Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sende saol canım kabul ettiğin için..
evet herşeyin zamanı var benimki biraz gecikti ama napalım kader işte..

ebrar 10 yıllık evlıyım demıssın ya ılk bebegınmı senın bıras bahsedrmsın canım tedavı falan gordun mu....

ıkımız kaldık galıba ebrarcm.....dun muhabbet koyuumus baya ama bugun herkes gesmekten yoruldu herhalde....

canım benim 3 düşüğüm var ilki 2,5 aylıkken karnımda öldü diğerleri küçüktü düşük yaptım benim pıhtılaşma sorunum var oyüzden düşük oluyomuş tabi rabbim bilirde teşhis o yani..halada beklemedeyim canım..

evet canım bide haftasonuya herkes gezmelerde genelde böyle oluyo haftasonlarında..
olsun biz muhabbet ediyoruz işte..

ezgim evet valla gezgiç hatunlar yoruldular burayada uğramadılar kaydirigubbakcemile3

MELEĞıM kistlere okadar alıştımki adetim geciktimi diyorum kist var .gidiyorum evet 3 cm kist guclubacismile

canım benim 3 düşüğüm var ilki 2,5 aylıkken karnımda öldü diğerleri küçüktü düşük yaptım benim pıhtılaşma sorunum var oyüzden düşük oluyomuş tabi rabbim bilirde teşhis o yani..halada beklemedeyim canım..

anladım canım ya cok uzuldum ama vardr bunda da bı hayır...ınsallah olur en kısa zamanda ben senı hamıs sanıyodum...

X