Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım ben smear vermiştim onda bakılıyo zaten bunlara hatta bende ismini şimdi hatırlıyamadığım bi virüs çıkmıştı tedavi oldum 1 ayda şükür sorun kalmadı .korkulcak bişey değil ama düşük filan yapıyo butarz virüsler..
buarada çok güzel tiroitin kendiliğinden düşmesi .ben ilaç kullanıyorum ömür boyuda kullanıcam galiba..
ama senin ilk testinde çok yüksek değil zaten..

canım ben smear vermiştim onda bakılıyo zaten bunlara hatta bende ismini şimdi hatırlıyamadığım bi virüs çıkmıştı tedavi oldum 1 ayda şükür sorun kalmadı .korkulcak bişey değil ama düşük filan yapıyo butarz virüsler..
buarada çok güzel tiroitin kendiliğinden düşmesi .ben ilaç kullanıyorum ömür boyuda kullanıcam galiba..
ama senin ilk testinde çok yüksek değil zaten..

ebrarcım özel dr dedi yüksk diye sigorta hiç bişe demediya troitlerim için

evet ya gerçekten giremesemde aklım burda kalıyo şimdi bile eşim ters ters bakıyo ben burdayım sen benimle ilgilenmiyosun diyo bi taraftanda maç izliyo nasıl bir ilgi göstereceksem :))) valla bu erkekler çocuk gibi

aleynacım benim tiroit ilk 7,5 lardaydı şuanda 1,60 civarı inşallah yükselmemiştirde .enkısa zamanda ölçtürücem..hadi git tatlım güle güle sende allaha emanet ol..
mavişim erkekler öyle kendileri pc başında vakit geçirirken sorun yok biz geçdikmi ters ters bakarlar ben eşime kkyı kabul ettiresiye göbeğim çatladı..

gerçekten öyle aleynacım benimki bugün biraz rahatsız iyice nazlandı bebiş.ama kıyamam ki işte...sen çıkıyosun galiba Allaha emanet ol canım....
ebrarcım benimkide böyle şeylere çok kızar ama niyeyse kk ya ses çıkarmadı bende şaşırmadım değil hani ama uğraşmadığım içinde sevindim bi taraftan...

gerçekten öyle aleynacım benimki bugün biraz rahatsız iyice nazlandı bebiş.ama kıyamam ki işte...sen çıkıyosun galiba Allaha emanet ol canım....
ebrarcım benimkide böyle şeylere çok kızar ama niyeyse kk ya ses çıkarmadı bende şaşırmadım değil hani ama uğraşmadığım içinde sevindim bi taraftan...

valla canım benimki ilk başlarda çok ters tepki verdi ama ben galip geldim şimdi bakıyo burda çok mutluyum hiç ses etmiyo .
yaa erkekler hasta olunca niye bukadar nazlı olurlarki benimkide ayy allahım nasıl nazlı olur .ama biz naz yapamayız hemen sıkılırlar .bu nasıl iş anlamıyorum ..yaa birazda bizden kaynaklanıyo bebek gibi ilgilenince hasta oluncada daha fazlasını bekliyolar..

selam fıstıklar ben geldimmm..bugünün yarısını dışarda geçirdim şimdide misafir var kayınpederle görümcemin kocası..bıraktım onları salonda bende mutfağa takılıyorum ama belim koptu resmen koca gün ayakta :KK43:(
ee sizler nasılsınız

iyilik makbercim çok şükür iyiyim ama sen kendini fazla yorma sonra bebiş üzülür annem yoruluyo diye bu arada aklıma gelmişken bebişe isim düşündünüz mü

selam fıstıklar ben geldimmm..bugünün yarısını dışarda geçirdim şimdide misafir var kayınpederle görümcemin kocası..bıraktım onları salonda bende mutfağa takılıyorum ama belim koptu resmen koca gün ayakta :KK43:(
ee sizler nasılsınız

makbuşum hoşgeldin canım nasılsın?kolay gelsin yaa yorma kendini bukadar .misafirlerde azcık düşünceli olsunlar yormasınlar seni..
bende iyiyim canım benimde misafirim vardı onları yolladım bibakıyım dedim..

iyilik makbercim çok şükür iyiyim ama sen kendini fazla yorma sonra bebiş üzülür annem yoruluyo diye bu arada aklıma gelmişken bebişe isim düşündünüz mü
valla canım yormamaya çalışıyorum ama herşey bana bakıyor işte mecburen yani..ben iki isimli olsun istiyorum ne olursa olsun 2. ismi ömür olucak ilk isminide şimdilik nisa diyoruz ama belli olmaz değişebilir
makbuşum hoşgeldin canım nasılsın?kolay gelsin yaa yorma kendini bukadar .misafirlerde azcık düşünceli olsunlar yormasınlar seni..
bende iyiyim canım benimde misafirim vardı onları yolladım bibakıyım dedim..
sağol tatlımm ya ne kadar anlayışlıdırlar bilsenn :)) aman boşver koydum çaydanlığı önlerine kaçtım :)))

makbuşum ahh ahh çok iyi bilirim boşver iyi yapmışsın...
nisa ömür maşallah minişe yaa kulağada çok hoşgeliyo tatlım..

X