Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleyna selam canım nasılsın?

kıslar sanırsam adet oluyorum.lekelenmiş şükür...şükür demem garibinize gitmesin.zaten olmak istiyodum bu ay..çünkü adet düzenleyici içiyorum..o yüzdende onu içerken kalmaktan korkuordum.tam gününden 1 gün önce geldi...hoş bi zararı olsa doktor vermezdi tabi ama olsun benim yinede içim rahat etmezdi ...

selam canım

İNŞALLAH bu son adetin olur da bu ay hamiş haberini alırız canım:emir_bebek:

ayyy MAAŞALLAH ebrarımm ben kiiii geçmişin 1 sayfasını bi kelimesi kolay kolay kaçırmam bilirsin ammaaaaaaa inan girdim ve hepsini okuyamadım çok birikmiş yaffffkaydirigubbakcemile3kusura bakmayın kızlarrr...tüm arkadaslarıma selamlar.bu aralar kafam biraz dagınık birazda keyifsizim çok kalamıyorum geldigimde.yoksa hepinizi tek tek tanıyıp yorum da yapardım mutlaka..yinede hepimiz için ortak bir dilekte bulunmak isterim..Allahım şu ezan saati ettigim duayı kabul eyler inşallah...:Saruboceq:
Dilerim ki Rabbim,kalbinizden geçen o güzel dilekleri biran önce kabul eylesin...sizin gibi güzel yürekli anne adaylarının kucaklarını boş bırakmasın..tabii benim de inşallah:Saruboceq:herşeyin en hayırlısını versin rabbim:Saruboceq:

ebrarım selam hayatım ben geldim.nasılsın?
ya riçime kafam takıldı..banlandı mı yoksa?sana bişey demedimi kuşum?

derinim hoşgeldin hayatım .nasılsın ?inşallah daha iyisindir kuzum .
hayırdır kafana bişeymi takıldı niye sıkıntılısın?
canım senin böyle gelip selam vermende yeter .zaten bende buara yoğunum yine çok kalamıyorum :kedi:
duan içinde çok saol hayatım inşallah hepimiz buduyguyu birgün tadıcaz..buarada regl olmadın demi?
bende iyiyim canım misafir vardı gitti bende hemen koştum buraya işte..
canım rich üyeliğini iptal ettirdi .msnden yazıcak size kuşum..

kısmet aleynacım inşallah..senin durum ne alemde şuanda.kusura bakma geçmişi iyice okumadım bilmiyorum durumu...bu arada istanbulun neresindeydin cnm sen sakıncası yoksa tabi?

ebrar cım bende seni öpüyorum canım
dün annemlerdeydim bugün misafirim vardi koçiş evde fırsat buldukca kaçıcam yanınıza

aleynacım hoşgeldin canım nasılsın?
derinim yok tatlım kendi isteğiyle oldu özel nedenlerden dolayı ...

derinim hoşgeldin hayatım .nasılsın ?inşallah daha iyisindir kuzum .
hayırdır kafana bişeymi takıldı niye sıkıntılısın?
canım senin böyle gelip selam vermende yeter .zaten bende buara yoğunum yine çok kalamıyorum :kedi:
duan içinde çok saol hayatım inşallah hepimiz buduyguyu birgün tadıcaz..buarada regl olmadın demi?
bende iyiyim canım misafir vardı gitti bende hemen koştum buraya işte..
canım rich üyeliğini iptal ettirdi .msnden yazıcak size kuşum..

canım benim bilmiyorum ki..kafama da fazla bişey takmıyorum aslında ama..bebişi hele hiç umursamıyom biliyosun...adet oldum galiba kızz..az bişey gelmiş.normlade yarın bekliyoodum.
riçime üzüldüm yaaa:KK43:(neden birden iptal ettirdi ki acaba:KK43:

eyüp te oturuyom canım benim durumum troitlerimde sorun cıktı testin sonucunu bekliyom canım

senin sorunun ney canım gecmişi bende okuyamadım

aleynacım benimkide evde bende kaçtım yaa :kedi:
derinim kuşunun adı ney konuşuyomusun bol bol..benimde var biliyosun değilmi ama benimki saka adıda umut .bizim umudumuz oldu ...

eyüp te oturuyom canım benim durumum troitlerimde sorun cıktı testin sonucunu bekliyom canım

senin sorunun ney canım gecmişi bende okuyamadım

yaa yakınmışız:))bende gaziosmanpaşa:)kk da şu ana kadar bana en yakın çıkan sensinkaydirigubbakcemile3

tiroid çıktı demek..inşallah düşmüştür canım tahliller iyi çıkar inşallah.
bende pko var tatlım..bide yyeni ögrendim rahim filminde çift rahim çıktı..gebelige engel degil ama hamileligim büyük olasılıkla zor geçecek.kanamalı falan yani.düşükde olabilir..ilkim düştü zaten...

derinim soğan iyi gidiyo hayatım yarın ikinci ayımın son günü adetim bitti şimdi çalışma zamanı..
demek oldun haa hayırlısı yaa düzenlik olmakda önemli .inşallah gelecek ay minişin gelir ..

aleynacım benimkide evde bende kaçtım yaa :kedi:
derinim kuşunun adı ney konuşuyomusun bol bol..benimde var biliyosun değilmi ama benimki saka adıda umut .bizim umudumuz oldu ...
kaydirigubbakcemile3 kuşumun adını MİNİŞ koydum canım kolay ezberlesin diye..bide tuanam kolay söylesin diye:)))
sizinki saka demekk ne güzel.ama sakalar çok yaşamaz diye biliyorum cano..inşallah sizin umudunuz size ugur getirir..insan bi tuhaf oluyo yaa..sorumlulugunu almak ne garip dimi.sana muhtaç..yem vermesen ölür mesela.bizimki yavru zaten konuşturmaya çalışıyoruz arada ama çok yüklenmiyoruz tabi az az.
hoşbulduk ebrarcım

ya ama ben cok sevmiştim riçimi ya özlüycaz o arkadaşı

evet riçim çok iyidir canım..uzun zamandır arkadaşız:KK43:((canım benim yaa off.

yaa yakınmışız:))bende gaziosmanpaşa:)kk da şu ana kadar bana en yakın çıkan sensinkaydirigubbakcemile3

tiroid çıktı demek..inşallah düşmüştür canım tahliller iyi çıkar inşallah.
bende pko var tatlım..bide yyeni ögrendim rahim filminde çift rahim çıktı..gebelige engel degil ama hamileligim büyük olasılıkla zor geçecek.kanamalı falan yani.düşükde olabilir..ilkim düştü zaten...

annemlerde gaziosman paşada oturuyo cok yakınız ozaman canım

olsun hamile kalmıssın ıNŞALLAH tekrar kalırsın

Son düzenleme:
derinim soğan iyi gidiyo hayatım yarın ikinci ayımın son günü adetim bitti şimdi çalışma zamanı..
demek oldun haa hayırlısı yaa düzenlik olmakda önemli .inşallah gelecek ay minişin gelir ..

oo iyi canım yaaa bol bol çalış ki tutsun :))):Saruboceq:
evet ben düzene girdigi için çok seviniyorum ebrarım.
bak sogan sanada çok iyi gelcek..benim biliyosun 2 ayda zor olurdum..kendiliginden oldugumda 45 günde oluyorum en geç.

derinim valla bilmemki ölürse çok üzülürüm 3 yıldır bizde inşallah uzun ömürlü olur .zaten eşim onu alırken şey dedi bebişimiz olduğu anda salıcam bunu doğada yaşayabiliyoya sakalar .inşallah ogünleri görürüzde ama kıyamam galiba çok alıştım sesine.yaa sorumluluğu çok ağır ben bikere unutmuşum su koymayı hayvan çırpınıyo kafesde bibaktım suyu yok nasıl ağladım birbilse..

annemlerde gaziosman paşada oturuyo cok yakınız ozaman canım

olsun hamile kalmıssın İNŞALLH tekrar kalırsın

aa süper..annenlerle komşu çıkarmışıkkaydirigubbakcemile3

evet tatlım bi kere kaldım ...2007 yılında ama baya oldu yani..olsun Allahım ne zaman verirse artık.biz yinede elimizden geleni yapalımda dimi...takdir onun...
bende adet düzenleyici dışında bi tedavi uygulamadım hiç..bi keresinde klomenle denemiştik..onu da istemiyorum..bu doktora yeni başladım.hemen rahim filmi istedi..işte çift rahim olayı falan çıktı..hee bide rahim agzında yara vardı onu dondurttum o kadar.
şimdi ne uygulayacak hiç bilmiyorum.adetliyken gel dedi çünkü.

X