Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinim inanıyorum canım olucak inşallah hemde konuştuğumuz gibi koca göbüşlerle buluşucaz seninle ..

derinim valla bilmemki ölürse çok üzülürüm 3 yıldır bizde inşallah uzun ömürlü olur .zaten eşim onu alırken şey dedi bebişimiz olduğu anda salıcam bunu doğada yaşayabiliyoya sakalar .inşallah ogünleri görürüzde ama kıyamam galiba çok alıştım sesine.yaa sorumluluğu çok ağır ben bikere unutmuşum su koymayı hayvan çırpınıyo kafesde bibaktım suyu yok nasıl ağladım birbilse..

ayy ne kötü yafff:çok üzgünüm:bizimde papaganımız ölmüştü yaa çok üzülmüştüm.
uzun zamandırda muhabbet kuşu bakmıyordum.çok severim çünkü..evlenmeden önce hep vardı bizim kuşumuz...ama yaşar sizinkide yaa..ben öyle biliyom nedense..3 yıl yaşadıysa o zaman öyle degildir ben yanlış biliyorum ddemekki.

derinim inanıyorum canım olucak inşallah hemde konuştuğumuz gibi koca göbüşlerle buluşucaz seninle ..

inşallah canım...kız alırız elimize bide dondurmalarıkaydirigubbakcemile3ama ben yolda yimem ona göre..en hazetmedigim şeydir:)))olsun dondurmacıda otururuz dimi kısssŞeniz

ıNŞALLAH DERıNıM YAA ...
ben çok üzülüyorum ölünce bitane kanaryam vardı inanılmazdı malesef öldü nerdeyse 1 ay ağladım arkasından.alışınca kötü oluyo..

derinim tabiki yaa ogünleri bigörsek bende kesinlikle yemem yolda zaten dondurmaylada aram yok hemen hasta oluyorum benim kronik faranjit varya .olsun hamiş olunca canım çeker belki kaydirigubbakcemile3

bu eskisi TSH 4.42

prolaktin 18.99

bu da yenisi

TSH 1.555

sebest T4 0.91

prolaktin 14.76

canım nasıl cıkmış daha dr göstermedim

evet canım benim öyle oluyor..o da bi can neden olsa minicik bide ayyy...bizimki uyuyo oda karanlık:))
bende kaçayım şimdilik kızlar ya..kociş gelir şimdi..bu hafta da hep geç gelicek garibim yaaa...öptüm hepinizi Allaha emanet olun..geçmişi çok biriktirin okuyamayım emi:eek:klava::eek:

derinim tabiki yaa ogünleri bigörsek bende kesinlikle yemem yolda zaten dondurmaylada aram yok hemen hasta oluyorum benim kronik faranjit varya .olsun hamiş olunca canım çeker belki kaydirigubbakcemile3

he bi hamile olda bak nasıl çekiyo canın:)))insanın sevmedigi şeyleri çekermiş canı.

derin kuş besliyosun galiba ne güzel ama zorlugu vardır dimi güzelim

evet canım yeni aldım çarşamba günü:)ben çok severim muhabbet kuşlarını..çok zorlugu yok tabi ama yemin suyunu ihmal etmemek gerek üzülüyo insan sonra.
bide çok uçmaya başladımı kafesi çok kirletiyolar bi orası zor geliyo:)))

evet canım yeni aldım çarşamba günü:)ben çok severim muhabbet kuşlarını..çok zorlugu yok tabi ama yemin suyunu ihmal etmemek gerek üzülüyo insan sonra.
bide çok uçmaya başladımı kafesi çok kirletiyolar bi orası zor geliyo:)))

güle güle opuyorumnanaktanbüyüt canım

ALEYNACIM bence çok normal değerlerin tsh hamile kalmak için normal değeri 1,5 larda olması gerekiyo seninkide öyle .sorun yok canım inşallah tabi doktorun çok daha iyi bilir .peki ilaçmı kullandınki düştü?

hoşbulduk canım nasılsın ben bugun yarım gün çalıştım kocişte evde olduğu için fazla giremedim riche çok üzüldüm valla...

saol tatlım yaa bende iyiyim çok şükür ..ya alıştık birbirimize girmeyince arıyor insan.
tabi tatil günlerini değerlendirmek gerek bende eşim evde olduğu zaman pek takılamıyorum..
sen nasılsın ?

ebrarcım eski testim 1 sene önce yaptırmıştım ilaç kullanmadım kendi kendine düşmüş galiba

canım ya dr benden bide rubella bide klemedya testi istemiş yani bi virüs testi kadınların vajina böigesinde biriken bi virüsmüş onun sonucunu salı alıcam sen öyle bi tes yaptırdın mı canım

yada yaptıran varmı

X