Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar benimde işler beni bekliyo kusura bakmazsanız bende kaçıyorum .tekrardan uğramaya çalışacağım .hepiniz öpüyorum .rabbime emanet olun..

inşallah canım inşallah bu rarada bizim topikte yani bebişlerini kaybeden arkadaşların bulunduğu topikte melek diye bir arkadaş doğumuna az kala bebeğini kaybetmişti 22 bisanda meleğinin kardeşini aldı kucağına çok iilermiş şükür ki bir kaç arkadaş süreleri bitince hamile kaldılar inşallah mayısta bende kalırım hamişşş hepimiz kalaım inşallah

üzüldüm ya tekrar yeni bir isimle falan acamaz mı acaba ben pek bilmiyorum bunları ama tamam ebrarım görüşürüz Allaha emanet ol benimde arkadaşlarım gelecek haber geldi opuyorumnanaktan

inşallah canım inşallah bu rarada bizim topikte yani bebişlerini kaybeden arkadaşların bulunduğu topikte melek diye bir arkadaş doğumuna az kala bebeğini kaybetmişti 22 bisanda meleğinin kardeşini aldı kucağına çok iilermiş şükür ki bir kaç arkadaş süreleri bitince hamile kaldılar inşallah mayısta bende kalırım hamişşş hepimiz kalaım inşallah

negüzel canım allah bağışlasın inşallah .darısı sana bitanem .rabbim güldürsün yüzünü ..opuyorumnanaktan

üzüldüm ya tekrar yeni bir isimle falan acamaz mı acaba ben pek bilmiyorum bunları ama tamam ebrarım görüşürüz Allaha emanet ol benimde arkadaşlarım gelecek haber geldi opuyorumnanaktan

valla bilmiyorum tatlım yaa .inşallah bişeyler yapar..
sanada kolay gelsin güzel muhabbetler ...

kızlar yaa kusura bakmazsanız benim çıkmam gerek .misafirim gelicek .size bbi selam veriyim diye girmiştim .çok öptüm sizi iyi haftasonları...

ebrarcım topiğin hayırlı olsun cnm umarım sana şans ve bebek getirir cnm zemuszemus

slm hanımlar güzel bi gün diliyorum hepinizee benimde kociş evde bakayım dedim ama kimse yok :KK43: hadi kib öptmm
richim üyeligi gitmiş öylemi üzüldüm yaa:KK43:((((

selammm kızlarrrrrrrrrr ee bugün topiğimiz öksüz kalmışşş yaaa hani bu topiğin anne adaylarııı huuuhuuuuuzemuszemus

aaa richimin neden üyeliği gitmiş nolmuşş yaaa:sinifsinif:

X