Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya bazıları nekadar kolay kalıyo bizde neyaparsak yapalım olmuyo işte mafoldumben

inşallah canım her zaman pozitif bakarım olaylara hele hele bu olaydan sonra kaçışım yok birde Rabbimin gücüne gider diye çok korkuyorum ağlamaktan bile korkuyorum Rabbimi üzerim diye bazende böyle ince ince kıyıyolar etimi dayanamıyorum

gelinciğim çok iyi anlıyorum canım çok zor ama dediğin gibi kime sinirlenicez elden bişey gelmiyo..
insan çevresine bakınca tek kendini sanıyo ama milyonlarca insan var hasretle yanan..

malesef canım rabbim büyük elbet şimdi üzülüyoruz ama ahiretimiz için belki cennete basamaklar hazırlıyoruz bu acılara sabrımızla orada mutlu oluruz inşallah

inşallah canım her zaman pozitif bakarım olaylara hele hele bu olaydan sonra kaçışım yok birde Rabbimin gücüne gider diye çok korkuyorum ağlamaktan bile korkuyorum Rabbimi üzerim diye bazende böyle ince ince kıyıyolar etimi dayanamıyorum

bende canım inanki rabbimin gücüne gider diy ağlamaktan bile utanıyorum .biliyorumki endoğrusunu o bilir .bebek bizim için hayırlı değilse olmuycak ama inşallah hayırlıdırda olur tez vakitte..

evet ebrarcım bir an kendin sanıyosun bazen bazı durumlarda haline hamd ediyosun onunkinin yanında benimki bişey miymiş diyosun geçecek Rabbim bu sabrı verecek bizlere dayanıcaz inşallah

öyle yaa biz inançlı insanlarız du etmekten başka yapıcak hiçbişy yok.
rabbim sevdiği kullarını denermiş bizde onlardanız inşallah.zorda olsa katlanmak zorundayız..

üzülmeyin kızlar inşallah en kısa zamanda bizlerde hamile kalcaz ve burdan o güzel haberi vercez ben buna inanıyorum

inşallah canım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim belki hiç hamile kalmasaydım bu kadar yanar mıydım bilmiyorum en azından olmuyo çocuğum zamana bırakırdım ama ben bir hamileleik yaşadım birkaç hafta sonra doğumum olacaktı ben hiç sesini duymadım bir sabah ağlayısına uyandım haktanın gözümü açtım oturdum yatağın ortasına yattım tekrar bir daha başladı ağlama kalktım en sonunda tekmelerini duyuyorum arada herşeye dikkat ediyorum hala sigara hariç o da arada işte

gelinciğim yaa gerçekten öyle geçicek inşallah..
bide ben varya evlenmeden önce filan çocukları çok severdim yakınımda iki aile vardı çocuğu olmayan onlara çok üzülürdüm hep dua ederdim .ama kimseye acımıycaksın acıncak hale geliyosun .rabbim acısın diyceksin .bak şimdi ben aynı durumdayım.:sinifsinif:

PELıNıM inşallah canım yaa ençok istediğim şey kkda bende hamileyim tekrardan demek nasip olur hepimize inş..
GELıNCıĞıM evet senin acın daha çok allahım mükafatını versin inşallah HAKTANIN melek oldu annesi seni cennetin kapısında bekliyor inş..

evet ebrarcım halamın gelininin olmuyodu hormonlar falan dengeye girene kadar da tüp bebek yapamıyolardı bizden 7-8 ay önce evlenmişlerdi ben çok dua ettim onlar için hamileliğim boyunca şimdi hamile ınşallah ağlıcakla doğar ama benim yavrum gitti

inşallah canım benim inan burnumun direği sızlıyo bu aralar ii olamıyorum kendime yetemiyorum geçen sene yarın keseyi görmüştük

gelinciğim öyle oluyo işte sağlıkla alır kucağına inşallah ama insanın içi yanıyo :sinifsinif:
benim dediğim kişilerde evlat sahibi oldular çok şükür şimdi imtihan sırası bende...

inşallah canım inşallah
ebrarcım kusura bakma emi pelincim kusura bakmayın sizi de üzdüm ama bazen çatlıcak gibi oluyorum paylaşamzsam hakkınızı helal edin

amin ebrarcım inşallah tekrardan diyceksin allahımın izniyle
gelincigim cok üzüldüm canım allahım bir daha böyle şeyler yaşatmasın inşallah hamile kalıp saglıkla kucagına alırsın canım:Saruboceq:

gelinciğim çok iyi anlıyorum seni ilk bebeğimi kaybettiğimde günleri sayıyodum şimdi şukadarlık olcaktı şimdi doğcaktı filan baktım kendime zulmediyorum kafamdan atmaya çalıştım düşünceleri.sende öyle yapmaya çalış çünkü gerçekten çok acı veriyo..

Rabbimin izniyle hakkınya veririz sınavımızı da bizde kızlar melek yavrum kardeş gönderdi ve doğdu çok sağlıklı ii diyeceğiz inşallah

X