Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

GELıNCıĞıM nedemek yaa helal olsun hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz paylaşmazsak çatlarız ya .sen gönlünce anlat rahat ol tatlım..
PELıNıM inşallah kuzum yaa allahım tekrardan nasip eder bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma..

amin pelincim inşallah Rabbim nasip edecek hepimize teker teker verecek inşallah
ebrarım evet çıkardığım an aklımdan bunları daha kolay olacak yaşamak artık biran önce adet olmalı çalışmalara başlamalı dimi

gelinciğim evet canım çalışmalara başladığın ilk ay hamiş kalırsın inşallah ...

buarada kızlar ben topicimizde herhafta biri için dua etmeyi düşünüyorum sizler nedersiniz ?
hepimiz elimizden geleni yapsak nasıl olur?

insan sevdiği birini kaybedince içinde 40 mum yanarmış hergün biri sönermiş son 1 tane kalırmış ve hep yanarmış o hiç sönmezmiş benim bugün 118 gün oldu meşaleler yanıyo yangın yeri hala ama ilk günkü gibi değil yoksa ölürüm herhelde

insan sevdiği birini kaybedince içinde 40 mum yanarmış hergün biri sönermiş son 1 tane kalırmış ve hep yanarmış o hiç sönmezmiş benim bugün 118 gün oldu meşaleler yanıyo yangın yeri hala ama ilk günkü gibi değil yoksa ölürüm herhelde

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım yaa off gerçekten nedenirki çok zor ama kendinden kötüleri düşünüp biraz olsun rahatlamaya çalış .şehitlerimiz mesela allah ailelerine sabır versin onlar çok güzel yerde ama geride kaanlar yanıyo böyle işte..

gelinciğim inşallah konuşup ayarlıyalım..
TURKUAZIM hoşgeldin canım ..galiba öyle tatlım aramızda olamıycak :sinifsinif:
buarada sen nasılsın kuzum?

evet asıl kor onlarda dimi Rabbim sabır versin inşallah herkese çünkü herkesin yükü kendine ağır yardımcımız olsun Rabbim

X