R
richberry
Ziyaretçi
kıslar hayıt tohumunu kullanan varmı aranısda ne ıse yarıyo....
cnm tam bılmıyorum ama hormonları düzenlemek ıcınmı acaba yada adetlerı düzenlemek ıcınde olabılırcadıarzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar hayıt tohumunu kullanan varmı aranısda ne ıse yarıyo....
cnm tam bılmıyorum ama hormonları düzenlemek ıcınmı acaba yada adetlerı düzenlemek ıcınde olabılırcadıarzu
ben burdayımmmmmmhihoyyyt
buecunm sen nasılsın canım senın sorun varmıydı bı tedavı goruyon mu senınle ılgılı bılgım yokk...
selam canım seninde cuman mübarek olsun..Cumanız mübarek olsun arkadaşlaropuyorumnanaktan
canım yaa bukadar kendini yıpratma olucak allahın izniyle .rabbim dermansız dert vermesin yeterki..cok zordayım kızlar beni anlıyorsunuz değilmi basaramıyorum adetim geçeli 8gün oldu bari adet olsam cok kötym kız negtf dedi sok oldm mafoldumben eve geldm diz cöktüm agladım adet olsam bari cok kötym hayat ne tuhaf ALLAHIM GÜÇ VER BANA
ezgim yaa demek sende gördün kırmızıları hayırlısı olsun bitanem üzüldüm topicimizin ilk hamişi olacaktın nasip değilmiş canım inşallah gelecek aya umutlar..slm kıslar nasılsınz ben kırmısıları gordum yaabu topıgın ılk hamısi ben olcaktım ama malesef sekerler olmadı artık bı f-daha kı aya...
ayyy canım arkadaşım gelmiş çok saol bitanem allah razı olsun güzel duaların için.bende seni seviyorum tatlışım .minişimiz nasıl herşey yolunda inşallah.öpüyorum seni..Canim topigin hayirli olsun hersey gonlunce olsun
unss makbusum gibi en yakin zamanda hamis haberini aliriz
az sabirda cok keramet vardir derler rabbim sana ve bu yolda yaninda
olan butun arkadaslarina hayirli evlat versin en yakin zamanda
seni cok seviyoruz inss rabbim en yakin zamanda doldurur kucagini bacim
amin canım rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah .rabbim hepimizin dileklerini en kısa zamanda versin kızlar..
bersum kolay gelsin tatlım .seninde cuman hayırlı olsun rabbim dualarını kabul etsin..bende iyiyim kızlar yemek işine girişmeden bi bakayım dedim bu arada cumanız hayırlı dualarınız kabul olsun
canım kıyamam yaa niye öyle oldunki üşüttünmü yoksa .ayağını sıcak tutmaya çalış canım .ayağına sıcak su torbası filan koy iyi gelir inş.bu agrılarım gecmıyo ya kıslar sabahtan berı ne haldeyım valla bugun ıse bıle gııtmedım sabah 7 ıgne vuruldm acılde gecmedı sonra saat 11 de serum yedım sabahkı kadar degıl ama yıne agrılarm basladı.. bu kadar agrım ılk defa oluyoooo cookk kotuu yaa her zaman bu agrıyı cekenlere Rabbım sabır vrsın.....
slm kızlar...
bugün test yapmama gerek kalmadı.
adet oldum.
benide 29 mayısa yazın kızlar.
valla en güzeli bence uzun yazmak gereksiz yazmamak onlar sayfa dolduruyoo...bide sinriliyim bugun sormayın... herhalde yarın bir gün başlar benim kırmızılar belim ağrımaya başladı ama bakalım.p.tesine randevumu bilem aldım kendimi haızrladım adet olmaya valla.. bu ay dr iğnelere başlıycak tedavide bakalım neler olacak oda olmazsa 4 cü aşılama hakkım var onu kullanacak.......