Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar..
dün gece elektirikler kesildi aniden çıkmak zorunda kaldım sanki dağ başında yaşıyoz sinir oldum..

arkadaşım ilgin için teşekkür ederim ne ilacı kullandınız bana özelden yazarmısın bize ürologlar bunun ilacı olmaz dedi sayı şu an 24.5 milyon anca bukadar yükseldi bende araştırıp ne bulduysam yediriyom.
sskmız yok şu an olduğu zamanda eşim erkek dr istemem dedi kestirip attı o yuzden tedaviye başlayamadık..
şu an sabahtan beri hastane dr araştırıyorum kafam allak bullak..

herkeze günaydın... kızlar bende gecmişi okuyodum ama baya ilerlemiş sayfalar yarıda bıraktım nasılsınız?

ebrarcım maşallah sayfalar çok ilerlemiş dışarı çıkmıcak olsam okurdum tet tek..
sabahtan beri hastane dr araştırıyom..
izmirde smyrna tüp bebek merkezini aradım beyefendi çok ilgilendi..
adetin ilk günü beni arayın randevu vereyim dedi.
ön görüşme olarak, birde eşime bakacaklar tahlil yapacaklar, bendede hormonal test ve ultrasan muayene yapacaklar bunlar ücretsiz olacakmış ne güzel bişey değilmi:)
eşim yanımdaydı ben konuşurken kendi arama zahmetinde bulunmaz her şeyle ben ilgileniyom..
neyse anlattım herşeye ok dedi yalnızca bendeki ultrason muayeneye gelince kadın olmazsa olmaz dedi..
gelde çatlama zaten 3 dr var merkezde 2si bayan 1i erkek, şimdik orada ben illaki kadın isterim nasıl diyecem, of delirecem, hni insanlar tesettürlüleri yobaz diye biliyor ya işte bunlar yüzünden öyle diyorlar..
bende kızdım bağırdım, bayan doktoru sen istersin yada ilk baştan gitmeyelim dedim, ya koskaca memlekette benim gibisi varmıdır anlamıyorum mafoldumben

canım allah yardımcın olsun inşallah her şey istedigin gibi olur ve en kısa zamanda hamile kalırsın bebişine bu arada benım eşimde aynıdır asla erkek doktora göndermez illa bayan doktor olcak ne alakası varsa bende sinir oluyorum ama kıskanıyomuş üzülme canım bayan doktorda vardır orda o zaman eşin söylesin bayan doktor istiyorum diye ben randavu alırken bayan doktordan alıyorum cunku

amin çok sağol ama valla usandım artık bende her şey için bayan dr secerim ama kadın doğum uzmanı ile inferlite uzmanları bir olurmu???
bak 5 sene olacak evleneli senelerimiz heba oldu mafoldumben moralim okadar bozukki anlatamam..
bu huyu yüzünden ben bebek düşürdüm, hamile olduğumu bilmiyordum kanamam başladı gece acilde erkek dr var diye baktırmadı izmirde bayan dr aradı gece gece bende sersefil oldum allahtan bişey olmadı, hasılı tam seviniyorum ama ardından ne sevinç ne bişey kalıyor, bu ne zaman kadar sürecek ilmiyorumalsanaalsanasmile

richimde gelmiş ama ben çıkayım az evimi toplayayım dışarı çıkacağım görüşürüz allaha emanet olun..

nurum cok sevındım cnm hadı gözün aydın umarım en kısa zamanda güzel haberler verırsın bızlere:Saruboceq:

sağolda richim benim artık ne isteğim kaldı ne bişeyim usandım bıktım artık kendine iyi bak ben kaçayım

o sen böyle dersen gıtme tedavıye ozaman 1-0 yenık baslıyosun bıraz umutlu ol cnm benım belkıde allahım bunla vesıle etcek evladınıvereliniortak

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar..Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

bu arada maşallah sizlere ne çene var ama :))) şaka bi yanada inşallah topi hep böyle dolu olur..
hepinizi kocaman öpüyorum..işlerim var biraz gelirim yine

HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LıSTEMIZ

YUSNES: 1 MAYIS
ıNCıMEŞE: 2 MAYIS
YELıZıPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVı2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELıN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
SAMYELı26: 26MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

GELıNCıK37_34: 4-5 HAZıRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…