canım merhaba sayıya takılma kesinlikle benim eşimdede vardı fakat keçiboynuzu kürü kesin iş eyarıyo mutlaka yap bide eşin beslenmesine özen göstersin düzeliyoo benim eşimin sayısı çok düşüktü aşılama demişlerdi 3 ay ilaç kullandı ve bende kür yaptım eşim 42 yaşında şu an ve doktor çok şaşırdı ne yaptınız diye.. aşılama için neden para biriktiriyosun ki zaten 2 aşılamayı ssk karşılıyo ssk varsa sorun yok sadece artık iğneyi alıyormuşsun sende sorun yoksa çatlatma iğnesi bile almazsın üniversiet hastenelerinde ücretsiz yapılıyo aşılamalar inşallah aşılamay agerek kalmaz güzelim
ebrarcım maşallah sayfalar çok ilerlemiş dışarı çıkmıcak olsam okurdum tet tek..
sabahtan beri hastane dr araştırıyom..
izmirde smyrna tüp bebek merkezini aradım beyefendi çok ilgilendi..
adetin ilk günü beni arayın randevu vereyim dedi.
ön görüşme olarak, birde eşime bakacaklar tahlil yapacaklar, bendede hormonal test ve ultrasan muayene yapacaklar bunlar ücretsiz olacakmış ne güzel bişey değilmi:)
eşim yanımdaydı ben konuşurken kendi arama zahmetinde bulunmaz her şeyle ben ilgileniyom..
neyse anlattım herşeye ok dedi yalnızca bendeki ultrason muayeneye gelince kadın olmazsa olmaz dedi..
gelde çatlama zaten 3 dr var merkezde 2si bayan 1i erkek, şimdik orada ben illaki kadın isterim nasıl diyecem, of delirecem, hni insanlar tesettürlüleri yobaz diye biliyor ya işte bunlar yüzünden öyle diyorlar..
bende kızdım bağırdım, bayan doktoru sen istersin yada ilk baştan gitmeyelim dedim, ya koskaca memlekette benim gibisi varmıdır anlamıyorum mafoldumben
canım allah yardımcın olsun inşallah her şey istedigin gibi olur ve en kısa zamanda hamile kalırsın bebişine bu arada benım eşimde aynıdır asla erkek doktora göndermez illa bayan doktor olcak ne alakası varsa bende sinir oluyorum ama kıskanıyomuş üzülme canım bayan doktorda vardır orda o zaman eşin söylesin bayan doktor istiyorum diye ben randavu alırken bayan doktordan alıyorum cunku
günaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
ebrarcım maşallah sayfalar çok ilerlemiş dışarı çıkmıcak olsam okurdum tet tek..
sabahtan beri hastane dr araştırıyom..
izmirde smyrna tüp bebek merkezini aradım beyefendi çok ilgilendi..
adetin ilk günü beni arayın randevu vereyim dedi.
ön görüşme olarak, birde eşime bakacaklar tahlil yapacaklar, bendede hormonal test ve ultrasan muayene yapacaklar bunlar ücretsiz olacakmış ne güzel bişey değilmi:)
eşim yanımdaydı ben konuşurken kendi arama zahmetinde bulunmaz her şeyle ben ilgileniyom..
neyse anlattım herşeye ok dedi yalnızca bendeki ultrason muayeneye gelince kadın olmazsa olmaz dedi..
gelde çatlama zaten 3 dr var merkezde 2si bayan 1i erkek, şimdik orada ben illaki kadın isterim nasıl diyecem, of delirecem, hni insanlar tesettürlüleri yobaz diye biliyor ya işte bunlar yüzünden öyle diyorlar..
bende kızdım bağırdım, bayan doktoru sen istersin yada ilk baştan gitmeyelim dedim, ya koskaca memlekette benim gibisi varmıdır anlamıyorum mafoldumben
nurum cok sevındım cnm hadı gözün aydın umarım en kısa zamanda güzel haberler verırsın bızlere:Saruboceq:
sağolda richim benim artık ne isteğim kaldı ne bişeyim usandım bıktım artık kendine iyi bak ben kaçayım
günaydın herkese valla bnde okuyamadım geçmişi maşallah almış başınıkaydirigubbakcemile3
meleğim bugün yaptırcaktı dimi testi noldu acababilmiyorumkismile