Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy canım çokk saol bitanem yaa inş rabbim herkese minigi ile yaşlanmak nasip etsin bebeklerimizzz koca adamolsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş darısıda size olsun inşşş:1hug:

amiiin canım inşallah allahım bizlerede o güzel günleri gösterir ve burdan müjdeyi veririz birbirimize... güzel dileklerin icin cok sagol bitanemolumunekankayizsmile

mrb canım ıyım elhamd. ben 1 yıllık evlıyım 4 aydr bebıs ıstıyoruz tahlıl falan yaptrdık temız cıktı benım prolaktın hormonum dısında tabı yuksek cıktı 34 küsur falan dostonex kullanıom sımdı ama bakalım hayırlısı beklıoz artıkın doktr kendılıgınden hamıs olmamı beklıo bugun regl gunum du olmadım daha yarın nolcek bılmıom normalde hep 1-2 gun once gelrdı hayırlısı bakalım...

hadi hayırlısı takma kafana çok yenisiniz..

evet yelizcim dogru anlamışsın canım ben ebrar rich nurun derin bersu makvber eski topicten tanıdıgımız için kimseye söylemeden kutladılar canlarım
richim yaptıgın listeyi kopyala sonra ilk sayfada yazdıgın bi yazıyı editle oraya yazpıtır kaydet de canım

yelizcim çok doğru anlamışsın canım gökcem hamiş ayrıca doğumgünüsü yarın.yeni yaşına minişiyle giriyo şükür :nazar::nazar:
hemde en umutsuz olduğu anda geldi minişi...

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
yelizipucu, pelin67, nurunayn, GokceRana23, samyeli26+, ebrar_53, richberry, ezgim_ez, aleyna84

yetişemem normal değilmiiii
evet semacığım bu topikin maşallahı varrrr

masallah kızlar ya:nazar:
ya gökcem evet yardım et yada kızlar bılen varsa sızde yardım edın o güzel lıstelerı nasıl hazırlıyorlar anlayan varmı

samyeli sen sanki diğer topice gelmiştin biara öyle hatırlıyorum yoksa yanlışmı hatırlıyorum tatlım?

saol pelincim inş rabbim sizide tez vakitte sevindirir inşş
samyelicim bende kan pıhtılaşması var 9 ay boyunca göbekten kan sulandırıcı igne yapıcam bebekkan pıhtılaşmasında n ölmesin die:KK43: ben normal yolla kaldım hamile ama onun öncesinde iki aşılama ve bi tüp bebek deneyimim var:KK43: onlarda olmadı rabbim 2 sene 4 ay sonra gönderdi minigim,i :)

ayy ne güsell rabbim tamamına erdirsinn gökçeciğim...doğum günündew kutlu olsun..bebeğinle eşinle tüm sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah

X