Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

güle güle derinim kib öpüyorum seni canım
ebroşum önemli deil canım benim bende seni seviyorum kk daki tüm arkadaşlarımı seviyorum fıstıkım
samyeli hoşgeldin canım

nurum bak hep dıyodun gece sızı yakalayamıyorum dıye bak tatlım bgn bol bol konuszemuszemus

evvet bende aklımdan onu geçiriyordum..
kızlar gönülçelen dizisindeki şarkıyı dinledinizni..
bir elmanın yarısı çok güzel değilmi dinledikçe dinleyesim gleliyor..

ezgicim seninmi adet günündü canım arada kaynadı galiba ?inşallah hamilesindir canım yaa .valla artık kusura bakmayın yavaş yavaş birbirimizi tanıycaz inşallah..

ezgii pelin kızlar nasılsınız sizin hikayeniz nedir anlattınızmı benmi kaçırdım acaba.. eyvahedigeldismile

mrb canım ıyım elhamd. ben 1 yıllık evlıyım 4 aydr bebıs ıstıyoruz tahlıl falan yaptrdık temız cıktı benım prolaktın hormonum dısında tabı yuksek cıktı 34 küsur falan dostonex kullanıom sımdı ama bakalım hayırlısı beklıoz artıkın doktr kendılıgınden hamıs olmamı beklıo bugun regl gunum du olmadım daha yarın nolcek bılmıom normalde hep 1-2 gun once gelrdı hayırlısı bakalım...

oooo yelizpucu pelin ezgi aleyne samyeli ne güzel yeni arkidişler var ..
daha ötekine giremedim ebrarım burayaı merak ettim kapıldım..

ya ılk sayfaya nasıl tasıcam gökcem ya bılemedım cnm yol göster bana acamıyım

saol gökcem anlayışın için bidenem benim...
nurum ben o diziyi pek tutmadım yaa kız bence uyumsuz olmuş...ama şarkıyı dinlemek isterim sen sevdiine göre güzeldir..

şimdi benim anladığım kadarıyla gökçe hamilee bi de gökçenin yarın doğum günü değilmiii:kedi: doğru anlamışmıyımmmm

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
samyeli26, ezgim_ez, richberry, nurunayn, GokceRana23, EMOS8935, pelin67, yelizipucu+, ebrar_53, aleyna84

ne kadan mikemmeeellllll ne kadannn sizi seviyorumm
kızlar gidip göbikten ignemi yapmam gerek gelirim birazdan :)

X