Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinim biliyorum tabiki tatlım Şeniz
yelizcim maşallah gerçekten çok bereketli bir topic inşallh böyle devam eder.inanın konuyu açarken dua ederek ve besmele çekerek bastım tuşlara .inşallah güzel haberler alırızda herşey çok daha güzel olur..

gökcecim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinle inşallah canımopuyorumnanaktan

canlar ben kaçıyorum şimdi..yatmadan ugrayabilirsem ugrarım...
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
ebuş kusuruma bakma canım benim başım iyi degil az yatayım.gelebilirsem gelirim.öptüm cano.

loçkam çok geçmiş olsun hayırdır ne baş ağrısı böyle yaa allah şifa versin öptüm kocaman..

merhaba derinsucum nasılsın canımopuyorumnanaktan
sagol canım sen nasılsınopuyorumnanaktan
saol datlım inş rabbim o günleride görmeyi nasip eyler inşşşşşşşşş bende sizlerin hamiş oldugu günleride görürüm inşşş
saol canım çok şükür iyiyim bi yaş daha yaşlanıyorum yarın arkadaşlar da kutluyolar saolsunlar:)olumunekankayizsmile

off offf hem oldum 29 hemde mutluyum genede rabbim herkese güzel günler görmek nasip etsin inşş Şeniz geçen sene aşılamam negatifti nede aglamıştım sizler destek oldunuz bana:)

geçti gitti işte canım benim..bak sana hep dedik çok güzel olacak herşey diye ve oldu sonunda...Şeniz

kızlar kaçtım ben izninizleeŞeniz:eek:

gökcecim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinle inşallah canımopuyorumnanaktan

ayy canım çokk saol bitanem yaa inş rabbim herkese minigi ile yaşlanmak nasip etsin bebeklerimizzz koca adamolsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş darısıda size olsun inşşş:1hug:

DERıNıM tamam canım sen dinlen görüşürüz inşallah .hadi iyi bak kendine kuzum..

ezgii pelin kızlar nasılsınız sizin hikayeniz nedir anlattınızmı benmi kaçırdım acaba.. eyvahedigeldismile

loçkam çok geçmiş olsun hayırdır ne baş ağrısı böyle yaa allah şifa versin öptüm kocaman..

loçkam bilmiyom valla..dün biraz stres oldum bide yol tuttu ondan dedim..ama bugünde devam ediyor...düzenleyici hap yapıyordu zaten ama biteli 3 gün oldu kesilmesi gerek.
hayırdır inş ne diyim.

gökcem datlum senlede konuşamadık buarada aşılama topicine link atmışsın çok saol bitanem seviyorum seni bunu biliyosun demi opuyorumnanaktan

nurum bak hep dıyodun gece sızı yakalayamıyorum dıye bak tatlım bgn bol bol konuszemuszemus

X