- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben oraya hiç gelmedim sanırım ebrarımm....keşke gelseymişim de sizlerle tanışsaymışımm
saol pelincim inş rabbim sizide tez vakitte sevindirir inşş
samyelicim bende kan pıhtılaşması var 9 ay boyunca göbekten kan sulandırıcı igne yapıcam bebekkan pıhtılaşmasında n ölmesin die ben normal yolla kaldım hamile ama onun öncesinde iki aşılama ve bi tüp bebek deneyimim var onlarda olmadı rabbim 2 sene 4 ay sonra gönderdi minigim,i :)
AZİZECİM yap tabi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir bitanem..
ıyıgecelr emosumopuyorumnanaktan
hayırlı olsun richim rabbim herkese nasip eylesin inşşşşşş hamiş kalmayı
kızlar ben kaçar herkese ii geceler kocişşş dikildi gene tepemde kapat pc yi diyo size ii muhabbetler görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzemuszemusopuyorumnanaktan
amin arkadaşımmm...inşallahhsaol yelizcim çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucagınıda boş bırakmasın inş sizler hamişligi bekliyosunuz bende minigim saglıkla dünyaya gelsin die inş rabbim hepimizide sevindirir
biim diğer topicte güzel ama tenha dimi yelizcim...
pelincim mrb tatlım...
tam anlamıyla gelmedi hala ya adet olayım yada neyse çıksın yaaa...
valla sıkıntı yapıyo bana fisfisfis
kızlar herkez ilk bebişlerinimi bekliyo?
amin canım inşallah mücize diye buna derim ben allahım bizede gönderir inşallah bebişlerimizi:Saruboceq:
hayırlı olsun richim rabbim herkese nasip eylesin inşşşşşş hamiş kalmayı
kızlar ben kaçar herkese ii geceler kocişşş dikildi gene tepemde kapat pc yi diyo size ii muhabbetler görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzemuszemusopuyorumnanaktan