Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YUSNES: 1 MAYIS
İNCİMEŞE: 2 MAYIS
YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:

GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

ayy semacığım bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim nasıl özendimm,,nasıl üzüldümm kendi halime anlatamam.....

öyle oluyor fıstığım,,, benimde arkadaşımla konuştum o da hamile... aldığı eşyalardan falan bahsetti, içim buruldu... ben ikisindede 18.haftanın ötesine geçemedim. içimde ukte. şöyle karnım burnumda gerine gerine gezmek istiyorum...

öyle oluyor fıstığım,,, benimde arkadaşımla konuştum o da hamile... aldığı eşyalardan falan bahsetti, içim buruldu... ben ikisindede 18.haftanın ötesine geçemedim. içimde ukte. şöyle karnım burnumda gerine gerine gezmek istiyorum...
aff affff bendeeeee
REKLAMDAMIkaydirigubbakcemile3
BASLAYINCA HABER VER OZAMAN OLMAZMI:asigim:

aşk ı memnuuu değilmi canımm....şimdi özet devam ediyor

selam kızlar nasılsız MAŞALLAH bayada kalabalıgız

rıchbery canım ellerine saglık cok güzel olmuş liste ıNŞALLAH ugur getirir bize

aynı durumu tekrar yaşamaktan da korkuyorum. ya gene 18.haftada aynı şey olursa,, busefer dayanamam.... yıkılırım... işi bırakcam.. evde kalcam.. hep yatcam. rabbim hepimize nasip etsin...

kıslar masallah doldrmusunz sayfaları nazar degmesın ınsallah bende kacıyorum cay ıcıyoruz beklerım sızı de hadı gorusrz kıslar gelırım yıne ben...

HOŞGELDIN aleynacıgım ınsallah cnm opuyorumnanaktan
özettemı ıyı barı daha varmıs kızlarkaydirigubbakcemile5

kıslar masallah doldrmusunz sayfaları nazar degmesın ınsallah bende kacıyorum cay ıcıyoruz beklerım sızı de hadı gorusrz kıslar gelırım yıne ben...

afiyet olsun canım,, ohh ne güzel. eşim bu akşam halı saha maçına gitti.. bende kendime çay demlemedim...

ebrarcım topiğin hayırlı olsun,umarım bu topicle sana şans getirir beraberinde bebeğinde gelir en kısa zamanda inşaallah
Umarım Allah hepinize en kısa zamanda o duyguyu yaşatır kızlar
Güzel paylaşımlarr dileğiyle a.s.

semacığım allah esirgesin bu sefer aynı seyleri yaşamazsın inşallah tatlım
güle güle ezgim

merhaba kısslar bi bakıyım napıyolar dedim ama oooo yarım saatten beri okuyorum maşallah valla.....

sagol canım sen nasılsın hoşgeldin tatlım işlerim vardı girememiştim bayag arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş

X