Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım valla bak rahat olmaya çalış..umutlu olmak başka bişey rahat olmak başka çünkü...sen acaba olmuş mudur düşüncesinden kurtulmaktan ziyade,ondan kurtulmaya çalışmak düşüncesinden sıyrıl gülüm.inşallah anlatabilmişimdir...yani varsın olmuş mudur diye düşün bişey olaz o da umudun bi parçası..çok aşırı takıntı yapmadıgın sürece normal yani böyle düşünmek.

inşallah kıss..hepimiz kalıcaz inşallah yakında...

ebuşum o salak eczaneden aynı testi aldım gene yaa.deli miyim neyim..turkuazımın dedigi gibi var o markada bişeyalsanaalsanasmileminicik ekranı bide zor görüyom.

kuzu yaa başka marka al bari
yakında ovarmış ama bari başka eczaneye git
bellimi olur test dandikdir

selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız
maviş varya içime dogdu kız senin hamile oldugun sende bişeyler var diycektimde demedim

hayırlı ugurlu olsun canım darısı başımıza İNŞALLAH:teytey::teytey::teytey::teytey:

BU AY ÖZELLİKLE YAPTIGIN BİŞELER VARMI BİZLE PAYLAŞ ŞEKERİM OLURMU
attachment.php

kızlar bebısıme bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kucucuk fazla bellı olmuyo ama var
OYYYYYY MAŞALLAH MIZ MIZ DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH

kardeleninde dediyi gibi cok aimli bi kıssın valla MAŞALLAH başardında da
yesssssssssssŞeniz
kıslar ben hamile olabilirim..bundan sonra olaylara bakış açımı degiştiriyorum:))
sürekli yoktur,bu ay da olmadı gibi düşünceleri bi kenara fırlattım attım...
ben galiba hamileyim:)) çok sık mişe gidiyom..gögüsler hep acır adet öncesi ama hiç acı yok..bu enteresan bişey...sonraa tam ortaya bıçak batıyo gibi oluyo ve alta vuruyo:kedi:
kız derin İNŞALLAH hamileisndir RABBİM gönlüne göre versin canım benimŞeniz
yaşasın toplaştık
hoşgeldin kuzum naber?
haberin varmı maviş hamile
abla hoşbuldum sen nasılsın
aleynam hoşgeldin canım bu arada....

tugce sagol canım hoşbuldum sen nasılsın

maviş varya içime dogdu kız senin hamile oldugun sende bişeyler var diycektimde demedim

hayırlı ugurlu olsun canım darısı başımıza İNŞALLAH:teytey::teytey::teytey::teytey:

saol balım bende iyiyim çok şükür
mavişin haberinden sonra daha iyi oldum
darısı bize bayanssulusmile

okudumda,üç gün geçti,sen şimdiye bi düzine alıp yapardın,malum şey kabında hazır ve nazırdır.
kaydirigubbakcemile3delü yaaa...bi öncekini okumşsun sen...iki kere yaptım kuzu...malum şey kabım gerçektende hazır duruyo sırnaşık şey
sonrada ben patlatcam müjdeyi,mademn olumlu düşünüyoz,bende hamileyim bu ay inş.
bu arada liste için istenilen tarihim 6 yada 7 ekim,sen 7 yaz istersen ebroş.
aminnnn inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
buna koptum maum şey haaa

kuzu biz bunu biara yine yapmıştık hatırlıyonmu diğer topicdeyken
nebiliyim ondanda bişey çıkmadı ama inşallah gerçeğe dönüşücek

belli olmaz canım hayırlısı inşallah
evet yapmuştık bitanem..ama sürdürmekte öneml..sürekli olumlu düşünelim ki etkisi olsun cnm benim.
bu akşamda benim kolum ağrıyo,sağ dirsekten alt,bileğe doğru,üst kol.
niyeki acep geçmiş olsun...
pzt ben aleyna ile ebrara yollıcam egzersiz prog sana da yoliim mail olarak....

banada yolla kıs bi zahmett..bugün yeşil ekşi elma aldım gene yiyim biraz diyom acıkınca:))

aleyna mavişin yaptığı tek şey,eşiyle buluşmak galiba,eşi başka yerde kendi başka yerdeydi kaç aydır,ondan öncede kist tedavisi gördü sanırım.

ya sen bilmiyosun,derin geçen aylarda çok günü geçmişti,sürekli test yapıyodu,e sürekli plastik bardak,yada başka bişey kullancana,ona özel bi kap edinmiş,ufacık bişey.aklinialirimsmile

heee benim evde sürekli oluyo plastik bardak.... hamişlik planlayınca alıyos.... kociş hallediyo o işi görev edindi adamcık............:roflol::roflol::roflol:

heeee... tamam bende hamişlik için bişey mi hemen aliim dicektim....:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
yok galiba bende yanılmıım kaptanmı bahsediyomuş bu delü kardeloş
okap bendede var söylesem ayıp olcek sonra
kardelen uku tutmadı kız eşim uyudu haberi yok burda oldugumdan bi bakim dedim iyiki de gelmişim

iyki geldin canım dikkat et yakalamasın kocişin

sağolun kızlar,tuğçecim,gönder canım,yapayım bende,zaten önce kolumun başından başladı,yani omuzdan,ama biliyom,romatizma ve geziyo benimkisi,sürekli yer değiştiriyo ağrı,genede egzersiz iyi gelir.

kaydirigubbakcemile3delü yaaa...bi öncekini okumşsun sen...iki kere yaptım kuzu...malum şey kabım gerçektende hazır duruyo sırnaşık şey

aminnnn inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

evet yapmuştık bitanem..ama sürdürmekte öneml..sürekli olumlu düşünelim ki etkisi olsun cnm benim.

niyeki acep geçmiş olsun...

banada yolla kıs bi zahmett..bugün yeşil ekşi elma aldım gene yiyim biraz diyom acıkınca:))
evet haklısın canom devam ettiremiyoruz psikolojimiz okadar bozulmuşki
bişey diycem kızmayın bugün çocuk esirgemenin sayfasına girdim
koruyucu aile olayına filan baktım sonra ağladım yani boşver işte böylemafoldumben
aleyna mavişin yaptığı tek şey,eşiyle buluşmak galiba,eşi başka yerde kendi başka yerdeydi kaç aydır,ondan öncede kist tedavisi gördü sanırım.

çok güzel anlattın sorun oydu zaten
çok şükür oldu geldi minişi

kuzu yaa başka marka al bari
yakında ovarmış ama bari başka eczaneye git
bellimi olur test dandikdir
bi önceki yaptıgım başkaydı cnm..5 tl ye aldım onu:))degişik bi kittii..ama yinede çıkmadı:KK43:onu erken yaptım zaten de neyse:))
yaaa o malum şey ne bana da diyin yaaa merak ettimmm.... huuuuu

sagol canım inşallahh.tek temennimboshayallersmile
ya sen bilmiyosun,derin geçen aylarda çok günü geçmişti,sürekli test yapıyodu,e sürekli plastik bardak,yada başka bişey kullancana,ona özel bi kap edinmiş,ufacık bişey.aklinialirimsmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
yok galiba bende yanılmıım kaptanmı bahsediyomuş bu delü kardeloş
okap bendede var söylesem ayıp olcek sonra

iyki geldin canım dikkat et yakalamasın kocişin

hee kızzz.açıklıyorum kabımı..yüzey temizleyicinin şeffaf kapagııııııııııııııı:roflol:

ben kap falan edinmedim,idrarda tahlil yapmayı bırakalı çok oldu,illa kanda yaptırıp emin olmalıyım,onun içinde kap gerekmiyo:roflol::roflol:

karnım acıktı makarna yedim yaaaaaaaa dayanamayıpppppppp

kızlar bugün resim cekildim yarın alınca gösteriyim yeni resmimi

daha nüfüs cüzdanlaroımızı deyişmemişiz varya ne ihmal kişileriz biz halen bekar yazıyoooo nufuz cüzdanımızda

sağolun kızlar,tuğçecim,gönder canım,yapayım bende,zaten önce kolumun başından başladı,yani omuzdan,ama biliyom,romatizma ve geziyo benimkisi,sürekli yer değiştiriyo ağrı,genede egzersiz iyi gelir.

geçmiş olsun balım dedimya yaşlandık
benimde aynen bugün iyi ama dün içtiğim ilaç fayda etti
belkide 10 yıldır ilk defa düşünmeden ilaç içtim ne olursa olsun dedim bayanssulusmile

X