canım benim 5 ekim...
tamam gülmeyelim,aslında keyfim yok kafam dağılsın diye uğraşıyorumtutiş bugün çok güldüm artık gülmiyim yaa kaydirigubbakcemile3
evet çok hoş ve kaliteli bir dizi
tamam gülmeyelim,aslında keyfim yok kafam dağılsın diye uğraşıyorum
bi topic var eşinize hamiş hbrinizi nasıl verdiniz diye,öyle güzel şeyler anlatmışlar ki
insan nasıl hevesleniyor yaa
pelin hoşgeldin cnm
napıcan canım yetiştirme imkanın yoksa mecbur pazardan alıcaksın
iç canım ya gerçektende çok önemli yani yemeklerde enazından iki bardak iç
ay kıyamam niye acaba canım ?
evet canım ıcıyorum bıde ben kolayı cok sevıyorum onu ıcınce su ıcesım gıdıyo galıba...bılmıyomkı canım ya grıp olcam heralde burnumda sabah kalktım yara olmus sızlıyo krem aldım eczaneden onu kullancam sımdı canım...
okuma ablam boşvercanım yaa kıyamam keyifli ol lütfen
nerdeymiş o topic ama okumasam daha iyi olur çöküyorum sonra
evet canım ıcıyorum bıde ben kolayı cok sevıyorum onu ıcınce su ıcesım gıdıyo galıba...bılmıyomkı canım ya grıp olcam heralde burnumda sabah kalktım yara olmus sızlıyo krem aldım eczaneden onu kullancam sımdı canım...
ayyy bu kocişler varya
niye hoşlanmazlar dizilerden
benimki buara kılıç gününü izliyo
mecburen bende
neyseki geç geldiğinde istediğim dizileri izliyebiliyorum
benımkıde bı tek kurtlar vadısını ızler... benım ıkı uc dızım var onları zorla ızlerım bazen sırf bu yuzden kaveye gıtmesıne bıle bısey demıyom:)
YOKYA KÖTÜ OLUYORUM OKUYUNCAokuma ablam boşver
CANIM DİKKAT ET KENDİNEgeçmiş olsun pelin,evet salgın var kızlar gerçekten
ben hala düzelemedim valla
benımkıde bı tek kurtlar vadısını ızler... benım ıkı uc dızım var onları zorla ızlerım bazen sırf bu yuzden kaveye gıtmesıne bıle bısey demıyom:)
[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
nigar ve zeyno....................20
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13
kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR
[ı]
ben okudum ebrarcım...allah kabul etsin inşallah...olumunekankayizsmile[/ı]
bizde bu diziler yüzünden tartıştık bi ara,ben maç istemiyordum oda benim dizileri,sonra anlaşma yaptık ben 2 tane diziyi kaçırmıyorum onada haftada 2 maç izlemesine izin veriyorum.bu şekilde çözdük.yoksa sinirden evdeki tvleri kırarım dedim:):sm_cool:
bizde bu diziler yüzünden tartıştık bi ara,ben maç istemiyordum oda benim dizileri,sonra anlaşma yaptık ben 2 tane diziyi kaçırmıyorum onada haftada 2 maç izlemesine izin veriyorum.bu şekilde çözdük.yoksa sinirden evdeki tvleri kırarım dedim:):sm_cool:
Cok sagol turkuazcım evet ya salgın var ıns daha kotu olmam sanada gecmıs olsun canım