Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tugce bana da yolla kız sana zahmet benimde kolum cok agrıyo diş agrısı gibi benimki

tugce banada yollasana sana zahmet canı m ya
benimde kolum cok agrıyo bende yaparım

abla artık eşim kızıyo cok geclere kalamıyom dün zorla uyudum hiçte uykum yoktu aklım burdaydı yani

gecmiş olsun aşılama yapılmadan öksürüyünü kessen iyi olur aslında

bal iyi geliyo diye biliyorm ben

niye aşılamadan önce öksürüğü keseyim?

kardelenim cnm çok sık giremiyorum artık
yok canm aşılama yapmadım bi daha ondan sonra olmadı bişe,hastayım hiç uğraşamam
böyle kötü hbrleri aldıkça napacağımı şaşırdım
kuzenim erken doğum yapmıştı biliyorsun bebeği iyi sayılırdı şimdi gözlerinde problem var görmüyor yani
ameliyat olması lazım:KK43:
eltimin bebeğide iyileşemedi bi türlü çocuk kendini çok kasıyor,doktorlar bişe ulamıyor anlamadım bu nasıl iş yaa

bende kuzeninin çocuğunu merak ediyodum,rabbim şifa versin,inş.iyileşir yavrucak.

TURKUAZIM canım..duamı okumuşsun ALLAH RAZI OLSUN tatlım.okuyan dilin dert görmesin..bana okudugunun bin katı sevabını versin sana Allahım..evin çocuk sesiyle şenlensin aminnnn...
ayrıca duam hepiniz için geçerli canlarım benim..
cnm bnm amin inş,Allah seninde o güzel gönlüne göre versin evinde huzurunu bozmasın
herdaim mutlu ol inş bitanem

amin canım inşallah hepimize

datlum bende diyorum nerelerde
galiba izinli bu dedim bide sevtun hepimizin aklını aldı başından çok kötüydük girmek bile istemiyodum canım
aynen abla ben okuyunca şok oldum,hiç keyfim yok hep kötü hbr duyar oldum
siz bu profil resiimlerini sevtun için mı yaptınız ?
ay kızlar bu rada bugün adet olmam gerenkti olmadım..kaç aydır ilaçla erken gelmesine alıştım..bu defa gelmedi..olabilir mi acep yaaaa.
cnm bnm pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptırsana,en azından kafanda soru işareti kalmaz cnm yaa bende sizin ordaki eczacının sattığı idrar testinde problem var bence hep silik çizgi çıkıyor umutlandırıyor yada sen hamiş kalıyosun tutunamıyor o da var tabi

ebrar_53+, kardelen5233+, pelin67 slm kk nın güzel hatunları ne var ne yok ben yarın anneannemlere köye gidecem artık çok bunaldım kafayı yememe ramak kaldı dr um bugün klomen başlattı bu ay aşılama yapacam dedi nasıl oluyo anlatsanıza ama 1 kere yapacakmış neyse hayırlısı kırmızılarda daha gitmedi neden olduysa klomenden sonra düzene girip çoğaldılar
cnm aşılama olacaksn demek hayırlı olsun tedavin,inş olur bu sefer
tuğçem saol kuzum düşündüğün için az önce voltaren diye bi ilaç vardıonu içtim iyi geldi biraz daha iyi şimdi
ya omzumdan geliyo çok fena romatizmamı ne anlamadım gerçi romatizma tahlillerimde yapılmıştı ama
nasıl bir egzersiz programı kuzum .kociş masaj yapıcakta istemiyorum daha fena olur diye
ablamm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine,doktora gitsene bak iltihap kötü hamiş kalmadan kurut o iltihapları

günaydın kızlar,,
ya beni bu öksürük mafediyor.. gece uyutmuyor.. bu öksürük için napayım yaa,,

canım bal ve limon karışımı yap bir çay bardapına bir tatlı kaşığı bal koy limon suyuyla karıştır çok iyi geliyor....

tugce bana da yolla kız sana zahmet benimde kolum cok agrıyo diş agrısı gibi benimki

abla artık eşim kızıyo cok geclere kalamıyom dün zorla uyudum hiçte uykum yoktu aklım burdaydı yani

yollarım aleynam.. pazartesi eşime veririm o işyerinde tarayıcıdan geçirir yollarım size de....

hoşbuldum kardelen tşk ederim.yeniyim adapte olmaya çalışıyorum:):kedi:

ben 23 yaşında 14 aylık evli bi bayanım.haziran ayından beri çocuk denemelerindeyiz,bu ayda çok üzerine düşemesekte(eşim çok yoğun çalışıyor) denedik,umutla bekliyorum hamile olduğum günü.ev hanımıyım.bu kadar :)

selina hoşgeldin canım aramıza.... inşallah bebeğin sağlığıyla tez vakitte gelir kucağına....

Selam kardelencım ıyıyım sen nasılsın canım

amin selina,cümlemizede aratmasın inş.

pelin kardelen nasılnız kızlar....

yok canm aşılama yapmadım bi daha ondan sonra olmadı bişe,hastayım hiç uğraşamam
kuzenim erken doğum yapmıştı biliyorsun bebeği iyi sayılırdı şimdi gözlerinde problem var görmüyor yani
eltimin bebeğide iyileşemedi bi türlü çocuk kendini çok kasıyor,doktorlar bişe ulamıyor anlamadım bu nasıl iş yaa

ahh canım Allah kuratrsın çok zor erken doğumda maalesef sorunlar olabiliyor.... ne kadar çok duymaya başladık bu erken doğumları dimi .... Allahım sen koru yarabbim tüm hamileleri bebekleri.... aminnnnn

inş cnm ya,önce büyük ihtimal ya kör olacak ya da felçli olacak demişler
şimdi kör diyorlar,onlar şuan trabzonda ordan buraya gönderecekler samatyada bi hastane

mafoldumbenmafoldumben

kardelen bu profl resimleriniz hepinizin neden aynı ben anlamadım

canım sevtunun bebeği için avatarları değiştirdik... ona destek olduğumuzu bilsin diye.....

Gününüz aydın olsun canlarım hayırlı bir gün diliyorum
mavişim nasılsın canım ?varmı değişiklik senden müjde bekliyorum kuzum
günaydın kızlar,,
ya beni bu öksürük mafediyor.. gece uyutmuyor.. bu öksürük için napayım yaa,,
canım bal ve karabiberi öneririm ben hep onu yerim iyi gelir
çok geçmiş olsun he buarada öksürüğü kesmen iyi olur gerçekten aşılamadan sonra dışarı çıkmamaları için .
Gunaydın k.k nın guzel anne adayları hepınıze hayırlı haftasonları dılıyorum
selam pelinim nasılsın bitanem?
çalışıyosun tabi kolay gelsin opuyorumnanaktan

off bu herüfleri pataklasakmı nekızarlarsa egüzel muhabbet ediyoruz
gündüzde işbitmiyoki ben fazla giremiyorum yaa
he buarada geçmiş olsun dileğin için çok saol allah razı olsun
sen nasılsın canım kolun seninde ağrıyomuş valla ölmüşüzde ağlıyanımız yok yaa geçmiş olsun tatlım
kızlar ben bugün adet oldum yeni tarih 20 ekimmmmmm
hadi yaa sağlık olsun inşallah önümüzdeki aya .valla yeni tarihleri boncuk olmadığı için ekliyemiyorum
o gelince hallederiz kuzum
selam kızlar,nasılsınız?
selina sen yenisin galiba,aramıza hoş geldin.vereliniortak
selam kuzum çok kalmamışsın
buarada kutluyorum seni alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şimdi merak edicen niye kutluyo diyede arkadaşı çok güzel karşılamışsın onun için opuyorumnanaktan
hoşbuldum kardelen tşk ederim.yeniyim adapte olmaya çalışıyorum:):kedi:
aramıza hoşgeldin dilerim güzel ve uzun bir arkadaşlık olur kaydirigubbakcemile5
ben 23 yaşında 14 aylık evli bi bayanım.haziran ayından beri çocuk denemelerindeyiz,bu ayda çok üzerine düşemesekte(eşim çok yoğun çalışıyor) denedik,umutla bekliyorum hamile olduğum günü.ev hanımıyım.bu kadar :)
enkısa zamanda sağlıkla bebişin gelsin inşallah canım opuyorumnanaktan
canım mesajını aldım biraz geç oldu ama cevabınıda yazdımsempatiksalakcinni
ya çok üzüldüm demek bebişlerde sorun var allahım şifa versin varya nezamandır kuzeninin bebeğini sorucam hep bişey kaynıyodu .inşallah dedikleri gibi değildir .umarım gözleri görür .off çok zor ya .

cnm bnm amin inş,Allah seninde o güzel gönlüne göre versin evinde huzurunu bozmasın
herdaim mutlu ol inş bitanem

aynen abla ben okuyunca şok oldum,hiç keyfim yok hep kötü hbr duyar oldum
siz bu profil resiimlerini sevtun için mı yaptınız ?

cnm bnm pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptırsana,en azından kafanda soru işareti kalmaz cnm yaa bende sizin ordaki eczacının sattığı idrar testinde problem var bence hep silik çizgi çıkıyor umutlandırıyor yada sen hamiş kalıyosun tutunamıyor o da var tabi

cnm aşılama olacaksn demek hayırlı olsun tedavin,inş olur bu sefer

ablamm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine,doktora gitsene bak iltihap kötü hamiş kalmadan kurut o iltihapları
saol balım bugün daha iyi
ya buna çare yok ameliyat olsam tekrarlarmış
ama bu omzum garanti romatizma hayırlısı artık yaşlandık be çocuk doğuramadan
evet avatrlar sevtun için canım
iyiyim ben de pelincim.... kolay gelsin canım sana da çalışıyomusun....

tuğçem nasılsın kuzum

X