- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
calışıyorum canım... esımın tup ve su dukkanı var bende tlfonlara bakıyorum...
kafan dağılır böylece,benimde çok acil kafamı dağıtacak işler bulmam lazım,böyle olmicak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
calışıyorum canım... esımın tup ve su dukkanı var bende tlfonlara bakıyorum...
bu arada selam kızlarrrr
selina hoşgeldin cnm aramıza inş meleğin bekletmeden gelir
tugce bana da yolla kız sana zahmet benimde kolum cok agrıyo diş agrısı gibi benimki
tugce banada yollasana sana zahmet canı m ya
benimde kolum cok agrıyo bende yaparım
abla artık eşim kızıyo cok geclere kalamıyom dün zorla uyudum hiçte uykum yoktu aklım burdaydı yani
gecmiş olsun aşılama yapılmadan öksürüyünü kessen iyi olur aslında
bal iyi geliyo diye biliyorm ben
kardelenim cnm çok sık giremiyorum artık
yok canm aşılama yapmadım bi daha ondan sonra olmadı bişe,hastayım hiç uğraşamam
böyle kötü hbrleri aldıkça napacağımı şaşırdım
kuzenim erken doğum yapmıştı biliyorsun bebeği iyi sayılırdı şimdi gözlerinde problem var görmüyor yani
ameliyat olması lazım
eltimin bebeğide iyileşemedi bi türlü çocuk kendini çok kasıyor,doktorlar bişe ulamıyor anlamadım bu nasıl iş yaa
cnm bnm amin inş,Allah seninde o güzel gönlüne göre versin evinde huzurunu bozmasınTURKUAZIM canım..duamı okumuşsun ALLAH RAZI OLSUN tatlım.okuyan dilin dert görmesin..bana okudugunun bin katı sevabını versin sana Allahım..evin çocuk sesiyle şenlensin aminnnn...
ayrıca duam hepiniz için geçerli canlarım benim..
aynen abla ben okuyunca şok oldum,hiç keyfim yok hep kötü hbr duyar oldumamin canım inşallah hepimize
datlum bende diyorum nerelerde
galiba izinli bu dedim bide sevtun hepimizin aklını aldı başından çok kötüydük girmek bile istemiyodum canım
cnm bnm pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptırsana,en azından kafanda soru işareti kalmaz cnm yaa bende sizin ordaki eczacının sattığı idrar testinde problem var bence hep silik çizgi çıkıyor umutlandırıyor yada sen hamiş kalıyosun tutunamıyor o da var tabiay kızlar bu rada bugün adet olmam gerenkti olmadım..kaç aydır ilaçla erken gelmesine alıştım..bu defa gelmedi..olabilir mi acep yaaaa.
cnm aşılama olacaksn demek hayırlı olsun tedavin,inş olur bu seferebrar_53+, kardelen5233+, pelin67 slm kk nın güzel hatunları ne var ne yok ben yarın anneannemlere köye gidecem artık çok bunaldım kafayı yememe ramak kaldı dr um bugün klomen başlattı bu ay aşılama yapacam dedi nasıl oluyo anlatsanıza ama 1 kere yapacakmış neyse hayırlısı kırmızılarda daha gitmedi neden olduysa klomenden sonra düzene girip çoğaldılar
ablamm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine,doktora gitsene bak iltihap kötü hamiş kalmadan kurut o iltihaplarıtuğçem saol kuzum düşündüğün için az önce voltaren diye bi ilaç vardıonu içtim iyi geldi biraz daha iyi şimdi
ya omzumdan geliyo çok fena romatizmamı ne anlamadım gerçi romatizma tahlillerimde yapılmıştı ama
nasıl bir egzersiz programı kuzum .kociş masaj yapıcakta istemiyorum daha fena olur diye
bende kuzeninin çocuğunu merak ediyodum,rabbim şifa versin,inş.iyileşir yavrucak.
hoşbuldum canım tşk ederim.amin inş. tüm bekleyenlerle beraber..
kardelen bu profl resimleriniz hepinizin neden aynı ben anlamadım
canım,sevtun un durumuna üzüldüğümüzden dolayı,topicimizde yas olduğundan bu avatarı kullandık hepimiz.
günaydın kızlar,,
ya beni bu öksürük mafediyor.. gece uyutmuyor.. bu öksürük için napayım yaa,,
tugce bana da yolla kız sana zahmet benimde kolum cok agrıyo diş agrısı gibi benimki
abla artık eşim kızıyo cok geclere kalamıyom dün zorla uyudum hiçte uykum yoktu aklım burdaydı yani
hoşbuldum kardelen tşk ederim.yeniyim adapte olmaya çalışıyorum:):kedi:
ben 23 yaşında 14 aylık evli bi bayanım.haziran ayından beri çocuk denemelerindeyiz,bu ayda çok üzerine düşemesekte(eşim çok yoğun çalışıyor) denedik,umutla bekliyorum hamile olduğum günü.ev hanımıyım.bu kadar :)
Selam kardelencım ıyıyım sen nasılsın canım
amin selina,cümlemizede aratmasın inş.
kardelenim cnm çok sık giremiyorum artık
yok canm aşılama yapmadım bi daha ondan sonra olmadı bişe,hastayım hiç uğraşamam
kuzenim erken doğum yapmıştı biliyorsun bebeği iyi sayılırdı şimdi gözlerinde problem var görmüyor yani
ameliyat olması lazım
eltimin bebeğide iyileşemedi bi türlü çocuk kendini çok kasıyor,doktorlar bişe ulamıyor anlamadım bu nasıl iş yaa
inş cnm ya,önce büyük ihtimal ya kör olacak ya da felçli olacak demişler
şimdi kör diyorlar,onlar şuan trabzonda ordan buraya gönderecekler samatyada bi hastane
kardelen bu profl resimleriniz hepinizin neden aynı ben anlamadım
mavişim nasılsın canım ?varmı değişiklik senden müjde bekliyorum kuzumGününüz aydın olsun canlarım hayırlı bir gün diliyorum
canım bal ve karabiberi öneririm ben hep onu yerim iyi gelirgünaydın kızlar,,
ya beni bu öksürük mafediyor.. gece uyutmuyor.. bu öksürük için napayım yaa,,
selam pelinim nasılsın bitanem?Gunaydın k.k nın guzel anne adayları hepınıze hayırlı haftasonları dılıyorum
off bu herüfleri pataklasakmı nekızarlarsa egüzel muhabbet ediyoruztugce bana da yolla kız sana zahmet benimde kolum cok agrıyo diş agrısı gibi benimki
hadi yaa sağlık olsun inşallah önümüzdeki aya .valla yeni tarihleri boncuk olmadığı için ekliyemiyorumkızlar ben bugün adet oldum yeni tarih 20 ekimmmmmm
selam kuzum çok kalmamışsınselam kızlar,nasılsınız?
selina sen yenisin galiba,aramıza hoş geldin.vereliniortak
aramıza hoşgeldin dilerim güzel ve uzun bir arkadaşlık olur kaydirigubbakcemile5hoşbuldum kardelen tşk ederim.yeniyim adapte olmaya çalışıyorum:):kedi:
enkısa zamanda sağlıkla bebişin gelsin inşallah canım opuyorumnanaktanben 23 yaşında 14 aylık evli bi bayanım.haziran ayından beri çocuk denemelerindeyiz,bu ayda çok üzerine düşemesekte(eşim çok yoğun çalışıyor) denedik,umutla bekliyorum hamile olduğum günü.ev hanımıyım.bu kadar :)
canım mesajını aldım biraz geç oldu ama cevabınıda yazdımsempatiksalakcinnikardelenim cnm çok sık giremiyorum artık
ameliyat olması lazım
saol balım bugün daha iyicnm bnm amin inş,Allah seninde o güzel gönlüne göre versin evinde huzurunu bozmasın
herdaim mutlu ol inş bitanem
aynen abla ben okuyunca şok oldum,hiç keyfim yok hep kötü hbr duyar oldum
siz bu profil resiimlerini sevtun için mı yaptınız ?
cnm bnm pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptırsana,en azından kafanda soru işareti kalmaz cnm yaa bende sizin ordaki eczacının sattığı idrar testinde problem var bence hep silik çizgi çıkıyor umutlandırıyor yada sen hamiş kalıyosun tutunamıyor o da var tabi
cnm aşılama olacaksn demek hayırlı olsun tedavin,inş olur bu sefer
ablamm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine,doktora gitsene bak iltihap kötü hamiş kalmadan kurut o iltihapları
iyiyim ben de pelincim.... kolay gelsin canım sana da çalışıyomusun....