Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ahh canım Allah kuratrsın çok zor erken doğumda maalesef sorunlar olabiliyor.... ne kadar çok duymaya başladık bu erken doğumları dimi .... Allahım sen koru yarabbim tüm hamileleri bebekleri.... aminnnnn

mafoldumbenmafoldumben

canım sevtunun bebeği için avatarları değiştirdik... ona destek olduğumuzu bilsin diye.....
anladım cnm tamam,bende değiştireyim

Turkuaz sende hosgeldın nasılsın canım...

sağol cnm,nasılsın
işte misin bugun de

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

0090.gif
0003.gif
:nazar:EKİM AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

canım mesajını aldım biraz geç oldu ama cevabınıda yazdımsempatiksalakcinni
ya çok üzüldüm demek bebişlerde sorun var allahım şifa versin varya nezamandır kuzeninin bebeğini sorucam hep bişey kaynıyodu .inşallah dedikleri gibi değildir .umarım gözleri görür .off çok zor ya .

saol balım bugün daha iyi
ya buna çare yok ameliyat olsam tekrarlarmış
ama bu omzum garanti romatizma hayırlısı artık yaşlandık be çocuk doğuramadan
evet avatrlar sevtun için canım
bebiş şuan kesin dediler,ameliyat için samatyaya sevk ediyorlar:KK43:
yok ablam ya ne yaşlanması,Allah şifa versinn

kızlar bu gebelik belirtileri en erken ne zaman belli olur hep sorucam unutuyorum
annem bende hiç belirti olmamıştı dedi:)
misal ilişkinin ertesi günü ve ya iki gün sonrası falan belli olur mu?

[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
nigar ve zeyno....................20
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR

bebiş şuan kesin dediler,ameliyat için samatyaya sevk ediyorlar:KK43:
yok ablam ya ne yaşlanması,Allah şifa versinn
canım ya kıyamam inşalah iyi haberler alırlar
mevla yardımcıları olsun
eee kuzum öyle ama yaş oldu 32 bak hastalıklarda çıkıyo yavaş yavaş rabbim hayırlısını nasip etsin
kızlar bu gebelik belirtileri en erken ne zaman belli olur hep sorucam unutuyorum
annem bende hiç belirti olmamıştı dedi:)
misal ilişkinin ertesi günü ve ya iki gün sonrası falan belli olur mu?

kuzu yok ya ertesi gün filan imkansız
ben hep adetime yakın hissettim oda sadece gögüs ağrılarımdan
hayırdır ?nekadar var adete

canım ya kıyamam inşalah iyi haberler alırlar
mevla yardımcıları olsun
eee kuzum öyle ama yaş oldu 32 bak hastalıklarda çıkıyo yavaş yavaş rabbim hayırlısını nasip etsin

kuzu yok ya ertesi gün filan imkansız
ben hep adetime yakın hissettim oda sadece gögüs ağrılarımdan
hayırdır ?nekadar var adete

amin ablam Rabbim şifa versin,
ablam bişe olduğundan değil hep merak ediyordum da aklıma geldi sordum
keşke bişe olsa

Tugcecım ebrarım cok sagolun canlarım...ebrarım hosgeldın ben iyıyım sen nasılsın tatlım...

saol bitanem bende iyiyim çok şükür
bildiğin gibi devam işte
kış geliyo sizin işler açılır değilmi

isler iyı allaha sukur ebrarım yok canım ya kısın daha durgun oluyo herkez yemegını sobanın ustunde yapıyo tup satıslarında azalma oluyo canım

isler iyı allaha sukur ebrarım yok canım ya kısın daha durgun oluyo herkez yemegını sobanın ustunde yapıyo tup satıslarında azalma oluyo canım

hımm doğrudur kuzum normalde büyükşehirlerde öyle olurda ama orda negüzel yaa bizim köydede kuzinenin üstünde yaparlar onun lezzetide başka oluyo yaa .ama sizin için kötü oluyodur su satışlarıda düşer tabi kışın çok su içilmiyoki .gerçi ben herdaim su içerim herkes benim gibi olsa sempatiksalakcinni

derdam hoşgeldin kuzum inan azönce sen geçtin aklımdan kalp kalbe karşıymış
nasılsın bitanem

kızlar okadar çok işim varki ben hala burdayım ya bu erken kalkma işine çözüm bulmalıyım böyle hiç iş bitmiyo

X