Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar,nasılsınız?
selina sen yenisin galiba,aramıza hoş geldin.vereliniortak
hoşbuldum kardelen tşk ederim.yeniyim adapte olmaya çalışıyorum:):kedi:
adapte olunmicak bi topic değil aslında burası,herkez çok sıcaktır,sadece şu günlerde herkez üzgün biraz,okuduysan geçmişi,bi arkadaşımız 18,5 haftalık bebeğini düşürdüde,yas var topiğimizde.mafoldumben
2-3 günlük bir geçmiş okuyabildim sadece.Rabbim yardımcısı olsun.düşük arkası gebelik cabuk olur derler.inş. onunda böyle bi sevinçle üzüntüsünü örter Rabbim.
inş.öyledir,arkadaşın ikinci bebeğini kaybedişi ve 7 yıl aradan sonra anca hamile kalabildiği için,biraz daha endişeli,inş.bu sefer hemen gelir bebişi.
sende durumlar nedir,profilinede bakmadım,kendini anlatır mısın biraza?
ben 23 yaşında 14 aylık evli bi bayanım.haziran ayından beri çocuk denemelerindeyiz,bu ayda çok üzerine düşemesekte(eşim çok yoğun çalışıyor) denedik,umutla bekliyorum hamile olduğum günü.ev hanımıyım.bu kadar :)
inş.en kısa zamanda rabbim verir bebek,olanın bi seferde bile oluyo,kısmeti gelmiştir inşallah.
AMİNN AMİİNN Rabbim tüm isteyenlere(ve banada) nasip etsin.ne zaman olacak diye beklemek bile çok geriyor insanı,yokluğunu göstermesin,aratmasın inş.
Selam kardelencım ıyıyım sen nasılsın canım
Selina hosgeldın canım aramıza ıns bebısın fazla bekletmez hayırlısıyla gobusune konar:)
nolsun pelin,bugün çalışmıyon mu,ne iş yapıyosunuz bi mahsuru yoksa.
hoşbuldum canım tşk ederim.amin canım amin inş.hiçbirimizi bekletmez bebiklerimiz.