Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

pat diye delili sundun valla senden korkulur canım
neyse olsun özlemişsindir birazdaha öpsen ne olcek
dur bende öpeyim bidaha ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öyle,korkun benden,efsane geri döndü,herbişeyi deliliylen ortaya koyarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şenizahanda bidaha öptüm,dur topictekileride öpem kızŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kuzumm iş bitermiii dünde koşturdumm akşem başıma bi agrı girdii çıkamadı bu saatt olduu bu gün bişey yapmadım yatamı bile toplamadım açık duruyo başımı kaldıramıyom kuzumm yaa kuzummm ben yazıyom yollucam tamm işleminiz iptal edildi diyoo kafayıı sıyıracamm yaa sizdede varmı aynı sorumm yoksa bendemii sorunnn yoksaaa bu site kafay koyduu benimi dlirteye çalışıoooo

geçmiş olsun kuzu bnmde hastalıktan sanırım dünden beri ağrıyor geçmedi:KK43:
bende sorun yok sadece geç açılıyor
turkuaz, aleyna84
+, azraperi34+, kardelen5233+, pelin67, tugcal

nasılsınızzz kızlarrrrrrrr nasıll gidiyorrrr
sağol kuzummm eyi çok şükürr

turkuzanımm kız nasıl yaptınn o şırıngaişiniii yanii aklım ermedide canımmm inşallahhh hayırlısı olurrr bakarsınnn vesile olurrr kendi aşılamamı kendimm yaptım dersinn kuzumm allahımm tez zamanda yollasınn bebişini inşallah canımm benimmm bu bebilerr nelerr yaptırıyoo insana yaaa

normal şırınga değil cnm uzun normal şırıngadan biraz daha ince,hayırlısı bakalım
olursa sizde yapın valla
mrb kızlar nasılsınız,
akşam gece 12 de adamı kaldırdım vicks aldırdım, göğsüme vicks sürdüm, o biraz rahatlattı göğsümü. zorla işe geldim. sabah 11 de doktora gittim yumurtam 15 mm olmuş. cuma tekrar gidecem bakalım. sol taraftaki yumurta büyüyordu, sağdakilerde hareketlenme yoktu, bugün gittiğimde soldakiler yatışa geçmiş sağdaki 15 mm olmuş...
geçmiş olsun cnm,bak büyüyor yumoşlar yavaş yavaş :)

he he he ben geldim
arkamdan biri çekiştirmiş beni ivettt çok geziyom buara ama nedeni var yav
kardeşim gidiyo okuluna kaç ay daha göremiycem oyüzden hergün annemlerdeyim
konuşuruz datluşlarım merak etmeyin
evettt o bnmmm:KK3:
ay tutiş koptum valla ama ben birinden daha duymuştum kız tutarsa valla bizde deniyelim bellimi olur yav hadi hayırlısı gelsin bebişinde sırayla hepimiz şırıngalanalım kaydirigubbakcemile3
bence hiçbişey olmaz kuzu allahınizniyle hiç korkma
kaydirigubbakcemile3 hahahaha nasip ablam denedim bakım ne olcekk:)

ya dün bugün benim yumurtlama günü
m,acaba nerde satılıyo o şırınga,hemen gidip alsam mı ki,benimde bi arkadaş yapmıştı,ama şimdi ona soramam.

kuzum ecacıda vardır belki arkadaşında işe yaramışmıydı ki

selam kk nın datlu hatunları maaşallah kalabalıksınız
okuldan geldim yemek işine girişmeden bi bakayım dedim herkes iyidir inşallah
samyeli canım nasıl oldun daha iyisin ya
kardeloş hoşgeldin canım özlettin kendini
[/B]

inşaalhh dahada büyürr ve çatlarrr canımmm hayırlısı inşallahhh tekrar geçmiş olsun canım çalışırkende zorrr hastalık ya istirat edemiyo insann

kuzummmmmmm hoşgeldinn nasılsınnnn bol bol hasret giderr kardeşinle kuzummm

saoll canımm benimmm agrım gene devam ediyoooo kesip atacammm başımııı hahaha

oyyyyy kıyamamm yaa demek otobüstee uyudunnnn 20 dk 20 dk dır canımm en azından azda olsa almışındır uykunu

ayyy canommm saol bidenem ya kızkardeş başka oluyo yazboyu beraberdik şimdi yarın gidiyo buda beni çok üzüyo oyüzden kocişle çıkıyom buraya geliyorum .
kıyamam ya evde majezik varsa onu iç iyi geliyo yaaçok geçmiş olsun ama pcyede bakma daha çok ağrır

ben birazdan başka bilgisayara geçicem kaçmayın hmen hee:eek:klava:
ne zamandan beri ilk defa toplaştık:)boncukumda gelse keşkemmm:KK43:

yaa ben çıkıyım eniyisi kimse konuşmuyo küstüm işte yaa
kızlar bugün kötü bir rüya gördüm etkisindeyim hala ya hayırlara çıksın inşallah
çıkmaaaaaaaaa kuzummmmmmmmmmmmm çokk yavaşşşşşş nettttt yaaaaa delii edecekk beniii
[/B]

hoşgeldinn canımm nasılsınnn

öyle,korkun benden,efsane geri döndü,herbişeyi deliliylen ortaya koyarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şenizahanda bidaha öptüm,dur topictekileride öpem kızŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ayyy fena korktum valla eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
efsane geri döndü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amanın bundan sonra daha dikkatli olmalıyık aklinialirimsmile
geçmiş olsun kuzu bnmde hastalıktan sanırım dünden beri ağrıyor geçmedi:KK43:
bende sorun yok sadece geç açılıyor

sağol kuzummm eyi çok şükürr

normal şırınga değil cnm uzun normal şırıngadan biraz daha ince,hayırlısı bakalım
olursa sizde yapın valla

geçmiş olsun cnm,bak büyüyor yumoşlar yavaş yavaş :)

evettt o bnmmm:KK3:

kaydirigubbakcemile3 hahahaha nasip ablam denedim bakım ne olcekk:)

kuzum ecacıda vardır belki arkadaşında işe yaramışmıydı ki
hee biliyom sen olduğunu ben açıklamayı yaptım kabul edersin herhalım kaydirigubbakcemile3
tutiş literatüre gircen valla eğer hamiş kalırsan kaydirigubbakcemile3
[/B]

bersum selam canım ben iyiyim sen nasılsın?yoruluyomusun canım

kızlar biraz önce kocişi istanbula yolladım eğitim için 3 günlüğüne morellerim çok bozuk.... senağlamasenağlamasenağlamaben de annemlere taşınıyorum bugün.....

[/B]
hoşbulduk bersucum,sende hoşgeldin.bende özledim hepinizi
senin keratanın adı belli miydi?merak ettim kız,bilirsin meraklıyımkaydirigubbakcemile3ama söylediysende unuttum ha,bide kaç saatdir pc ye bakıyorum,gözlerim ağrıdı,başımda pek iyi değil,toparlayamıyorum bişeyleri.
eczacı demek istedim kardeloş anladın sen onu yerimseniben

anladım canım,ama ne diye isticem ki,bu ay kalsın da,bidahaki aya bakalım bari.
arkadaşımda sperm sayısı çok düşüktü,işe yaramadı malesef,tüp bebek de denedi ama kısmet olmadı bi türlü.

ben birazdan başka bilgisayara geçicem kaçmayın hmen hee:eek:klava:
ne zamandan beri ilk defa toplaştık:)boncukumda gelse keşkemmm:KK43:
ben garanti veremiyom kuzum markete gidicezde ama bizimkilerden hadi demelereini bekliyorum yerimseniben
çıkmaaaaaaaaa kuzummmmmmmmmmmmm çokk yavaşşşşşş nettttt yaaaaa delii edecekk beniii

hoşgeldinn canımm nasılsınnn

canım galiba senin pcde sorun bende sorun yok
delirme bi format attırıver alsanaalsanasmile

mavişim nasılsın bitanem?
ya adetin nezaman senden müjde bekliyorum haaa[/QUOTE]

iyiyim şükür ebruşum işteyim bende bildiğin gibi canım ya
hayırdır canım ya sen öyle deyince bi tuhaf oldum valla ayın 24 ü bakalım hayırlısı ama içime olmayacak gibi geliyor niyeyse

yaa ben çıkıyım eniyisi kimse konuşmuyo küstüm işte yaa
kızlar bugün kötü bir rüya gördüm etkisindeyim hala ya hayırlara çıksın inşallah

hayırlara çıksın canım kötü rüya gördüğümüzde sol tarafımıza üç kere tükürüp bu rüyanın şerrinden sana sığınırım Ya Rabbim dememiz gerekiyormuş

hoşbulduk azracım ebroşummmm
valla müdürümüz falan iyi bu sene 4leri okutuyorum boş derslerim oluyo eve gönderiyolar dinlen diye sen bize bi tepsi börek yaparsan ödeşiriz diyolar ooo kolaymış istediğiniz börek olsun dedim işte böyle beni çok yormuyolar saolsunlar
[/B]

kızlar biraz önce kocişi istanbula yolladım eğitim için 3 günlüğüne morellerim çok bozuk.... senağlamasenağlamasenağlamaben de annemlere taşınıyorum bugün.....

Allah kavuştursun canım,bizde kaç gündür ayrıydık kocişle,o gelmişti,ben kaldıydım,böyle kavuşmakta güzel oluyo ha:jeyyar:

ben garanti veremiyom kuzum markete gidicezde ama bizimkilerden hadi demelereini bekliyorum yerimseniben

canım galiba senin pcde sorun bende sorun yok
delirme bi format attırıver alsanaalsanasmile

benimkide arıza veriyo,aynı azranın ki gibi,sonra geri tuşuna basıyorum,ilerki sayfayı gösteriyo,ne komik.sempatiksalakcinni

hoşbulduk bersucum,sende hoşgeldin.bende özledim hepinizi
senin keratanın adı belli miydi?merak ettim kız,bilirsin meraklıyımkaydirigubbakcemile3ama söylediysende unuttum ha,bide kaç saatdir pc ye bakıyorum,gözlerim ağrıdı,başımda pek iyi değil,toparlayamıyorum bişeyleri.

yok canım daha tam karar veremedik deniz -kerem-efe-demir -yaman bu isimler arasında düşünüyoruz zor işmiş isim bulmak

allah kavustursun canım uzulme 3 guncuk cabuk gecer tugcecım...ay benım annemde yakın olsada bende gıdebılsem:KK43:

X