Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pat diye delili sundun valla senden korkulur canım
neyse olsun özlemişsindir birazdaha öpsen ne olcek
dur bende öpeyim bidaha ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuzumm iş bitermiii dünde koşturdumm akşem başıma bi agrı girdii çıkamadı bu saatt olduu bu gün bişey yapmadım yatamı bile toplamadım açık duruyo başımı kaldıramıyom kuzumm yaa kuzummm ben yazıyom yollucam tamm işleminiz iptal edildi diyoo kafayıı sıyıracamm yaa sizdede varmı aynı sorumm yoksa bendemii sorunnn yoksaaa bu site kafay koyduu benimi dlirteye çalışıoooo
sağol kuzummm eyi çok şükürrturkuaz, aleyna84
+, azraperi34+, kardelen5233+, pelin67, tugcal
nasılsınızzz kızlarrrrrrrr nasıll gidiyorrrr
turkuzanımm kız nasıl yaptınn o şırıngaişiniii yanii aklım ermedide canımmm inşallahhh hayırlısı olurrr bakarsınnn vesile olurrr kendi aşılamamı kendimm yaptım dersinn kuzumm allahımm tez zamanda yollasınn bebişini inşallah canımm benimmm bu bebilerr nelerr yaptırıyoo insana yaaa
geçmiş olsun cnm,bak büyüyor yumoşlar yavaş yavaş :)mrb kızlar nasılsınız,
akşam gece 12 de adamı kaldırdım vicks aldırdım, göğsüme vicks sürdüm, o biraz rahatlattı göğsümü. zorla işe geldim. sabah 11 de doktora gittim yumurtam 15 mm olmuş. cuma tekrar gidecem bakalım. sol taraftaki yumurta büyüyordu, sağdakilerde hareketlenme yoktu, bugün gittiğimde soldakiler yatışa geçmiş sağdaki 15 mm olmuş...
evettt o bnmmmhe he he ben geldim
arkamdan biri çekiştirmiş beni ivettt çok geziyom buara ama nedeni var yav
kardeşim gidiyo okuluna kaç ay daha göremiycem oyüzden hergün annemlerdeyim
konuşuruz datluşlarım merak etmeyin
kaydirigubbakcemile3 hahahaha nasip ablam denedim bakım ne olcekk:)ay tutiş koptum valla ama ben birinden daha duymuştum kız tutarsa valla bizde deniyelim bellimi olur yav hadi hayırlısı gelsin bebişinde sırayla hepimiz şırıngalanalım kaydirigubbakcemile3
bence hiçbişey olmaz kuzu allahınizniyle hiç korkma
ya dün bugün benim yumurtlama günü
m,acaba nerde satılıyo o şırınga,hemen gidip alsam mı ki,benimde bi arkadaş yapmıştı,ama şimdi ona soramam.
inşaalhh dahada büyürr ve çatlarrr canımmm hayırlısı inşallahhh tekrar geçmiş olsun canım çalışırkende zorrr hastalık ya istirat edemiyo insann
kuzummmmmmm hoşgeldinn nasılsınnnn bol bol hasret giderr kardeşinle kuzummm
saoll canımm benimmm agrım gene devam ediyoooo kesip atacammm başımııı hahaha
oyyyyy kıyamamm yaa demek otobüstee uyudunnnn 20 dk 20 dk dır canımm en azından azda olsa almışındır uykunu
öyle,korkun benden,efsane geri döndü,herbişeyi deliliylen ortaya koyarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şenizahanda bidaha öptüm,dur topictekileride öpem kızŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
çıkmaaaaaaaaa kuzummmmmmmmmmmmm çokk yavaşşşşşş nettttt yaaaaa delii edecekk beniiiyaa ben çıkıyım eniyisi kimse konuşmuyo küstüm işte yaa
kızlar bugün kötü bir rüya gördüm etkisindeyim hala ya hayırlara çıksın inşallah
selam kk nın datlu hatunları maaşallah kalabalıksınız
okuldan geldim yemek işine girişmeden bi bakayım dedim herkes iyidir inşallah
samyeli canım nasıl oldun daha iyisin ya
kardeloş hoşgeldin canım özlettin kendini[/B]
ayyy fena korktum valla eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileöyle,korkun benden,efsane geri döndü,herbişeyi deliliylen ortaya koyarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şenizahanda bidaha öptüm,dur topictekileride öpem kızŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hee biliyom sen olduğunu ben açıklamayı yaptım kabul edersin herhalım kaydirigubbakcemile3geçmiş olsun kuzu bnmde hastalıktan sanırım dünden beri ağrıyor geçmedi
bende sorun yok sadece geç açılıyor
sağol kuzummm eyi çok şükürr
normal şırınga değil cnm uzun normal şırıngadan biraz daha ince,hayırlısı bakalım
olursa sizde yapın valla
geçmiş olsun cnm,bak büyüyor yumoşlar yavaş yavaş :)
evettt o bnmmm
kaydirigubbakcemile3 hahahaha nasip ablam denedim bakım ne olcekk:)
kuzum ecacıda vardır belki arkadaşında işe yaramışmıydı ki
selam kk nın datlu hatunları maaşallah kalabalıksınız
turkuaz, aleyna84
+, azraperi34+, kardelen5233+, pelin67, tugcal
nasılsınızzz kızlarrrrrrrr nasıll gidiyorrrr
hoşbulduk bersucum,sende hoşgeldin.bende özledim hepiniziselam kk nın datlu hatunları maaşallah kalabalıksınız
eczacı demek istedim kardeloş anladın sen onu yerimseniben
ben garanti veremiyom kuzum markete gidicezde ama bizimkilerden hadi demelereini bekliyorum yerimsenibenben birazdan başka bilgisayara geçicem kaçmayın hmen heeklava:
ne zamandan beri ilk defa toplaştık:)boncukumda gelse keşkemmm
çıkmaaaaaaaaa kuzummmmmmmmmmmmm çokk yavaşşşşşş nettttt yaaaaa delii edecekk beniii
hoşgeldinn canımm nasılsınnn
yaa ben çıkıyım eniyisi kimse konuşmuyo küstüm işte yaa
kızlar bugün kötü bir rüya gördüm etkisindeyim hala ya hayırlara çıksın inşallah
kızlar biraz önce kocişi istanbula yolladım eğitim için 3 günlüğüne morellerim çok bozuk.... senağlamasenağlamasenağlamaben de annemlere taşınıyorum bugün.....
ben garanti veremiyom kuzum markete gidicezde ama bizimkilerden hadi demelereini bekliyorum yerimseniben
canım galiba senin pcde sorun bende sorun yok
delirme bi format attırıver alsanaalsanasmile
hoşbulduk bersucum,sende hoşgeldin.bende özledim hepinizi
senin keratanın adı belli miydi?merak ettim kız,bilirsin meraklıyımkaydirigubbakcemile3ama söylediysende unuttum ha,bide kaç saatdir pc ye bakıyorum,gözlerim ağrıdı,başımda pek iyi değil,toparlayamıyorum bişeyleri.
yok canım daha tam karar veremedik deniz -kerem-efe-demir -yaman bu isimler arasında düşünüyoruz zor işmiş isim bulmak
kızlar biraz önce kocişi istanbula yolladım eğitim için 3 günlüğüne morellerim çok bozuk.... senağlamasenağlamasenağlamaben de annemlere taşınıyorum bugün.....