Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnn......... kız varya sizle buluşmak için gelmek istedim ben de ama almadı herif beni yanına... hemde ümraniyeye gidiyo biliyon mu... dibinize gelcektim ama....:a015:
Allah sizi de kavuştursun canım... 35 gün ne eğitimi ayol baya uzunmuş... ben dayanamazdım walla o kadar... hoş şimdi de bende gelem dedim ama götürmedi beni delüüüüü......
hoşbulduk bersucum,sende hoşgeldin.bende özledim hepinizi
senin keratanın adı belli miydi?merak ettim kız,bilirsin meraklıyımkaydirigubbakcemile3ama söylediysende unuttum ha,bide kaç saatdir pc ye bakıyorum,gözlerim ağrıdı,başımda pek iyi değil,toparlayamıyorum bişeyleri.
anladım canım,ama ne diye isticem ki,bu ay kalsın da,bidahaki aya bakalım bari.
arkadaşımda sperm sayısı çok düşüktü,işe yaramadı malesef,tüp bebek de denedi ama kısmet olmadı bi türlü.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onlar gene iyi,bi ara memati koymaya kalkmışlardı.sempatiksalakcinni
kızlar ben kaçıyorum ne yemek yapacağımı buldum kocişim çok sever imamı bayıltayım en iyisi yanınada pilav cacık ...oh hoş olur dimi bana kolay gelsin sizlere bol tatlı muhabbettler çok öptüm canlarım
canım düşüncene katılıyorum revvaçta olan ismi koyma bence bide efeler çok yaramaz oluyo bütün tanıdıklarım öyle tabiki yinede sizin düşüncenşz içinize ne sinerse artıkevet efe ismi güzelde bu aralar çok revaçtaymış düşünsene çocuk ilk okula başlıyacak sınıfta bir sürü efe olacak işte o kafamı karıştırıyooo mesela geçen sene doğan bebeklere ezel eyşaan ismi çok konulmuş bu diziler de olmasa millet çocuğuna isim bulamayacak tuğçecim
saol kuzum ben iyiyim az önce yazdım ama görmedin ssanırsamEbrarım sen nasılsın canım gorumcen daha iyıdır insallah...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:turkuazcım hoşbuldum canım napıyosun aşılama denemişsin hayırlı olsun belki vesile olur bebişine kimbilir bebişin büyüyünce sorar anne ben nasıl oldum diye yavrum enjektörle dersin[/B]
aminnnnn......... kız varya sizle buluşmak için gelmek istedim ben de ama almadı herif beni yanına... hemde ümraniyeye gidiyo biliyon mu... dibinize gelcektim ama....:a015:
yok öyle bensiz buluşmakklava:
tekrar allah kavuştursun canım... iş dolayısıyla ayrı olanlara çok üzülüyorum ben yaaa şu işe bir hal çare bulsalar... benim bir arkadaşım da öyle ikisi sözleşmeli öğretmen kız burda eşi orduda.. bir türlü kavuşamıyorlar....aminn canım ben eşimden iş dolayısıyla ayrı olduğum için aliştım artık bunu derken bile aslında moralım bozuluyo ama yapacak bişeyin olmamasından herhalde bu ara biraz durgunum
kız kardeşş gibisi yokk kuzumm inşallah gene gelirr canımmm sen gidemiyonmu uzaktamıı oturuyoo kuzummmayyy canommm saol bidenem ya kızkardeş başka oluyo yazboyu beraberdik şimdi yarın gidiyo buda beni çok üzüyo oyüzden kocişle çıkıyom buraya geliyorum .
kıyamam ya evde majezik varsa onu iç iyi geliyo yaaçok geçmiş olsun ama pcyede bakma daha çok ağrır
allah kavutursun canımmm üzme kendiniii sende annenle beraberrr olursun bi kaç gün ana kız yatarsınız koyun koyunaaakızlar biraz önce kocişi istanbula yolladım eğitim için 3 günlüğüne morellerim çok bozuk.... senağlamasenağlamasenağlamaben de annemlere taşınıyorum bugün.....
iyiyim diyim canımmm kolay gelsin sana yorma kendini çıok fazla canımiyiyım canım sagol sen nasılsın...napıyım dukkanda esıme yardım edıyom yoruldum bıraz canım
amann iyi anlayışlıymışlarr canımmm sende yapı verirsin bi börekk yada yorma sen kendini ikicanınla ben yapayım yollayayımm ben yaptımm dersinn canımmhoşbulduk azracım ebroşummmm
valla müdürümüz falan iyi bu sene 4leri okutuyorum boş derslerim oluyo eve gönderiyolar dinlen diye sen bize bi tepsi börek yaparsan ödeşiriz diyolar ooo kolaymış istediğiniz börek olsun dedim işte böyle beni çok yormuyolar saolsunlar[/B]
evet efe ismi güzelde bu aralar çok revaçtaymış düşünsene çocuk ilk okula başlıyacak sınıfta bir sürü efe olacak işte o kafamı karıştırıyooo mesela geçen sene doğan bebeklere ezel eyşaan ismi çok konulmuş bu diziler de olmasa millet çocuğuna isim bulamayacak tuğçecim
kızlar belirli bi süre yemek isimleri söylemeyin olur mu,ben rejimdeyim.mafoldumbenmafoldumben
canım düşüncene katılıyorum revvaçta olan ismi koyma bence bide efeler çok yaramaz oluyo bütün tanıdıklarım öyle tabiki yinede sizin düşüncenşz içinize ne sinerse artık
saol kuzum ben iyiyim az önce yazdım ama görmedin ssanırsam
görümcem daha iyiydi sabah konuştum şükürler olsun
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadiii yaaaa anam geleydin yaa misafir ederdim seni off negüzel olurdu yaa :gitme:
canım kolay gelsn sana galiba sevenler için güzel bir yemek ben pek haz etmiyorumdakızlar ben kaçıyorum ne yemek yapacağımı buldum kocişim çok sever imamı bayıltayım en iyisi yanınada pilav cacık ...oh hoş olur dimi bana kolay gelsin sizlere bol tatlı muhabbettler çok öptüm canlarım
yok kambersiz düğün olmaz sen merak etmeyok öyle bensiz buluşmakklava:
canım ya kıyamam sana üzülme lütfen inşallah çok kısa zamanda kavuşursunuzaminn canım ben eşimden iş dolayısıyla ayrı olduğum için aliştım artık bunu derken bile aslında moralım bozuluyo ama yapacak bişeyin olmamasından herhalde bu ara biraz durgunum
kızlar belirli bi süre yemek isimleri söylemeyin olur mu,ben rejimdeyim.mafoldumbenmafoldumben
saol azracım o zaman sen böreği yap yolla bende kandırırım ben yaptım diye eminim çok nefis olur valla becerikli hatunsun kış hazırlığından belli canım
:roflol::roflol::roflol:heee kociş de öyle dedi... kardeloş yok sen de gelme.... o gelince ben götürcem seni istanbula dedi....:roflol::
tekrar allah kavuştursun canım... iş dolayısıyla ayrı olanlara çok üzülüyorum ben yaaa şu işe bir hal çare bulsalar... benim bir arkadaşım da öyle ikisi sözleşmeli öğretmen kız burda eşi orduda.. bir türlü kavuşamıyorlar....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kız kardeşş gibisi yokk kuzumm inşallah gene gelirr canımmm sen gidemiyonmu uzaktamıı oturuyoo kuzummm
allah kavutursun canımmm üzme kendiniii sende annenle beraberrr olursun bi kaç gün ana kız yatarsınız koyun koyunaaa
iyiyim diyim canımmm kolay gelsin sana yorma kendini çıok fazla canım
amann iyi anlayışlıymışlarr canımmm sende yapı verirsin bi börekk yada yorma sen kendini ikicanınla ben yapayım yollayayımm ben yaptımm dersinn canımm
koptummmmm kızzzzzz millett dizilerdenn görüyoo isim koyuyoo şimdi doganlarada sanırımm fatma gülünn suçu ne koyarlarrr hahahahah
he valla ebroşum benim gördüğüm efelerde hep fırlama ben listeden sileyim onu en iyisi
kardeloş kusura bakma tatlım rejimdeymişsin bimiyodum affetbilmiyorumkismile
saol azracım o zaman sen böreği yap yolla bende kandırırım ben yaptım diye eminim çok nefis olur valla becerikli hatunsun kış hazırlığından belli canım
canım düşüncene katılıyorum revvaçta olan ismi koyma bence bide efeler çok yaramaz oluyo bütün tanıdıklarım öyle tabiki yinede sizin düşüncenşz içinize ne sinerse artık
saol kuzum ben iyiyim az önce yazdım ama görmedin ssanırsam
görümcem daha iyiydi sabah konuştum şükürler olsun
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadiii yaaaa anam geleydin yaa misafir ederdim seni off negüzel olurdu yaa :gitme: