Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbulduk bersucum,sende hoşgeldin.bende özledim hepinizi
senin keratanın adı belli miydi?merak ettim kız,bilirsin meraklıyımkaydirigubbakcemile3ama söylediysende unuttum ha,bide kaç saatdir pc ye bakıyorum,gözlerim ağrıdı,başımda pek iyi değil,toparlayamıyorum bişeyleri.

yok canım daha tam karar veremedik deniz -kerem-efe-demir -yaman bu isimler arasında düşünüyoruz zor işmiş isim bulmak

ayy ben efe ismini çok severim... oğlum olursa efe istiyorm bende...

tuğçecim arada kısa ayrılıklar ilişkiye tazelik katar özlemekte güzel üzme kendini allah kavuştursun canım

allah kavustursun canım uzulme 3 guncuk cabuk gecer tugcecım...ay benım annemde yakın olsada bende gıdebılsem:KK43:

ne bilem kızz bu sefer zor geldi ayrılık walla... arabayla gelirken hep ağladım walla... salyo sümük kullandım arabayı nasıl geldim bilmiyom otogardan Allah korudu yani... birkaç korna yedim ama olcak o kadar kadın şöforüz ne de olsa....heheheh....

bersumm,maviş kızlar hoşgeldiniz
ayyy fena korktum valla eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
efsane geri döndü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amanın bundan sonra daha dikkatli olmalıyık aklinialirimsmile

hee biliyom sen olduğunu ben açıklamayı yaptım kabul edersin herhalım kaydirigubbakcemile3
tutiş literatüre gircen valla eğer hamiş kalırsan kaydirigubbakcemile3

bersum selam canım ben iyiyim sen nasılsın?yoruluyomusun canım
ettiimm kuzummm ayıp ettin hee kardeşinle hasret gider sen bol boll
valla hakket öyle hee hiç umursamıyorum birde şuan kalırsam eğer şok olucamm:)

kızlar biraz önce kocişi istanbula yolladım eğitim için 3 günlüğüne morellerim çok bozuk.... senağlamasenağlamasenağlamaben de annemlere taşınıyorum bugün.....
ay kuzu bende geçen ay 10gün anneme taşındım zor oluyor birazcık:),Allah kavuştursun şimdiden

senin keratanın adı belli miydi?merak ettim kız,bilirsin meraklıyımkaydirigubbakcemile3ama söylediysende unuttum ha,bide kaç saatdir pc ye bakıyorum,gözlerim ağrıdı,başımda pek iyi değil,toparlayamıyorum bişeyleri.

anladım canım,ama ne diye isticem ki,bu ay kalsın da,bidahaki aya bakalım bari.
arkadaşımda sperm sayısı çok düşüktü,işe yaramadı malesef,tüp bebek de denedi ama kısmet olmadı bi türlü.

anladım cnm,enjektör çeşitlerini istersin ben sana resmini gösteririm bi ara ona göre bişe alırsın denemekten zarar gelmez

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tugcal, azraperi34, bersuuu, ebrar_53+, kardelen5233+, mavi2505, pelin67, turkuaz:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah bize yaaa....

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, azraperi34, bersuuu, ebrar_53+, laydbird, mavi2505+, pelin67, tugcal+, turkuaz+
vaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

kızlar biraz önce kocişi istanbula yolladım eğitim için 3 günlüğüne morellerim çok bozuk.... senağlamasenağlamasenağlamaben de annemlere taşınıyorum bugün.....

Allah kavuştursun canım sağlıcakla gidip gelsin ne güzel gidebileceğin bir yer var en azından
benim eşimde eğitimde 35 günlük

ay canım allah kavuştursun üzme kendini bende gerçi öyle oluyorum kocişsiz olunca
allah başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq:

anladım canım,ama ne diye isticem ki,bu ay kalsın da,bidahaki aya bakalım bari.
arkadaşımda sperm sayısı çok düşüktü,işe yaramadı malesef,tüp bebek de denedi ama kısmet olmadı bi türlü.
meraklı 2 sinemalarda :roflol::roflol::roflol:

evet efe ismi güzelde bu aralar çok revaçtaymış düşünsene çocuk ilk okula başlıyacak sınıfta bir sürü efe olacak işte o kafamı karıştırıyooo mesela geçen sene doğan bebeklere ezel eyşaan ismi çok konulmuş bu diziler de olmasa millet çocuğuna isim bulamayacak tuğçecim

Allah kavuştursun canım sağlıcakla gidip gelsin ne güzel gidebileceğin bir yer var en azından
benim eşimde eğitimde 35 günlük

Allah sizi de kavuştursun canım... 35 gün ne eğitimi ayol baya uzunmuş... ben dayanamazdım walla o kadar... hoş şimdi de bende gelem dedim ama götürmedi beni delüüüüü......

evet efe ismi güzelde bu aralar çok revaçtaymış düşünsene çocuk ilk okula başlıyacak sınıfta bir sürü efe olacak işte o kafamı karıştırıyooo mesela geçen sene doğan bebeklere ezel eyşaan ismi çok konulmuş bu diziler de olmasa millet çocuğuna isim bulamayacak tuğçecim

yaa işte bazı isimler dönem dönem revaşta oluyo... eee haliyle diziler de etkilemiyo değil tabi.... Allah adıyla yaşatsın önemli olan o....

turkuazcım hoşbuldum canım napıyosun aşılama denemişsin hayırlı olsun belki vesile olur bebişine kimbilir bebişin büyüyünce sorar anne ben nasıl oldum diye yavrum enjektörle dersin[/B]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onlar gene iyi,bi ara memati koymaya kalkmışlardı.sempatiksalakcinni

ay canım allah kavuştursun üzme kendini bende gerçi öyle oluyorum kocişsiz olunca
allah başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq:

meraklı 2 sinemalarda :roflol::roflol::roflol:

aminnnnn......... kız varya sizle buluşmak için gelmek istedim ben de ama almadı herif beni yanına... hemde ümraniyeye gidiyo biliyon mu... dibinize gelcektim ama....:a015:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ne güsel ya bayadır toplanamamıştık böyle
evet şükür buluşturana
galiba kardeloşun bereketi buuu aklinialirimsmile
nasılsın dedim ama görmedin galiba canım
ne bilem kızz bu sefer zor geldi ayrılık walla... arabayla gelirken hep ağladım walla... salyo sümük kullandım arabayı nasıl geldim bilmiyom otogardan Allah korudu yani... birkaç korna yedim ama olcak o kadar kadın şöforüz ne de olsa....heheheh....
ayy kıyamam allah korumuş kız
tekrardan allah kavuştursun
bersumm,maviş kızlar hoşgeldiniz

ettiimm kuzummm ayıp ettin hee kardeşinle hasret gider sen bol boll
valla hakket öyle hee hiç umursamıyorum birde şuan kalırsam eğer şok olucamm:)

ay kuzu bende geçen ay 10gün anneme taşındım zor oluyor birazcık:),Allah kavuştursun şimdiden

anladım cnm,enjektör çeşitlerini istersin ben sana resmini gösteririm bi ara ona göre bişe alırsın denemekten zarar gelmez

saol kuzum takılıyom işte anlıyacağınızı biliyorum

hadi inşallah gelsin bebecik hayırlısıyla

X