- 29 Haziran 2010
- 1.479
- 0
azra hoşgeldin şeker
hoşbulduk şekerim nasılsınn moraller nasıll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azra hoşgeldin şeker
hoşbulduk şekerim nasılsınn moraller nasıll
amin canım allahım bu günlerimizi aratmasınrabbim bugümüzü aratmasın :saruboceq:
Bu aralar her günümüz aksiyonlu geçiyor maşaallah...
Senin moralin nasıl canım
amin canım allahım bu günlerimizi aratmasın
bu aralar yorgunum şeker gelen giden temizlik yorgum düştüm anlıcan olasun ama bunada şükür morallim iyi bin şükürr
evet iyi oluyo insaın elinin altında hazırda bulunuyoo bende yaptım bişiler attım birazda turşu yaptım gecen eriştemide kestimm ohh biraz rahatladım biraz daha kesecem erişte bu hafta geçsinde bide tarhanamı çıkarsam aradan tam süper olacakkıyamam canım. Dinlen bari
bende öyleyim ya bugünlerde kış hazırlıkları yapmaya çalışıyorum
domates-biber kavurdum soğuyunca poşetleyip dolaba koyacağım.
Hem çalışıyor olunca hemde kışın meyve-sebze pahalı olunca böyle şeyler iyi oluyo.
canlar benim az işim var yapmam gereken
tekrar görüşürüz inşaallah
hayırlı geceler
dualarda buluşmak ümidi ile...
canım hoşgeldin şükü kavuşturana nasıl geçtislm canlar ben geldim nasılsınız görmiyeli bakalım
ebrarım ben nanelişeker için okudum,,, hatta derin yazmıştı.
GÜNCELLEME
NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27
Samyeli................20bitti
Azra.....................20
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20
Hale......................20
bulut......................20BİTTİ
nanelişeker............20
pelin.....................20
canım saol ağzına sağlık şimdi ekliyorum bitanemselam kızlar nasılsınız
ebrarım kuzum okudum duaları rabbim kabul etsin inşallah 2 duayıda bitirdim kuzum eklersin
ohh yaa çok şükür canım aklım hep sendeydi maşallah mercimeğekızlar allah razı olsun hepinizden okuyanlardanda okumayanlarda bebegim için yaptıklarınız için allah hepinizden razı olsun inanın yazdıklarınızı okuyunca agladım canlarım iyiki varsınız bazıları sanal alem kötü diyo gelsinlerde görsünler bakalım kardeşlerimi benim allah hepinizden razı olsun yeni girdim eve yarım saat oldu gittim doktora 7 muayene oldum rahim boyuna baktı açıklıga baktı ultrosondan çok şükür herşey normalmiş kanamayı söyledim dedi eşim doktor bey siz fitil verdiniz ondan sonra kanama oldu dedi ozaman kesin kullanmayım dedi adamı bogasım geldi
eşime dedim bak fitilde pilesantayı etkiliyo hamilelerin kesinlikle kullanması yasak diyo dedi oda bişey olsa neden yazsın dedi doktorum sitesine yolladım ordaki doktorda kullan dedi öyle kullandım ama kanamam oldu fitili kullanmayı kesince kanamam kesildi be adam öyle olucaksa neden veriyonki sinir oldum adama gelelim mercimege saglıklı dedi kilosu çok iyiymiş gramı diyelim şuna heheheh suyu iyi dedi açıklık yok dedi yatıcaksın bir tuvalete gidicen dedi kilon iyi böyle devam et hiç kilo almıyosun dedi dedim haşlama yiyorum dedim brokoli ıspanak semizotu kereviz meyva filan eti haşlama ye dedi ıy hiç sevmem bol bol balık ye dedi bak ona bayılırım he mercimegin cinsiyetini sordum kesin erkek dedi kız pipisini gösterdi adam bende heyecandan yerim ben onun pipisini deyince adam gülmeye başladı kızlar ya karnımda kıpırdıyo içimde bir canlı var ellerini ayaklarını kalbini herşeyini gösterdi çok şükür iyiymiş ama yatak ve tuvalet dedi namazı yasakladı kılmıcan dedi düşük hapi ve jeli gene verdi sigortam 15 oluyo ilaçlar çok pahalı aman olsum mercimek benden ayrılmasında daha ne isterim allahtan duaya katılabilirsen giricem ama eşim sorun adam nefes aldırmıyo dedimki doktora neden kanama olmuştır dedi bebek plesantadan ayrılınca oluyomuş yani ani hareket yok yavaç egi,lmek yok eşimdem başka kimsem yok malesef yere egilmekte yok allah yardımcım olsun ne deyim tekrar allah razı olsun duaya nanelişerede banada amin diyorum iyiki varsınız kardeşlerim benim girebilirsem giricem ama biraz zor allaha emanet olun dualarınızdan eksik etmeyimn oglumu iyi akşamlar hepinize merak etmeyim diye yazıyorum anca yazabiliyorum kusura bakmayım bu arada öpüyorum yanaklarınızdan
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin anneciğine tabiki okuruz kuzum merak etme ben organize edicemesselam canlar geçmişi hiç okuyamadım benimde annem baya rahatsız portinin topiğinde annem için ayetel kürsi dağıtıyoruz okumak isteyen olursa söylesin lütfen
ebrarım veya boncuğumda bana özelden ya da msn de yazarsa sevinirim kim aldı felan diye
şimdiden allah razı olsun
saol kanka iyi şükür sen nasılsın ?herşey yolundamı bitanemebroşum görümcen iyimiş çok sevindim canım
sevtuncum bebegini inş saglıkla kucagına alırsın canım
ayy canım demek geldi kırmızılar sağlık olsunslm kızlar fazla kalamayıcam malesf dr gittim ve kırmızılar geldi bu ayda olmadı hayırlısı olsun bidahaki ay olsun inşallah kan pıhtılaşması içinde dr mun eşi romatoloji uzmanıymış ona yolladı yarın gidip görüşecem bakalım ne diyecek sevtunum sanada geçmiş olsun umarım bişey olmaz mercimek paşa büyür
derinim olsun kuzum anladımcanım herzaman iyi ol inşallah.evet bizlerde üst üste gelince çok üzüldük ..ama şükür ebuşumun görümcesi iyiymiş..bi ara rastlaşsakta uzun uzun konussak ya olmuyo böyle canım
canım inşallah kasık agrıların hamileliktendir öpüyorum:ecrin_bebek:Şeniz
Allahıma şükürler olsun canım benim çok sevindim valla yaaa:dance:Allah dahada iyi etsin gülüm..
canım kusura bakma hemen çıkmak zorunda kaldım gündüz...
kociş iyi şükür..ilaçlar iyi geliyo enfeksiyona ama beli iyi degil işte..yarım emar var bakalım hayırlısı..seninkinede tekrar geçmiş olsun canomŞeniz
aleykümselammm canım..gelsin de delü karıyı bi pataklayam:))
canım benim yazacaklarımı arkadaslarım da yazmışş.harfiyen katılıyorum inanki..o senin kardeşin..hiçbişey için olmasa ALLAH RIZASI için gitmelisin ilgilenmelisin..evet yaşadıkların kötü olabilir ama inan hatasını anlıyacaktır gittiginde.eşinide ikna et habersiz gitme daha kötü oluryerimseniben
selam canım hoşgeldin ya nerelerdesin boncuklar yakanı bırakmıyo dimi:)Allah kolaylık versin canım..
Allah kabul etsin tatlım..nasılsın hoşgeldin.Şeniz
hay Allah yaa fitile bak sen..iyiki bıraktın canım..çok sevindim mercimegimizin iyi olmasına...sen iyi ol da girme siteye olsun..ama arada haber ver gülüm öptüm seniŞeniz
canım yaa çok geçmiş olsun...BEN DE OKURUM KAÇ EKSİK VARSA SÖYLE CANIM..
TÜH SAGLIK OLSUN BE CANIM ÜZÜLME...hayırlısı ne ise o olsun inşallah..
canlar ben kaçtım şimdilik..yarın izinliyim gece gelirseniz bol bol konusuruz..biraz eşime bakayım..öptüm azram kusuruma bakma datluşŞeniz
bu arada alttaki imzama bişiycik demedinizz begenmediniz mi yoksam:sinifsinif:
slm kızlar nasılsınız
canım tarhana yapmadım daha nasipse haftaya yapacam yanlış okumusun sanırım yapayım buyur gel beraber içelim amin canım rabbim bizlerede göstersin inşallah o günleri okullar başladı koşuşturmada başladı alah zihin açıklıgı versin kızına canım inşallah doktordan güzel haberlerde dönersin canım öptüm seni göüşürüzkız azra tarhana yaptın bana yollamadın ha alacağın olsun bende istiyom sevtun canım edebildiğim kadar dua ettim ama malesef kırmızılarla uğraşıyorum yarın gene hastane maratonu var bende yarın akşam gelince anlatırım bide kızım okula gidiyo ya onla uğraşıyoz Allahım sizede çocuklarınızın okuluyla uğraşmak nasip etsin herkese iyigeceler hepinizi öpüyorum beni özleyin anacığım..kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile boshayallersmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar nerdesiniz yaa noluyo bize ???
slm kızlar nasılsınız
canım tarhana yapmadım daha nasipse haftaya yapacam yanlış okumusun sanırım yapayım buyur gel beraber içelim amin canım rabbim bizlerede göstersin inşallah o günleri okullar başladı koşuşturmada başladı alah zihin açıklıgı versin kızına canım inşallah doktordan güzel haberlerde dönersin canım öptüm seni göüşürüz
kuzumm nasılsın hoşgeldinnnnnn üü yapıyordum kuzumm bakamadım
kuzu bana 20 yazAYŞENİN ANNESİ İÇİN
AYETEL KÜRSİ OKUMAK
isteyenler bana bildirirse sevinirim
azram hoşgeldin balım nasılsın?
sen yapmışsın kışlıkları artık bundan sonra hep sendeyiz valla kaçarı yok erişte yemeye gelicem kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım yoruldun yaa bırak artık azcık otur be kuzum hiperaktifmisin sen yaa
bana diyolarda sen benden fenasın galiba kaydirigubbakcemile3