Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar günaydın... ebrar aleyna ne fesatsınız ayol walla ütü yaptım kızzzz.... bu ay tarlanın ekim çalışmaları bitti şimdilik bakalım ürün vercek mi görcez artık...zemuszemus walla 3 gündür kasıklarım ağrıyo çok fena demiştim ya önceki hamileliklerde de oldu diye aynen öyle ağrıyo... bakalım nasip içimden olmadı gibi geliyo ama kasıklarım ağrıdıkça mutlu da olmuyo değilim.... ama en az 2 hafta geçmeden gitmicem doktora... yani daha öğrenmek için 1 ay var.....:kahve:

Günaydın kızlar
Geçmişi okuyamadım
Sevtun 'a ne oldu,kötü bi durum mu var?
Mız mızdan gelen kötü haber ne? :KK43:(
Lütfen biri özet geçebilir mi :KK43:

porti günaydın canım... topiğimize nazar değmiş walla sorma ben sana kısaca özet geçeyim...
mızmızın amcası vefat etmiş Allah rahmet eylesin...
Sevtunun kanaması olmuş biraz ve düşük riski varmış... bugün doktora gidecek... dua okuyoruz mercimeğe bişey olmasın diye....
ebrarın görümcesi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar yoğun bakımda ama durumu iyiye gidiyormuş doktorlar zehirlenmeden şüpheleniyorlarmış....
nanelişekerin de görümcesini eşi ve kayınvalidesi dövüp evden kovmuşlar ve üstelik 8 aylık da hamileymiş....

porti günaydın canım... topiğimize nazar değmiş walla sorma ben sana kısaca özet geçeyim...
mızmızın amcası vefat etmiş Allah rahmet eylesin...
Sevtunun kanaması olmuş biraz ve düşük riski varmış... bugün doktora gidecek... dua okuyoruz mercimeğe bişey olmasın diye....
ebrarın görümcesi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar yoğun bakımda ama durumu iyiye gidiyormuş doktorlar zehirlenmeden şüpheleniyorlarmış....
nanelişekerin de görümcesini eşi ve kayınvalidesi dövüp evden kovmuşlar ve üstelik 8 aylık da hamileymiş....

O ne ya şok oldum şimdi üst üste felaket gibi..
Sevtun için 20tane de ben alayım dua ama çarşamba okuyabilirim .
İnşallah bişey yoktur,bebeği iyidir,Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
Mızmız başınız sağolsun canım,Allahtan rahmet diliyorum :Saruboceq:
Ebrarcım size de geçmiş olsun canım
nanelişeker görümcen için gerçekten üzüldüm,söyleyecek söz bulamıyorum o hasta beyinli insanlara.Bi kadını dövüp evden kovmak ne demek ya kimsiniz siz,üstelik hamile bi kadın,yazıklar olsun,Allah bildiği gibi yapsın,peki neden böyle yaptıkları belli mi?

bu arada sen nasılsın,iyi misin tugcal?

Herkese selam kızlar

ben okudum nanelişekerin duasını bitti yazabilirsiniz

sevtununkinide akşama haber veririm kızlar

kızlar ben de sevtunun ve nanelişekerin dualarını bitirdim....

porti bende iyiyim canım temizlik falan yaptım ancak bitti işim şimdi de yemek yapıcam akşama bi bakıyım dedim topiğe...

selam kızlar ya valla çok üzüldüm sevtuna allahım mercimeğini bağışla annesine babasına
sevtuncum hep yat canım dinlen moralinide yüksek tut inşallah allahın izniyle hiç bişey olmayacak mercimeğine
kızlar banada yazın 30 tane okurum salı akşamı son gün mü ona göre ayarlayayım kendimi

SEVTUN için ayetel kürsi listesi
EBRAR...................50
DERİN.....................30
TUĞÇE....................30
TURKUAZ................40
ALEYNA..................30
NANELİŞEKER.........20
SAMYELİ..................40
AZRA........................30

herkesten allah razı olsun ilginiziçin çook teşekkür ederim yarın bi doktora görüncem gelince görüşürüz kızlar sizi haberdar edrim olanlardan mercimekten selamlar
CANIM YAA AKLIMIZ VE DUALARIMIZ SENİNLE MUTLAKA HABER VER TATLIM
ebrarım bi 40 tanede bana yaz canım...
YAZDIM CANIM SAOLASIN
günaydın kızlar,topiğimize nazar değdi hergün kötü bi haber alıyoruz,sayfayı açar açmaz sevtun için ayetel kürsi listesini görünce şok oldun ne olur kötü bişe olmasın dedim :KK43:
Sevtunum çok dikkatli ol bugun doktordan gelincede hbr verirsin inş bizlere merakta bırakma,
Ebrarcım sevtun için olan duaya bana 40 yazar mısın sana zahmet bugun okurum hepsini,bu arada görümcene çok sevindim inş bugun daha da iyi olacak Allah'ın izniyle...
Mızmızcım başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşaallah...Rabbim yakınlarına sabır versin...Sende kendine dikkat et bebişin için...
Derinim dün iyi sayılırdı da bugun hem işte hem burda kötü bi başlangıç oldu,öpüyorum tatlım...
Naneliseker cnm görümcene gerçekten çok üzüldüm,Allah yardımcısı olsun,eşine söyleyecek bişe bulamıyorum aslında çok şey var da burası müsait değil...
Bersumm senin paşada iyiymiş,sevindim cnm inş 3lü test sonuçlarınızda güzel çıkar,şuan okuldasın sanırım kolay gelsin sana da...

Kızlar tek tek sayamıyorum ama hepinize selamlar,gününüz güzel geçsin süper haberler alın inşaallah...
TAMAM KUZU YAZDIM BİLE
ÇOK SAOL BUGÜNKİ HABER ÇOKDAHA İYİ ŞÜKÜRLER OLSUN ÇIKTI YOĞUNBAKIMDAN ÇOK MUTLUYUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

bende merak ediyorum kardeleni ebrarcım ya...bu zamana kadar ne memleketi bu böyle...duaya benide eklersen sevinirim...20 ayetelkursi alabilirim canım...olumunekankayizsmile

slm kızlar nasılsınız bakalım....bayanssulusmile
CANIM EVET YAA İNAN BENİMDE AKLIM HEP ONDA İNŞALLAH İYİDİR
TAMAM SANADA YAZIYORUM 20 TANE SEVTUN İÇİN
kızlar günaydın... ebrar aleyna ne fesatsınız ayol walla ütü yaptım kızzzz.... bu ay tarlanın ekim çalışmaları bitti şimdilik bakalım ürün vercek mi görcez artık...zemuszemus walla 3 gündür kasıklarım ağrıyo çok fena demiştim ya önceki hamileliklerde de oldu diye aynen öyle ağrıyo... bakalım nasip içimden olmadı gibi geliyo ama kasıklarım ağrıdıkça mutlu da olmuyo değilim.... ama en az 2 hafta geçmeden gitmicem doktora... yani daha öğrenmek için 1 ay var.....:kahve:
NEEDELİM KIZ DÜŞÜNDÜK İŞTE OLAMAZMI YANİ
NEYSE TATİLDE DÖLLYİP GELMİŞSİNDİR İNŞALLAH CANIM
O ne ya şok oldum şimdi üst üste felaket gibi..
Sevtun için 20tane de ben alayım dua ama çarşamba okuyabilirim .
İnşallah bişey yoktur,bebeği iyidir,Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
Mızmız başınız sağolsun canım,Allahtan rahmet diliyorum :Saruboceq:
Ebrarcım size de geçmiş olsun canım
nanelişeker görümcen için gerçekten üzüldüm,söyleyecek söz bulamıyorum o hasta beyinli insanlara.Bi kadını dövüp evden kovmak ne demek ya kimsiniz siz,üstelik hamile bi kadın,yazıklar olsun,Allah bildiği gibi yapsın,peki neden böyle yaptıkları belli mi?

bu arada sen nasılsın,iyi misin tugcal?
SAOL PORTİM ALLAH RAZI OLSUN
DUAYI YARIN YAPARIZ OYÜZDEN HERALDE OLMUYCAK BAŞKA SEFERE ARTIK CANIM DÜŞÜNMEN BİLE YETER opuyorumnanaktan
Herkese selam kızlar

ben okudum nanelişekerin duasını bitti yazabilirsiniz

sevtununkinide akşama haber veririm kızlar
TAMAM CANIM BEN ŞİMDİ EKLİYORUM ALLAH RAZI OLSUN
kızlar ben de sevtunun ve nanelişekerin dualarını bitirdim....

porti bende iyiyim canım temizlik falan yaptım ancak bitti işim şimdi de yemek yapıcam akşama bi bakıyım dedim topiğe...
TAMAM CANIM HEMEN EKLİYORUM AĞZINA SAĞLIK
selam kızlar ya valla çok üzüldüm sevtuna allahım mercimeğini bağışla annesine babasına
sevtuncum hep yat canım dinlen moralinide yüksek tut inşallah allahın izniyle hiç bişey olmayacak mercimeğine
kızlar banada yazın 30 tane okurum salı akşamı son gün mü ona göre ayarlayayım kendimi

CANIM SAOLASIN EVET YARIN AKŞAM DUASINI YAPARIZ İKİSİNİNDE
OZAMAN 30 TANE YAZIYORUM SANADA

EBRAR...................40
TUĞÇE....................30bitti
NANELİŞEKER.........20
BERSU.....................30
LEYLAMECNUN.........20

kızlar hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum
görümcem bugün yoğunbakımdan çıktı
şükürler olsun rabbim tüm hastalara şifa versin

canım yaaa düzelmedi mi hala... erkeler biraz daha zor atlatıyor bize göre... heralde biraz daha nazlı olduklarında.... iyiyim tatlım bende oturuyom öyle yemek yapmaya kalkıcam keyfimin gelmesini bekliyorum... görümcen nasıl oldu var mı bir gelişme haber???

GÜNCELLEME

NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27
Samyeli................20
Azra.....................20
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20BİTTİ
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20BİTTİ
Jale.......................20
Hale......................20
bulut......................20BİTTİ
nanelişeker............20
pelin.....................20

KIZLAR LİSTE TAMAMDIR..

canım yaaa düzelmedi mi hala... Erkeler biraz daha zor atlatıyor bize göre... Heralde biraz daha nazlı olduklarında.... Iyiyim tatlım bende oturuyom öyle yemek yapmaya kalkıcam keyfimin gelmesini bekliyorum... Görümcen nasıl oldu var mı bir gelişme haber???

ah ah sorma tuğçem nazki ne naz işede gitmedi
habire bişeyler istiyo bide terliyo değişiyorum böyleişte
görümcem iyi şükür atlattı inşallah

EBRAR...................43
TUĞÇE....................30bitti
NANELİŞEKER.........20