- 8 Ağustos 2010
- 211
- 0
saol canım allah razı olsun
seninde gözünaydın çok sevindim inşallah tedavin hayırlı sonuçlanır
Konuyu değiştirip biraz rahatlatmak istemiştim ama işe yaramadıboshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım allah razı olsun
seninde gözünaydın çok sevindim inşallah tedavin hayırlı sonuçlanır
hayırlı olsun tüp bebek tedavin cnm,bizde inş senin güzel haberlerini alırız...slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli ben yine uzun zamandir pek gelemedim buraya
yeni ise baladim baya bi yogunlukla gecti gunler
bugunde felaket hastayim ,bildiginiz uzere ara hastaligi, grip ,bogaz,kulaklar, bas agrisi derken yatiyorum oylece ,aklima geldiniz yazmak istedim
burda neler oldu bitti hic biseyden habersizim ,insallah cok guzel haberler vardir
bana gelince tup bebek tedavisine eylulun sonunda baslicaz inallah
istanbuldaumut tup bebekte olcak, daha randovu almadim alicam
obur ayin sonunda turkiye yolcuuyuz insallah ,hayirli olur
hepnizi optum guzel haberlerinizi alirim insallah
hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebiş(ler)çok sagol tatlım Allah razı olsun...evet bu ay çalışmalar fena degilsempatiksalakcinnibakalım neler olacak:)))
şimdi iyiyim çok şükür canım benimopuyorumnanaktan
aaa ne güzel cnm ekleyiver hemen bakıyom birazdan memnnun olurum eklersenopuyorumnanaktan
kuzumm doğru dürüst kimse gelmiyor ki topiğe herkes bi ceeee diyor çıkıyor bu ara herkesin misafir telaşı var sanırım,güzel geçmiş seninde adına sevindimmhoşgeldin iz ezgimle pelin nasılsınız bi haftadır yoktum ama bakıyomda kimsenin aklına gelmemişim üzüldüm ama :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hayırlı olsun cnm işin,inş bu vesileyle bebişinde gelir:)kızlarr nasılsınzz yaa gorusemıyrz hıc vallaa su kpss yedı bıtrdi beni bide simdi tarihi erteledıler daha belli degill puffff yaaa...bu arada burda devlet hastanesıne basvuru yapmıstım ıse alındımm pazartesı başlıyrm ınsallhh kızlrr...
ablamm çok geçmiş olsun,Allah evlatlarına,eşine anasına babasına bağışlasınselam kızlar ben pek iyi değilim hepinizden dua istiyorum
görümcem yoğunbakımda moralim çok bozuk ne olduğunu bulamıyolar nolur dua edin canlarım daha çok genç allahım evlatlarına ve bize bağışlasın .kalamıycam görüşmek üzere
aminn aminn Allah şifa versin...PEYGAMBER EFENDİMİZİN(S.A.V) şifa duası;
Âise (r.a.)”den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim..ebrar arkadasımın görümcesine şifalar ver Rabbim...onu ailesine evlatlarına bagışla..AMİN.
Amin
boncuğum ne oldu ki,arada gel hiçteyse tatlım yaaslm kızlar benımde moreller buaralar pek ıyı degıl pek gıremıcem kk ya duaya bıttı yazın yrn okurum sımdıden amın dıyorum
ebrarım cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın ınsallah
kendınıze ıyı bakın cok öptüm
abla bnmde aklıma sen kayınvalidemin ölüm yıldönümü diyince üzüntüden olabileceği geldi,Allah şifa versin...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım arkadaşlarım çok saolun çok kötüyüm yaa nolur dua edin canlarım
iki kez kalbi durmuş çalıştırmışlar şuan yoğun bakımda zehirlenmeden şüpheleniyolar
nefes alması için boğazını delmişler mafoldumbenmafoldumben
ya çok zor dün kayınvaldemin ölüm yıldönümüydü bugün bu haberi aldık şokdayım bide memlekette olduğu için gözümüzün arkasında şuan için gelmeyin diyolar bizde naapcağımızı şaşırdık biyandan eşimde hasta üşütmüş kafayı yiycem az önce yasin okudum dua ettim inşallah iyi olurda evine döner bide ensevdiğim görümcem annem gibiydi allahım nolur bağışla bize mafoldumben
gulsahcım kırgınlık mı var anlayamadım canım öyle düşünme lütfen,birsenede yazdım bu ara zaten kimse doğru dürüst sohbet etmiyor herkes kendi halinde bişeylerle uğraşıyor,kimi tedavi için kimi misafirleri kimi tatilde kiminin keyfi yokZaten ben böle ara ara gelebiliyorum. Hep kopuk kopuk. Aklım hep sizlerde ama karşılıksız. Sık sık gelemediğim için yeterli bir paylaşım içinde bulunamadık bir türlü. Ben sohbetiniz ve iyi niyetleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Artık gelemiyeceğim. Allah her şeyin hayırlısını versin. Tüm güzellikler sizlerle olsun. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. Hoşçakalın.
iyiyim cnm sagol..çok teşekkür ederim tatlım..yarın ararım ..ama ben ücretsiz girilebildigini sanıytodum..çok mu cahilce oldu:)))
canım hadi hayırlısı ya inşsallah işini çok seversin ezgim..
geldim cnm bak:))) demin bişeye bakmak için istediler babamlar da ondan hemen öyle yazdım...
güle güle cnm öptüm..konuşamadık gerçi ama((
canım nedemek istediğini anlamadım sitemmi ettin bana ama o noktoda rahatlamam imkansızdı çünkü gerçekten kötüydüm halada kötüyüm .Konuyu değiştirip biraz rahatlatmak istemiştim ama işe yaramadıboshayallersmile
karşılıksız niye olsun gülşahcım sen geçmişe bakarsan sana yazdıklarımızı görürsün belki ozaman anların karşılıksız olmadığını .ama neden böyle bir yargıya vardın hiç anlıyamadım neyse saygı duyuyorum canım inşallah senin içinde herşey çok güzel olur enkısa zamanda gelip müjde verirsinZaten ben böle ara ara gelebiliyorum. Hep kopuk kopuk. Aklım hep sizlerde ama karşılıksız. Sık sık gelemediğim için yeterli bir paylaşım içinde bulunamadık bir türlü. Ben sohbetiniz ve iyi niyetleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Artık gelemiyeceğim. Allah her şeyin hayırlısını versin. Tüm güzellikler sizlerle olsun. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. Hoşçakalın.
saol canım tedaviye yanıt veriyo çok şükür biraz olsun rahatladık ama hala yoğunbakımdaebroşum görümcen rahatsızmış umarım herşey yolundadır allah şifa versin
saol tutişim allah razı olsun hepiniz dua ettinizhayırlı olsun tüp bebek tedavin cnm,bizde inş senin güzel haberlerini alırız...
hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebiş(ler)
ekledim cnm :)
kuzumm doğru dürüst kimse gelmiyor ki topiğe herkes bi ceeee diyor çıkıyor bu ara herkesin misafir telaşı var sanırım,güzel geçmiş seninde adına sevindimm
hayırlı olsun cnm işin,inş bu vesileyle bebişinde gelir:)
ablamm çok geçmiş olsun,Allah evlatlarına,eşine anasına babasına bağışlasın
aminn aminn Allah şifa versin...
boncuğum ne oldu ki,arada gel hiçteyse tatlım yaa
İnş herşey yolundadır,canını sıkmamaya çalış her ne olduysa...
abla bnmde aklıma sen kayınvalidemin ölüm yıldönümü diyince üzüntüden olabileceği geldi,Allah şifa versin...
gulsahcım kırgınlık mı var anlayamadım canım öyle düşünme lütfen,birsenede yazdım bu ara zaten kimse doğru dürüst sohbet etmiyor herkes kendi halinde bişeylerle uğraşıyor,kimi tedavi için kimi misafirleri kimi tatilde kiminin keyfi yok
yanlış anlaşımla olmasın lütfen,kırılma olur mu
ayrıca tekrar söyliyim inş klomen vesilen olur canım
Kızlar hepinize iyi pazarlar,güne kötü bi başlangıç oldu
Allah eboşumun görümcesine tez zamanda şifa versin,çoluğuna çocuğuna kavuştursun.
Aminnnn
pelinim çok saol canım arkadaşım çok zor gencecik insan dün gece sabahı sabah ettim dua ettim busabah biraz olsun rahatladım inşallah sağlıkla evine döner .duaların için çok saol bitanemEbrarım inan cok uzuldum canım allah acil sifalar versin gorumcene tez zamanda iyileşır insallah...gercekten herseyın bası saglık sukretmelıyız...bebegımız olmuyo dıye ısyan etmeyelım allahım hayırlısını versın...canım dualarımız senınle lutfen uzme kendını allaha emanet ol optum bıtanem
slm kızlar nasılsınızzzzzzz
canım nedemek istediğini anlamadım sitemmi ettin bana ama o noktoda rahatlamam imkansızdı çünkü gerçekten kötüydüm halada kötüyüm .
karşılıksız niye olsun gülşahcım sen geçmişe bakarsan sana yazdıklarımızı görürsün belki ozaman anların karşılıksız olmadığını .ama neden böyle bir yargıya vardın hiç anlıyamadım neyse saygı duyuyorum canım inşallah senin içinde herşey çok güzel olur enkısa zamanda gelip müjde verirsin
saol canım tedaviye yanıt veriyo çok şükür biraz olsun rahatladık ama hala yoğunbakımda
saol tutişim allah razı olsun hepiniz dua ettiniz
durum birazdaha iyi tedaviye yanıt verdi yoğunbakımdan çıksa çokdaha iyi olucaz .
duanızda unutmazsanız çok sevinirim
pelinim çok saol canım arkadaşım çok zor gencecik insan dün gece sabahı sabah ettim dua ettim busabah biraz olsun rahatladım inşallah sağlıkla evine döner .duaların için çok saol bitanem
selam biz iyiyiz sen nasılsın?
saol bitanem yaa inanki çok duygulanıyorum böyle iyi dileklerde ve dualarda bulunuyosunuz yaa çok saolun .inşallah daha iyi olcak inanıyorumonemli degıl canım iyıye gıtmesıne cok sevındım allahımın iznıyle daha iyı olcak...allahım gorumcenı kuzucuklarına bagıslıycak ins...bızlerıde haberdar et merak ederım tatlım dualarımız sızınle...
ebrarım çok geçmiş olsun. inşallah rabbim şifasını verir.. rabbim çocuklarına bağışlasın...
saol bitanem yaa inanki çok duygulanıyorum böyle iyi dileklerde ve dualarda bulunuyosunuz yaa çok saolun .inşallah daha iyi olcak inanıyorum
sen nasılsın canım
semam saol bitanem allah razı olsun aminn inşallah
sen nasılsın canım
abla ALLAH şifa versin cok cok gecmiş olsun RABBİM yardımcısı olsunselam kızlar ben pek iyi değilim hepinizden dua istiyorum
görümcem yoğunbakımda moralim çok bozuk ne olduğunu bulamıyolar nolur dua edin canlarım daha çok genç allahım evlatlarına ve bize bağışlasın .kalamıycam görüşmek üzere
canımsın pelinim allah razı olsuniyi olcak tabi allahımın iznıyle bitanem sıkma canını sende iyıkı varsın ebrarım... gecmıs olsun yat dınlen tatlım uzuldun ya basına vurdu agrı lutfen uzme kendını... ben iyiyım canım sende iyi ol tamammı optum gorusuruz...
abla ALLAH şifa versin cok cok gecmiş olsun RABBİM yardımcısı olsun
cok zordur hastene işleri RABBİM düşürmesin
ayyyy semacım ya...çok üzüldüm inanki canım....nasıl insanlar var ya..Allah hesabını sormazmı bunun...valla ne diyeceğimi şaşırdım....:1shok:hayırlı pazarlar kızlar, nasılsınız ?
biz dün akşamdan beri şoktayız. 8 aylık hamile olan görümcemi kocası ve kayınvalidesi döverek evden atmışlar akannehir akannehir akannehir
sebep hiiiçççç ortada bişi yokken yazık o da ne olduğunu bile anlayamamış gece vakti kendini sokakta bulmuş bi komşuya sığınıp annemleri aramış gidip almışlar perişan bi halde senağlama senağlama senağlama
Allahım ya nasıl insanlar var, evleneli bir yıl oldu zaten evlendi evleneli kızın hiç yüzü gülmedi. nişanlıyken çok iyiydi. canım,cicimlerle konuşuyordu. evlendi ne olduysa oldu adam çok değişti sürekli azarlayıp, aşağılayıp dururlarmış ama sabır göstermiş çocuk olunca iyi olur sandım ne biliyim bu hale geleceğini diyor. senağlama
imtihan dünyası hepimizin, herkesin imtihanı çok farklı
selam kızlar ben pek iyi değilim hepinizden dua istiyorum
ayyyy semacım ya...çok üzüldüm inanki canım....nasıl insanlar var ya..Allah hesabını sormazmı bunun...valla ne diyeceğimi şaşırdım....:1shok: