Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar herşey çok boş ya hayat çok fani insan öyle şeylerden sıkılıp üzülüyoki işte biz bebek diye diye bihal oluyoruz insan böyle şeyler yaşayınca anlıyo malesef şuanda gözümde hiçbişey yok inanın
derinim saol canım malesef uzaktayız ve hiçbişey yapamıyoruz elimiz kolumuz bağlı
şuanda bilinci açıkmış tek rahatladığımız konu bu
biranda olmuş neolduğunu anlıyamıyolar işte
ebrarım içini ferah tut tatlım bak bilinci yerindeymiş
ki eğer zehirlenme felansa hiç bişi olmaz allahın izniyle
benim abimde geçen sene ilaç zehirlenmesinden 3 gün yoğun bakımda yattı ne demektir o hastane kapılarında bekleyip sabahlamak gözyaşının dinmemesi çok iyi bilirim
halndaha telefonumun tuş seslerini hiç açmama çünkü o ses bana yoğun bakımdaki makine seslerini hatırlatır dışarda ambulansın sren sesini duysam kulaklarımı kapar dua ederim
insan başına gelmeyince bilmiyo inanın ben abimden önce bütün hastalaa dua ederdim o günden sonra hastaların içinde yoğun bakımda yatan hastalara acil şifalar ver umutsuzca kapılarında bekleyenlere sen umut ışığı ol iyiy haberlerini aldır diye dua ederim canım
dularımızda canım inşlhh hiç bişey olmaz çıkar yarına kalmaz :Saruboceq:
ebrarım benim çok üzüldüm canım neoldu diye sorup bir postada bana anlatmanı beklemicem, tekrar tekrar anlatarak daha kötü olacaksın. O yüzden her ne olduysa Rabbim acil şifalar versin tez zamanda İnşallah :Saruboceq:inşallah derinim inşallah yaa
gülşahım selam canım görümcem yoğunbakımdada moralim çokbozuk
ayşenim saol canım doktorlarda ondan şüpeleniyolar çok zor bende iyi bilirim geçen sene ramazanda 20 gün yoğunbakım kapılarındaydık sonuçta kayınvaldemi kaybettik dün ölüm yıldönümüydü bugün buhaberi aldık yıkıldık canım .allahım bütün hastalara şifa versin zor ki nezor yaşşamıyan bilemez .demek abinde yaşadı allahım bidaha yaşatmasın
bu arada boğazını delmişler demişsin ondanda aklımıza kötü bişi gelmesin yoğun bakıma yatan hastaların hemen hemen hepsini oksijen tüpünü bağlarlar nefes alıp vermelerini daha iyi sağlamak için hatta kendilerine gelipte odaya çıkıncaya kadar bile duruyo :1hug:
evet canım doğru genelde yapıyolarbu arada boğazını delmişler demişsin ondanda aklımıza kötü bişi gelmesin yoğun bakıma yatan hastaların hemen hemen hepsini oksijen tüpünü bağlarlar nefes alıp vermelerini daha iyi sağlamak için hatta kendilerine gelipte odaya çıkıncaya kadar bile duruyo :1hug:
ebrarım benim çok üzüldüm canım neoldu diye sorup bir postada bana anlatmanı beklemicem, tekrar tekrar anlatarak daha kötü olacaksın. O yüzden her ne olduysa Rabbim acil şifalar versin tez zamanda İnşallah :Saruboceq:
Hem bak sana ne diyeceğim. Hani bende zehirli guatr vardı ya o artık bitti çok şükür:Saruboceq: Kadın doğumcuma gittim reglimin 3. günü rahim temiz kist mist yok daha önceden konuşmuştuk biz korunmasız 8 aydır bebiş olmadı die çatlatma ilacı yapalım demişti. Klomen vardi ona başladım. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gülşah canım hadi hayırlısı inşallah..sevindim senin adına...
..