- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derinsu hosbuldum canim sende hogeldin nasilsin
selam kızlar ben pek iyi değilim hepinizden dua istiyorum
görümcem yoğunbakımda moralim çok bozuk ne olduğunu bulamıyolar nolur dua edin canlarım daha çok genç allahım evlatlarına ve bize bağışlasın .kalamıycam görüşmek üzere
slm kızlar benımde moreller buaralar pek ıyı degıl pek gıremıcem kk ya duaya bıttı yazın yrn okurum sımdıden amın dıyorum
ebrarım cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın ınsallah
kendınıze ıyı bakın cok öptüm
selam ayşencim hoşgeldin canım..sorma ya bende çok üzüldüm..rabbim yardımcıları olsun..ne olduguda belli degil o daha da kötü(
boncugum ya dur iki dakka canım noldu hayırdır(
hoşbulduk derinim aniden olmuş herhalde senağlama ailesi sevenleri ne kötü durumdadır rabbim yardımcısı olsun inşlhhh :Saruboceq:
sen nasılsın canım
PEYGAMBER EFENDİMİZİN(S.A.V) şifa duası;
Âise (r.a.)”den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim..ebrar arkadasımın görümcesine şifalar ver Rabbim...onu ailesine evlatlarına bagışla..AMİN.
Amin
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım arkadaşlarım çok saolun çok kötüyüm yaa nolur dua edin canlarım
iki kez kalbi durmuş çalıştırmışlar şuan yoğun bakımda zehirlenmeden şüpheleniyolar
nefes alması için boğazını delmişler mafoldumbenmafoldumben
ya çok zor dün kayınvaldemin ölüm yıldönümüydü bugün bu haberi aldık şokdayım bide memlekette olduğu için gözümüzün arkasında şuan için gelmeyin diyolar bizde naapcağımızı şaşırdık biyandan eşimde hasta üşütmüş kafayı yiycem az önce yasin okudum dua ettim inşallah iyi olurda evine döner bide ensevdiğim görümcem annem gibiydi allahım nolur bağışla bize mafoldumben