kuzum eksik kalırsa yazın bana okurum
ebrarcığım duana bütün kalbimle amin diyorum allahım kabul eder de en kısa zamanda kucağını doldurur canım
aminn canım aminnn
geçmişş olsunn canımmm hem eşine hem sana baş agrısı kötüü bende illa karanlıkk bi yerdee uyuyacamm tutugu zamann inşallah eşininde önemlii bişeyii yoktur canım inşallah tahlilleri temiz çıkarr
hoşgeldinnn canımmm anlaşılann tatill güzell geçmişşş ohhhhhhh sefann olsunnnn
git canımm ihmal etme inşallah kötü bişeyy çıkmıcak allahın izniyle korkunun ecele faydası yokkk git ögren biran önce ona göre bi ilaç bişey verir gecer önemlii bişey deyildirr yumoşlarınn belkii çokk büyüyordurr ondandaa olabilir canımm yarınn bizide habersin bırakma dr dan gelince canımm olurmu geçmişş olsunnn dikkat et kendine
sagol cnm benim geçmiş olsun dileklerin için.eşimde evde şimdi 3 gün daha raporu var..
salı günü emar çekilecek canım.inş önemli bişey yoktur..sagol tatlımopuyorumnanaktan
ALEYNACIM güzel dileklerin için teşekkür edrim kardeşim sagolasın
DERİNSUCUM kız nette sorun var giremedim güzel dileklerin için sanada teşekkür edrim balım
AZRAPERİ kız ne uyuması yalan yok uyudumda girdim size baktım ama nette sorun var dedi bakımda dedikçe sinir oldum yaw
EBRARCIM kız giremedim dün site bakımda diyodu sabahtan beri dedi durdu bebek fgürlerimde çalışmıyo çalışsaydı yanaklarınıza kocaman öpücük kondurucaktım ama olmadı artık böyle öptüm kabul edin canlarım
GELELİM MERCİMEK PAŞAMA dedim rabbim test sonuçları temiz çıksın 2 rekat şükür namazı kılıcam bir çocuk sevindiricem çok şükür test sonuçlarım çok iyi çıkmış doktorum normaldende güzel demiş iyiy herşey yolundaymış yani eşim biraz agrısı kasılmaları var demiş o normal demiş olurmuş yani yatıyo istiraat ediyo demiş dışarı çıkartmıyoruz devamlı yatıyo demiş doktorda istiraat şart iyi yapıyo demiş 2 ekimde bekliyorum demiş cumartesine geliyo 2 ekim işşallah ondan önce bişey olmazda mercimegime gitmeye gerek kalmaz allah razı olsun herkez beni düşünmüş dilerim rabbimdedn tez zamanda sizlerede tattırsın anneligi tek temennim bu inananın allah yardımcınız olsun canlarım bu arada günaydın herkeze
canım ya çok sevindim inanki valla ohh çok şükür mercimek iyimş
o ekim kontrolü de iyi geçer inşallah da ulteasonda dans eden bi mercimek görürsünkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar...
şimdi doktordan geldik, yumurtalar 12 mm de kalmış. bugün yarın 100 lük yapcam. dozajı arttırdı bakalım. inşallah büyürler...ama bugün 11 .gün oldu iğneye başlayalı...
samyelim inşallah emekler boşa gitmeyecek cnm...içini rahat tut.öpüyorum seniopuyorumnanaktan
bende iyıyım derinim sagol...bas agrısı bendede vardı kac gundur canım uyumadan gecmiyo gercekten... esinede sanada gecmıs olsun tatlım...bende dua okuyabılırım artık eksık varsa banada yazarsın canım optum...
evet öyle canım uyudumda geçti şükür...çok sagol cnm pelinim.tamam yazarız sanada cnm öptümopuyorumnanaktan
DERİNSUCUM eşinle sana saglık diliyorum kız yakın olsam sana gelir çorba kaynatırdım hastaya bakmak sevap bacım ya ben çok severim yani birini mutlu ediyim bende mutlu oluyorum vallahi
ah cnm ya yapmış kadar oldun güzel yüreklim öptüm sevtunum sagol cnmopuyorumnanaktan
canım sen yine de çalış ne olur ne olmaz değil mi:)
bu arada sana da eşine de çok çok geçmiş olsun cnm inş şuan daha iyisindir opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm...
kuzu bugunde misafirin var demek,kolay gelsin sana
Allah yardımcın olsunn yerimseniben
sevtunum hadi gözünaydın canım bnm,sakın ama sakın köü düşünme olumlu düşün pozitif düşünki iyi şeyler olsunn tamam mıopuyorumnanaktan
selam,inş iğneler işe yarar cnm geç olsun temiz olsun kafanı başka şeylerle meşgul et
bu arada ben sana ilk başta demişitm ama görmedin sanırım bal+tarçın+çörekotu kullansan belki biraz faydası olurdu nasılsa doktor kontrolündesin neyse...
Allah böyle insanları ıslah etsiin,insanın ağzını bozduruyor böyleleri
üzülme kuzum inş herşey istediğin gibi oalcak bu sefer yerimseniben
kızlarrrr dün yine hbr aldım lise arkadaşımdan biri daha hamile
hee ben size geçen söylemedim arefe günüde başka bi arkadaşım hamişti artık gülüyorum halime sempatiksalakcinni
çok sagol tatlım Allah razı olsun...evet bu ay çalışmalar fena degilsempatiksalakcinnibakalım neler olacak:)))
şimdi iyiyim çok şükür canım benimopuyorumnanaktan
kızlara annemlere gittik, kız kardeşimgilde geldi
annem sağolsun hep evlat ayrımı yapar gene yaptı yapacağını sinirlenmiycem diyorum ama yinede insan dayanamıyo :sinifsinif:
köydeki bahçelerinden sebze meyve bişiyler getirmişler güzellerini kız kardeşime ayırmış bi poşet
kötülerini de sağolsun bana verdi mafoldumben
çok üzüldüm ya bu kadar da olmaz
üzülme cnm..keşke sende almasaydın gerek yok diyeydin bakalım napacaktı..ama işte annedir sonuçta..boşver takma gülüm..
ee kızlarrrrrrrrr nirdesinizzzzz bakemmmm
derinimmm face de buldum seniiiiiisempatiksalakcinni
fıstıkımmm opuyorumnanaktan
aaa ne güzel cnm ekleyiver hemen bakıyom birazdan memnnun olurum eklersenopuyorumnanaktan
slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli ben yine uzun zamandir pek gelemedim buraya
yeni ise baladim baya bi yogunlukla gecti gunler
bugunde felaket hastayim ,bildiginiz uzere ara hastaligi, grip ,bogaz,kulaklar, bas agrisi derken yatiyorum oylece ,aklima geldiniz yazmak istedim
burda neler oldu bitti hic biseyden habersizim ,insallah cok guzel haberler vardir
bana gelince tup bebek tedavisine eylulun sonunda baslicaz inallah
istanbuldaumut tup bebekte olcak, daha randovu almadim alicam
obur ayin sonunda turkiye yolcuuyuz insallah ,hayirli olur
hepnizi optum guzel haberlerinizi alirim insallah
cnmmm nerelerdesin kıss..opuyorumnanaktançok çok sevindim tedaviye başlıyosun demek hayırlısı inşallah sempatigim yaa.sık sık ugra özletme cnmopuyorumnanaktan
neyse ben buralardayım dolasayım nette gelırım yıne...
kaçırdım seni ezgişşşşşşşşşşşşşşş:sinifsinif: