hoşgeldin iz ezgimle pelin nasılsınız bi haftadır yoktum ama bakıyomda kimsenin aklına gelmemişim üzüldüm ama :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hosbulduk kızlr ıyıımm elhamdülillhh sizler nasılsınz..Slm canlarım nasılsınız hosgeldın ezgıcım
kızlar ben acilen akçıyom kusura bakmayın..öptüm
kızlar ben acilen akçıyom kusura bakmayın..öptüm
ezgim hayırlı olsun umarım güzel olur
Ezgicım hayırlı olsun yeni ısın canım...benım esımde gırcekti hatta ertelenmesıne sevındı cok ıyı calısamamıstı sımdı daha ıyı hazırlanırım dıyo...
Kızlar bende cıkıyorum iyı geceler optum ...
iyiyim cnm sagol..çok teşekkür ederim tatlım..yarın ararım ..ama ben ücretsiz girilebildigini sanıytodum..çok mu cahilce oldu:)))hosbulduk derinım nasılsın canım...hemen soyliyım canım ben musterı hızmetlerını aradım benım telefonun ınternet baglantısını yaptırmak ıstıyorum dedım ordakı kısı senı yonlendirıyo tatlım cok basıt yani ben aylık 9 tl ye baglanıyorum obur turlu cok knt gıdıyo haberın olsun...
canım hadi hayırlısı ya inşsallah işini çok seversin ezgim..kızlarr nasılsınzz yaa gorusemıyrz hıc vallaa su kpss yedı bıtrdi beni bide simdi tarihi erteledıler daha belli degill puffff yaaa...bu arada burda devlet hastanesıne basvuru yapmıstım ıse alındımm pazartesı başlıyrm ınsallhh kızlrr...
geldim cnm bak:))) demin bişeye bakmak için istediler babamlar da ondan hemen öyle yazdım...hosbulduk kızlr ıyıımm elhamdülillhh sizler nasılsınz..
derınımm olmazkı ama ya ben gıdıyrm sen gelıyrsun ben gelıyrm sen gıdiyrsunn...kaydirigubbakcemile
Kızlar bende cıkıyorum iyı geceler optum ...
iyiyim cnm sagol..çok teşekkür ederim tatlım..yarın ararım ..ama ben ücretsiz girilebildigini sanıytodum..çok mu cahilce oldu:)))
canım hadi hayırlısı ya inşsallah işini çok seversin ezgim..
geldim cnm bak:))) demin bişeye bakmak için istediler babamlar da ondan hemen öyle yazdım...
güle güle cnm öptüm..konuşamadık gerçi ama((
profillerinize baktım...ezgim 7 dk önce,
birsencim 5 dk önce çıkmışsınızzzalsanaalsanasmilealtta görünce burdasınız sandım..neyse bende kaçayım eve gidince girerim yine...öptüm canlar...
iyiyim cnm sagol..çok teşekkür ederim tatlım..yarın ararım ..ama ben ücretsiz girilebildigini sanıytodum..çok mu cahilce oldu:)))
canım hadi hayırlısı ya inşsallah işini çok seversin ezgim..
geldim cnm bak:))) demin bişeye bakmak için istediler babamlar da ondan hemen öyle yazdım...
güle güle cnm öptüm..konuşamadık gerçi ama((
cnmmm nerelerdesin kıss..opuyorumnanaktançok çok sevindim tedaviye başlıyosun demek hayırlısı inşallah sempatigim yaa.sık sık ugra özletme cnmopuyorumnanaktan
caliiyorum canimya inan hic vaktim olmuyor takilmaya , bende ozluyorum valla sizi
insallah gelmeye calisirim arada
evet canim baslicaz tedaviye ,sonu hayirli olur insallah