Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlarr nasılsınzz yaa gorusemıyrz hıc vallaa su kpss yedı bıtrdi beni bide simdi tarihi erteledıler daha belli degill puffff yaaa...bu arada burda devlet hastanesıne basvuru yapmıstım ıse alındımm pazartesı başlıyrm ınsallhh kızlrr...

İyi geceler derinım sorunun cevabını yazdım canım bakarsın sonra gorusuruz optum...bırsencım slm canım nasılsın...

hoşgeldin iz ezgimle pelin nasılsınız bi haftadır yoktum ama bakıyomda kimsenin aklına gelmemişim üzüldüm ama :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Slm canlarım nasılsınız hosgeldın ezgıcım
hosbulduk kızlr ıyıımm elhamdülillhh sizler nasılsınz..
kızlar ben acilen akçıyom kusura bakmayın..öptüm

derınımm olmazkı ama ya ben gıdıyrm sen gelıyrsun ben gelıyrm sen gıdiyrsunn...kaydirigubbakcemile

Ezgicım hayırlı olsun yeni ısın canım...benım esımde gırcekti hatta ertelenmesıne sevındı cok ıyı calısamamıstı sımdı daha ıyı hazırlanırım dıyo...

ezgim hayırlı olsun umarım güzel olur

sagoll canımm ınsallhh ıyı olur kafam dagılır hem bıraz oyuzden cok ıstedımm bide ben pek evde kalmaya alısık degılım daha önce de özelde calısıyrdm dersaneye gıdecm dıye bırktım ıste sımdı tekrar devam. bu sefer devlet hastanesı oldu hayırlısı olur ınsalhhh....

ebrarım kusura bakma biliyosun yoktum yeni geldim eyü sultana giidnce hepimiz için dua ettim canlarım geç olacak ama duana amim demek istedim DerinSu kullanıcısından alıntı Mesajı göster

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER

ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN EN HAYIRLISINI NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BU DEFA BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM...AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Ezgicım hayırlı olsun yeni ısın canım...benım esımde gırcekti hatta ertelenmesıne sevındı cok ıyı calısamamıstı sımdı daha ıyı hazırlanırım dıyo...

sagoll canım Allah razı olsunn...tabı tatlım sınava hazırlanamayanlar ıcın ıyı oldu benım icin de ıyı aslında konu tekrarı yapıp bol bol soru cozerım ama cok ertelenmesıde sakıncalı oluyo bı yondenn cunku tarıh var bas belası cok nankör bı ders sureklı tekrar gerektryo yoksa unutuyrsunn ıste ben tarıhten korkuyrmm oyuzden pek sevınmedım ertelnmesıne tek sevındgım nokta belkı bizim sorularda calinmıs olabılr o yuzden soruların tekrar hazırlanıyo olması bızım ıcın avantajj amannnnn hayırlısı neyse o olsunn fanii şeyler bunlar...

iyiyim cnm sagol..çok teşekkür ederim tatlım..yarın ararım ..ama ben ücretsiz girilebildigini sanıytodum..çok mu cahilce oldu:)))
canım hadi hayırlısı ya inşsallah işini çok seversin ezgim..
hosbulduk kızlr ıyıımm elhamdülillhh sizler nasılsınz..

derınımm olmazkı ama ya ben gıdıyrm sen gelıyrsun ben gelıyrm sen gıdiyrsunn...kaydirigubbakcemile
geldim cnm bak:))) demin bişeye bakmak için istediler babamlar da ondan hemen öyle yazdım...
Kızlar bende cıkıyorum iyı geceler optum ...

güle güle cnm öptüm..konuşamadık gerçi ama((

profillerinize baktım...ezgim 7 dk önce,
birsencim 5 dk önce çıkmışsınızzzalsanaalsanasmilealtta görünce burdasınız sandım..neyse bende kaçayım eve gidince girerim yine...öptüm canlar...

profillerinize baktım...ezgim 7 dk önce,
birsencim 5 dk önce çıkmışsınızzzalsanaalsanasmilealtta görünce burdasınız sandım..neyse bende kaçayım eve gidince girerim yine...öptüm canlar...

yokk tatlım ben burdayımm yafff bı yere gıtmedımm....

sagol canımm ınsallhh ıyı olur benım ıcın çalişirsam kafam dagılıyoo o yuzden ıyı gelecegıne ınanıyrm ama hayırlısı baklaımm...

ezgim bak gene karşılaşamadık kızzkaydirigubbakcemile3
inşallah iş sana iyi gelir canım.bebek fikri de kafandan biraz uzaklaşır belki ve yakında hamile kalırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…