Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

turkuazım inşallah canım. aklıma getirmicem zaten. ağlamıcam.. buakşam zaten düğüne gitcez.. orada kafam dağılır biraz...
inşaallah cnm hadi bakalım...

kuzum bebek yönünden bu ara pek umursamıyorum ama işim stresli,hele bugun deli oldum laf anlatamıyorsun cahil insanlar ya kimsenin arkasından böyle demem ama 5lira ile sanki firmayı satın almış gibi konuşuyor gel de deli olma çocuk desen çocukta değil çocuklar bile bundan akıllıdır :) işten çıksamda stres yakamı bırakmaz bnm ben biliyorum,halime gülüyorum çünkü 2 sene bitti hiçbişe rayına oturmadı ney çok konuşmıyım:)takmamaya çalışıyorum işte
eboşum bilmiyorum ama üzülmedim açıkcası komik geliyor aslında,herşey nasip kısmet
pek takılmıyorum artık bu konulara...

nanelimm cnm bnm ya çok ayıp etmiş annen,evlat ayrımı mı olurmuş ne saçma kafamçokkarıştı
takma güzelim sen onu boşver,ne de olsa annen aslında içindekileri söylesen
belki bilinçli yapmıyor kardeşin senden çok mu küçük

ee kızlarrrrrrrrr nirdesinizzzzz bakemmmm
derinimmm face de buldum seniiiiiisempatiksalakcinni
fıstıkımmm opuyorumnanaktan

kızlarrr ben gidiyorum
zaten siteyede sinir oldum habire bakımda ama bi değişiklik te yokklava:
neyse hepinize güzel akşamlarrrrr

slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli ben yine uzun zamandir pek gelemedim buraya
yeni ise baladim baya bi yogunlukla gecti gunler
bugunde felaket hastayim ,bildiginiz uzere ara hastaligi, grip ,bogaz,kulaklar, bas agrisi derken yatiyorum oylece ,aklima geldiniz yazmak istedim
burda neler oldu bitti hic biseyden habersizim ,insallah cok guzel haberler vardir

bana gelince tup bebek tedavisine eylulun sonunda baslicaz inallah
istanbuldaumut tup bebekte olcak, daha randovu almadim alicam
obur ayin sonunda turkiye yolcuuyuz insallah ,hayirli olur
hepnizi optum guzel haberlerinizi alirim insallah

seni seniii boşladın bizii kandırdın bananeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2

NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27
Samyeli................20
Azra.....................20
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20
ugurboncugum.......20
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20
Jale.......................20
Hale......................20
bulut......................20BİTTİ
nanelişeker............20
pelin.....................20

kızlar listede sayı tamam...yazılan sayıdan eksik veya fazla okumayalım olur mu canlarım..öptüm.

Canım hoşgeldin sagol iyiyim sen nasılsın birsencim..neler yaptın gezdin geldin yedigin içtigin senin olsun anlat bakalım:))))

evet derin gezdim gördüm geldim eyüp sultana minyatürke yeni cami mısır çarşısı boğaz çamlıca heryeri gezdim gördüm inanın insanın canı çıkmak eve gelmek istemiyo ama doyamadım umarım bidahaki sefere

ayy cnm ya istanbulun en güzel yerlerini gezmişsin ne güzel..inşallah bi dahaki sefere geldiginde görüşme imkanımızda olur canım birlikte gezeriğz:)ebrarımıda alırız..

kusura bkma geç yazdım..bababmlar maç izliyoda onlara çay doldurdum.

aaaa pelinim geldi cnmm hoşgeldinnnn.

pelincim seni yakalamışken sorayım cnm ya.şimdi telden giriyosun ya..bende de wifi vaR ama açık hat bulsamda baglanamıyorum..A P yanıt vermiyo diyor..sen anlıyomusun bu işlerden..nasıl baglanıcam..bari işyerindeykende girerim yaaa.

ya 1 haftadır dualarada katılamadım en son geçen hafta pazar azra için duaya katıldım yanlış hatırlamıyosam heralde umarım kızlar içinizde bana darılan olmamıştır duama katılmadı diye kusuruma bakmayın inanın 1 haftadır sorunlardan uzak kalıyım diye gittim istanbula ama beni herşey ordada buluyo sorunlarıda götürüyom kendimle birlikte anlayacanız

hosbulduk derinım nasılsın canım...hemen soyliyım canım ben musterı hızmetlerını aradım benım telefonun ınternet baglantısını yaptırmak ıstıyorum dedım ordakı kısı senı yonlendirıyo tatlım cok basıt yani ben aylık 9 tl ye baglanıyorum obur turlu cok knt gıdıyo haberın olsun...

hoşgeldin iz ezgimle pelin nasılsınız bi haftadır yoktum ama bakıyomda kimsenin aklına gelmemişim üzüldüm ama :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…