Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

NANELİŞEKER için dua listemiz;

Derinsu.................20
Samyeli................20
Azra.....................20
Sevtun..................20
Aleyna..................20
ugurboncugum.......20
Ebrar.....................20
derdanur................20
Turkuaz..................20

kızlar şimdilik böyle yaptım..okumak isteyenler bildirir zaten.ebuşum umarım kızmazsın.işini kolaylaştırmak istedim sadece..

meraba kızlar dün misafirler vardı gelemedim geçmişi de acele okudum annemlere gideceğiz birazdan çıkacağım hemen
okuyan, okumayan arkadaşlar hepinizden de Allah razı olsun
canım inşaallah bende okuyayım 20 tane okuyayım bugün
eksik kalan sayıyı bana yazabilirsin
öpüyorum seni.

selam hanımlar hepinize güzel bir gün diliyorum
SEVTUNCUM hadi gözünaydın canım herşey yolundaymış hiç moralini bozma sağlıkla gelicek mercimek .buarada duayı okumuşsun saol canım
SAMYELİM hayırlısı olsun canım inşallah büyür yumoşların endişelenme lütfen rahat ol .
TUTİŞİM sende moralini bozma inanki artık yaşıtlarımı bırak kendimden çokdaha küçük çocuğu olanları görünce bende gülüyorum .hele eşimin yiğenlerinin oluyo ah ah işte ozaman kafayı yiyorum .napalım imtihan sabretmemiz gerek kuzum
PELİNİM nasıl oldun canım daha iyisin inşallah .buarada adetin bitince haber ver olurmu

meraba kızlar dün misafirler vardı gelemedim geçmişi de acele okudum annemlere gideceğiz birazdan çıkacağım hemen
okuyan, okumayan arkadaşlar hepinizden de Allah razı olsun
canım inşaallah bende okuyayım 20 tane okuyayım bugün
eksik kalan sayıyı bana yazabilirsin
öpüyorum seni.

tamam canım 20 tanede sana yazıyorum
çok öptüm iyi gezmeler sana opuyorumnanaktan

[NANELİŞEKER için dua listemiz;

Derinsu.................27
Samyeli................20
Azra.....................20
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20
ugurboncugum.......20
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20
Jale.......................20
Hale......................20
bulut......................20
nanelişeker............20
düzelttim canom..ama jale hayla ekli..kıss jale okumazsan silim hemen canım..

evet, eşimin iş arkadaşı evleniyor, kızı bende tanıyorum. düğün yemekliymiş. akşama yemek derdimde olmayacak. akşama bi oynayayım dimi?

bencede canım bi kurtlarını dök tadını çıkar hiçbişey düşünme valla buhayata bidahamı gelicez sanki .

canım benim işlerim var sonrada dışarı çıkıcam çok öpüyorum seni görüşmek üzere

Ebrarım daha iyiyım canım sagol sen nasılsın bu arada bende dua okuyabılırım artık ne kadar eksıkse yazabilırsın tatlım...

kıa gene kimsecikler yok tüküreyim şansıma he tüh millet gelmiş gitmiş kesin benim bir şarkı yazmam lazım ayrılıkla ilgili ne olabilir acaba benim şarkım bir zahmet bir düşünün bana göre şarkı hhehehehehhhe

ben gidiyimde bari mercimegimi doyuruyum ne gelen var ne giden akşama uyuya kalınca bulursunuz benimle konuşuruzsunuz ah ulen ah bensiz muhabbet olurmu bana revamı size söylüyom

evet, eşimin iş arkadaşı evleniyor, kızı bende tanıyorum. düğün yemekliymiş. akşama yemek derdimde olmayacak. akşama bi oynayayım dimi?

aynen şekercimmm bende düğüne gideceğim bu akşamm
ohh ohhh iyi gelecek biraz kafamı dağıtırım hiç bari :sm_cool:

kıa gene kimsecikler yok tüküreyim şansıma he tüh millet gelmiş gitmiş kesin benim bir şarkı yazmam lazım ayrılıkla ilgili ne olabilir acaba benim şarkım bir zahmet bir düşünün bana göre şarkı hhehehehehhhe

ayrılıkkkk ayrılıkkkkk aman ayrılıkkkk
her bir detten alaa yamaaannn ayrılıkkkk

kız mercimek anası nasılsın tontişcimmmmm :1hug:

kızlara annemlere gittik, kız kardeşimgilde geldi
annem sağolsun hep evlat ayrımı yapar gene yaptı yapacağını sinirlenmiycem diyorum ama yinede insan dayanamıyo :sinifsinif:
köydeki bahçelerinden sebze meyve bişiyler getirmişler güzellerini kız kardeşime ayırmış bi poşet
kötülerini de sağolsun bana verdi mafoldumben
çok üzüldüm ya bu kadar da olmaz

kızlar pc açık kalmış bende kaçayım artık bugün eskişehire gideceğiz yarın dr kontrolüm var inşallah herşey yolundadır çok merak ediyorum bebişimi ...pazar akşamı görüşmek üzere kendinize çok iyi bakınŞenizŞenizŞeniz

bersum güzel haberle gel inş ger i canım kib öptm
ebroşum delüm misafirlerden fırsatın olmuyo mu bugünde dışarı gitmişsin heee neyse kib öptm

X