sevtuncum sen nasılsın, mercimeği 2 ekimde görcekmişsin. az kalmış kuzum yaa..
kız gene kimse bizi görmüyo yazık be bu ana ogula aglama mercimek elbet biri farkedicek cevapların gelicek gel sana çikolata veriyimde sus
ayyy yerim ben senii yaaa, çok tatlısınız....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım haber vermemişsin bebişin testleri iyidir inşallah...
benimde kk da sorun oluyor canım bikaç gündür..zor giriyorum bide yanlış kullanıcı adı veya şifre girdiniz dedi bugün ama halbuki dogruydu ve sitedeydim öyle dedigi halde...bi önceki gün de giriş yaptım ama hiçbi sayfaya giremiyodum yetkiniz yok diyodu anlamadım gitti.bilmiyorumkismile
canım çok sagol..valla ben doktorada gitmedim işin komik yanı..ama basurdan başka ne olabilirki oradabilmiyorumkismilebikaç tane şişlik var içten özellikle çok acıyor.
sagol pelinim ya...opuyorumnanaktanbakalım ilaçlarla halledemezsek öyle olucak sanırım ileride...sen nasılsın canım..Şeniz
evet kuşum ben onu okudum dün araştırıyodum da ne iyi geliyo diye..marankinin sitesinde okudum...ama orda dere otu yazıyodu kıss..tere otu mu yoksam senin dedigin gibi?
nanelişekerim çok sevindim ya inanki..dün anlatınca çok üzülmüştüm inşallah biraz olsun rahatlarsın diye dua ettik bak iyi oldu konustugun..unutma herşey eşlerle konusmakta bitiiyo aslında..onlar bizi anlarsa hayat daha güzel ..inşallah daha da güzel olur herşey canım...bu arada ebuşumun içinden sana okumak gelmiş benim için hiç farketmez tatlım sen kendini sırayı bozmuş gibi hissetme..hepimizin derdi aynı sonuçta...okuruz biter sonra başlanır bana nolcakŞeniz
tatlım yaa inşallah önemli bişey yoktur.inşallah yarın ögreniceksin iyi haberlerle gel cnmŞeniz
canım bersum inşallah herşey yolundadır tatlım..Allaha emanet ol..minigini de senide korusun rabbim..bu arada bi önce yazdıgına alıntı yapmamışım..geçmiş olsun dileklerin için sagol canım..öpüyorumŞeniz
evet canım işleyen demir ışıldarkaydirigubbakcemile3napim ama dimi sizden mi saklıcam:)))benim yumurtlama günlerim mi onu bile bilmiyorum..önceden yaptıgım ovulasyon testlerinde hep adetin 17. günü koyu oluyodu çizgiler..eger gerçekten öyle yumurtluyosam geçti günler boşa çalışıyom:bbo:sen nasılsın turkuazım yaf nevar neyok ?
canım benim,keşke herkes senin kadar okuyup alıntı yapsa valla..onca işinin arasında geçmişi önemseyip okuyorsun hepŞenizbu arada evet kardeloşum gelemedi bi türlü..inşallah iyidir delüşboshayallersmile
CANLARIM..GELELİM BANA...
eşim iki gündür rahatsız..bugün de gitmedi işe ve doktora gittik 10 buçuk gibi.
tahlilller yapıldı..3e kadar oralardaydık.yolda bir başım tuttu ki sormayın.eve gelene kadar öldüm dirildim..evde daha da azdı agrımmafoldumbenyemek zor hazırladım sofrayı zor kaldırdım..mutfagımı normalde hemen toplarım hala duruyo lavobonun içinde kirlilerim(dagınık degil ama içim rahat etmiyo işte...herneyse...yemekten sonra bi agrı kesici alıp hemen uyumaya çalıştım o şekilde çabuk geçiyo çünkü..çok şükür bi yarım saat uyuuyup kalktım baktım hafiften yine devam ediyo..yine uyudum...8:30 da uyandım çok şükür geçmişti...normlade uykum gelmezse zorla uyuyamıyorum ama başım geçsin diye zorladım kendimi...şimdi biraz daha iyiyim.bi size bakayım dedim ama kimseler yok...
yani anlıcagınız ben bugün izinliydim ama evde duramadım hiç giremedim siteye...
EBRARIM NANELİŞEKERİM için bende 20 aldım canım..Allah kabul etsin inşallah.
sevtuncum sende daha önce doğum oldumu? dikişin var mı canım.
evet canım işleyen demir ışıldarkaydirigubbakcemile3napim ama dimi sizden mi saklıcam:)))benim yumurtlama günlerim mi onu bile bilmiyorum..önceden yaptıgım ovulasyon testlerinde hep adetin 17. günü koyu oluyodu çizgiler..eger gerçekten öyle yumurtluyosam geçti günler boşa çalışıyom:bbo:sen nasılsın turkuazım yaf nevar neyok ?
canım benim,keşke herkes senin kadar okuyup alıntı yapsa valla..onca işinin arasında geçmişi önemseyip okuyorsun hepŞenizbu arada evet kardeloşum gelemedi bi türlü..inşallah iyidir delüşboshayallersmile
CANLARIM..GELELİM BANA...
eşim iki gündür rahatsız..bugün de gitmedi işe ve doktora gittik 10 buçuk gibi.
tahlilller yapıldı..3e kadar oralardaydık.yolda bir başım tuttu ki sormayın.eve gelene kadar öldüm dirildim..evde daha da azdı agrımmafoldumbenyemek zor hazırladım sofrayı zor kaldırdım..mutfagımı normalde hemen toplarım hala duruyo lavobonun içinde kirlilerim(dagınık degil ama içim rahat etmiyo işte...herneyse...yemekten sonra bi agrı kesici alıp hemen uyumaya çalıştım o şekilde çabuk geçiyo çünkü..çok şükür bi yarım saat uyuuyup kalktım baktım hafiften yine devam ediyo..yine uyudum...8:30 da uyandım çok şükür geçmişti...normlade uykum gelmezse zorla uyuyamıyorum ama başım geçsin diye zorladım kendimi...şimdi biraz daha iyiyim.bi size bakayım dedim ama kimseler yok...
yani anlıcagınız ben bugün izinliydim ama evde duramadım hiç giremedim siteye...
EBRARIM NANELİŞEKERİM için bende 20 aldım canım..Allah kabul etsin inşallah.
hoşgeldin canımm...kızlar merhaba nasılsınız bakalım tatil bitti eve döndüm... keşke bitmeseydi ama her güzel şeyin bir sonu var maalesef.... herkez iyidir inşallah....
derncim dua listesine beni de ekle canım... geçmişe hiç bakamadım biraz zor olacak....
kuzu bugunde misafirin var demek,kolay gelsin sanaderdaaaaaaa kızz kuzummm sende görünmüyonn arada gel bii ceee yapp barii kuzummm özlettinnn kendiniiiii bakk bend boncukk işii alırımmmm anamm zorr işşş hakketten boncukk işii başından kalkamıyoo insann gözlerdeee gidiyoo ama o boncuguu işlerkenn allah kolaylıkk versinn kuzumm
aaaaaaaa gercii senn bursaya gidecektinn demiii kızz kafamıı kaldııı bende bakk bu günn dedi ebrarım ama vallahaunuttumm şimdii yazdıktan sonra gedi aklımaa anacım koşturmaktan akılmı kalıyooo bu gün dışarda işlerim vardı erişteydi pazardıı alışveriştii bide adam aramazmı akşama miafir varr anam koştur koştur yarım saatt falan olduu yolculadımm yoruldum da kafada kalmadı yarında kaynana niyetliymişş gelmeye bide o gelirsee tamam artıkın onlarr gider 3 gün yatarımm yorgunummm dosttlarımmm yorgunumm yorgunnn
sevtunum hadi gözünaydın canım bnm,sakın ama sakın köü düşünme olumlu düşün pozitif düşünki iyi şeyler olsunn tamam mıopuyorumnanaktanALEYNACIM güzel dileklerin için teşekkür edrim kardeşim sagolasın
DERİNSUCUM kız nette sorun var giremedim güzel dileklerin için sanada teşekkür edrim balım
AZRAPERİ kız ne uyuması yalan yok uyudumda girdim size baktım ama nette sorun var dedi bakımda dedikçe sinir oldum yaw
EBRARCIM kız giremedim dün site bakımda diyodu sabahtan beri dedi durdu bebek fgürlerimde çalışmıyo çalışsaydı yanaklarınıza kocaman öpücük kondurucaktım ama olmadı artık böyle öptüm kabul edin canlarım
GELELİM MERCİMEK PAŞAMA dedim rabbim test sonuçları temiz çıksın 2 rekat şükür namazı kılıcam bir çocuk sevindiricem çok şükür test sonuçlarım çok iyi çıkmış doktorum normaldende güzel demiş iyiy herşey yolundaymış yani eşim biraz agrısı kasılmaları var demiş o normal demiş olurmuş yani yatıyo istiraat ediyo demiş dışarı çıkartmıyoruz devamlı yatıyo demiş doktorda istiraat şart iyi yapıyo demiş 2 ekimde bekliyorum demiş cumartesine geliyo 2 ekim işşallah ondan önce bişey olmazda mercimegime gitmeye gerek kalmaz allah razı olsun herkez beni düşünmüş dilerim rabbimdedn tez zamanda sizlerede tattırsın anneligi tek temennim bu inananın allah yardımcınız olsun canlarım bu arada günaydın herkeze
selam,inş iğneler işe yarar cnm geç olsun temiz olsun kafanı başka şeylerle meşgul etgünaydın kızlar...
şimdi doktordan geldik, yumurtalar 12 mm de kalmış. bugün yarın 100 lük yapcam. dozajı arttırdı bakalım. inşallah büyürler...ama bugün 11 .gün oldu iğneye başlayalı...
22 yaşında hamile kaldım 23 dogurdum rahimim senin gibi kasıldı bende bişey bilmedigimden cahillik işte oaksam afedersin böyle yumartayı haşlarsında beyazı olurya onunla beraber kan geldi dedim 2 kere kamanam çık olmuştu bu sefer olmadı dedim temizlik yapmıştım kesin yoruldum ondan dedin az kan gelmişti sabah ablam geldi doktora gittim baktı dedi bebek sag tam kalktım masadan benden bir kan boşaldı üstüm battı anlıcagın şişli etvale gittik ablam kaynanam acile gittigimde gerizekeli bir doktor vardı dedi yat neden oturuyosun kanamana bakıbcam dedi bagırdı bana baktı üst kata yoılladı ben sancı çekiyorum hani bir yer varya kayıt oluytosun kadına agrım var dedim kadın bekle dedi adi pcde kagıt oynuyo ben kıvrandıçça ablam hastaneyi birbirine kattı kadına etmedigini bırakmadı az kaldı kadını dövücek yani cam olmasa vay haline o kadının üst kata çıktık içeri girdim doktor sedyeye yat dedi yattım kadın geldi demezmi malak gibi ne yayılmışın kenarı kay ben neriye oturucam dedi bide öyle azr ar yedim sonra alttan bakıcak cart diye bişr soktu afedersin elini canım çok acıdı başka doktor geldi baktı o sagolsun çok anlayışlıydı dedim yatıcakmıyım kadın yüzüme demezmi yallah üst kata rahimin 9 santim açıkmış doguma hadi diye kovdu beni dışarı çıktım ablam her zanman der senin o suratın daha gözümün önünden gitmiyo diye çıktım doguma 1 30 girdim aksam 10 dogurdum tansiyopn çıktı 18 hastaneden çıkarmıyolardı imza attım öle çıktım normal dogurdum canım dikiş yok yani ama çok eziyet çektim allahım o hastaneye birdaha düşürmesin beni tavsiyede etmem yani allaha havale ettim ben o doktorları ben onlarla öteki tarafta görüşücem işşallah
canım sen yine de çalış ne olur ne olmaz değil mi:)
bu arada sana da eşine de çok çok geçmiş olsun cnm inş şuan daha iyisindir opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm...
kuzu bugunde misafirin var demek,kolay gelsin sana
Allah yardımcın olsunn yerimseniben
sevtunum hadi gözünaydın canım bnm,sakın ama sakın köü düşünme olumlu düşün pozitif düşünki iyi şeyler olsunn tamam mıopuyorumnanaktan
selam,inş iğneler işe yarar cnm geç olsun temiz olsun kafanı başka şeylerle meşgul et
bu arada ben sana ilk başta demişitm ama görmedin sanırım bal+tarçın+çörekotu kullansan belki biraz faydası olurdu nasılsa doktor kontrolündesin neyse...
Allah böyle insanları ıslah etsiin,insanın ağzını bozduruyor böyleleri
üzülme kuzum inş herşey istediğin gibi oalcak bu sefer yerimseniben
kızlarrrr dün yine hbr aldım lise arkadaşımdan biri daha hamile
hee ben size geçen söylemedim arefe günüde başka bi arkadaşım hamişti artık gülüyorum halime sempatiksalakcinni