Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbuldum canım uyudu nihayet bugün iyiyiz maşallah sabah hastaneye gittik arabasına koydum yürüdük dönüşte eve gelincede yıkadım huzurlu huzurlu uyuyor şimdi..sen nasılsın

oyy yesin teyzesi onu uykularımız onun olsun güzel güzel uyusunda büyüsün
napıyım canım bende kuzenler var kardeşimdeyiz kızıyolar bana çıkmam gerekiyo sonra görüşürüz inşallah bitanem çok öptümm
buarada hastaneye kontrolemi gittiniz

derinim facedekilerimi canım onları dün gördüm ama
başkalarıysa bilmiyorum
neyse ben kaçtım çok öptüm canlarım

evet canım kontrole gittik..
oh muhabbet koyu desene çık tabi yalnız bırakma öpüyorum seni daha sonra yine gelirim bolca öptüm seni..

tamam ebrarım git cnm benim..bende kaçıyom..şu karuya saç renkelri gösteriyim gidiyom:))

tamam katılım olmazsa ayarlarız canım duruma göre..biz gene son okuruz paylaşırız:)

selamm kızlarrr kimse yoktur bu saatte sanırımm anca girebildim misafir bastı daha yeni kalktılarr bende bi bakayım dedimm altta kimse görünmüyoo ordaa kimsee varmıı offf ya bide bu günn sizlerii davetlemiştimm bana gelecekteniz alacaktımm sizlei tek tek uçagımla kapınızdan kısmet olmadııı neyse yarına inşallahh gelen giden olmazda alırımm sizleriii kususra bakmayın canlarımm hesapta yoktu misafir gelecegiii

bilmemki canım ben burdayım çıkmadım daha
tamam kuzu fazlada yazabilirdin dur bakalım katılım olmazsa alırız biraz daha ellerine sağlık opuyorumnanaktan
kuzum eksik kalırsa yazın bana okurum
ebrarcığım duana bütün kalbimle amin diyorum allahım kabul eder de en kısa zamanda kucağını doldurur canım

aminn canım aminnn
canım haber vermemişsin bebişin testleri iyidir inşallah...
benimde kk da sorun oluyor canım bikaç gündür..zor giriyorum bide yanlış kullanıcı adı veya şifre girdiniz dedi bugün ama halbuki dogruydu ve sitedeydim öyle dedigi halde...bi önceki gün de giriş yaptım ama hiçbi sayfaya giremiyodum yetkiniz yok diyodu anlamadım gitti.bilmiyorumkismile

canım çok sagol..valla ben doktorada gitmedim işin komik yanı..ama basurdan başka ne olabilirki oradabilmiyorumkismilebikaç tane şişlik var içten özellikle çok acıyor.

sagol pelinim ya...opuyorumnanaktanbakalım ilaçlarla halledemezsek öyle olucak sanırım ileride...sen nasılsın canım..Şeniz

evet kuşum ben onu okudum dün araştırıyodum da ne iyi geliyo diye..marankinin sitesinde okudum...ama orda dere otu yazıyodu kıss..tere otu mu yoksam senin dedigin gibi?

nanelişekerim çok sevindim ya inanki..dün anlatınca çok üzülmüştüm inşallah biraz olsun rahatlarsın diye dua ettik bak iyi oldu konustugun..unutma herşey eşlerle konusmakta bitiiyo aslında..onlar bizi anlarsa hayat daha güzel ..inşallah daha da güzel olur herşey canım...bu arada ebuşumun içinden sana okumak gelmiş benim için hiç farketmez tatlım sen kendini sırayı bozmuş gibi hissetme..hepimizin derdi aynı sonuçta...okuruz biter sonra başlanır bana nolcakŞeniz

tatlım yaa inşallah önemli bişey yoktur.inşallah yarın ögreniceksin iyi haberlerle gel cnmŞeniz

canım bersum inşallah herşey yolundadır tatlım..Allaha emanet ol..minigini de senide korusun rabbim..bu arada bi önce yazdıgına alıntı yapmamışım..geçmiş olsun dileklerin için sagol canım..öpüyorumŞeniz

evet canım işleyen demir ışıldarkaydirigubbakcemile3napim ama dimi sizden mi saklıcam:)))benim yumurtlama günlerim mi onu bile bilmiyorum..önceden yaptıgım ovulasyon testlerinde hep adetin 17. günü koyu oluyodu çizgiler..eger gerçekten öyle yumurtluyosam geçti günler boşa çalışıyom:bbo:sen nasılsın turkuazım yaf nevar neyok ?

canım benim,keşke herkes senin kadar okuyup alıntı yapsa valla..onca işinin arasında geçmişi önemseyip okuyorsun hepŞenizbu arada evet kardeloşum gelemedi bi türlü..inşallah iyidir delüşboshayallersmile

CANLARIM..GELELİM BANA...
eşim iki gündür rahatsız..bugün de gitmedi işe ve doktora gittik 10 buçuk gibi.
tahlilller yapıldı..3e kadar oralardaydık.yolda bir başım tuttu ki sormayın.eve gelene kadar öldüm dirildim..evde daha da azdı agrımmafoldumbenyemek zor hazırladım sofrayı zor kaldırdım..mutfagımı normalde hemen toplarım hala duruyo lavobonun içinde kirlilerim:KK43:(dagınık degil ama içim rahat etmiyo işte...herneyse...yemekten sonra bi agrı kesici alıp hemen uyumaya çalıştım o şekilde çabuk geçiyo çünkü..çok şükür bi yarım saat uyuuyup kalktım baktım hafiften yine devam ediyo..yine uyudum...8:30 da uyandım çok şükür geçmişti...normlade uykum gelmezse zorla uyuyamıyorum ama başım geçsin diye zorladım kendimi...şimdi biraz daha iyiyim.bi size bakayım dedim ama kimseler yok...
yani anlıcagınız ben bugün izinliydim ama evde duramadım hiç giremedim siteye...

EBRARIM NANELİŞEKERİM için bende 20 aldım canım..Allah kabul etsin inşallah.
geçmişş olsunn canımmm hem eşine hem sana baş agrısı kötüü bende illa karanlıkk bi yerdee uyuyacamm tutugu zamann inşallah eşininde önemlii bişeyii yoktur canım inşallah tahlilleri temiz çıkarr
kızlar merhaba nasılsınız bakalım tatil bitti eve döndüm... keşke bitmeseydi ama her güzel şeyin bir sonu var maalesef.... herkez iyidir inşallah....
derncim dua listesine beni de ekle canım... geçmişe hiç bakamadım biraz zor olacak....:eek:
hoşgeldinnn canımmm anlaşılann tatill güzell geçmişşş ohhhhhhh sefann olsunnnn
kızlar iyi olmaya çalışıyorum..bende 2,3 aydır hafiften bir kasık ağrısı vardı sağ tarafımda sanki baloncuk varmış gibi hep geçer diye bekledim geçmedi..hani öyle çok rahatsızda etmiyordu...hep diyordum yumurtlama döneminde yumoşlardan oluyor..sonra hamilemiyim derken..ortada hiç bir şey yok..yarın doktordan randevu aldım...gideceğim..inşallah çok önemli birşey çıkmaz..korkmaya başladım...

git canımm ihmal etme inşallah kötü bişeyy çıkmıcak allahın izniyle korkunun ecele faydası yokkk git ögren biran önce ona göre bi ilaç bişey verir gecer önemlii bişey deyildirr yumoşlarınn belkii çokk büyüyordurr ondandaa olabilir canımm yarınn bizide habersin bırakma dr dan gelince canımm olurmu geçmişş olsunnn dikkat et kendine

kızzzz sevtunnnnnnnnnnn nerdesinnn sennnnnn merak ettimmm tahlilleriii hanii gelipp yazmamışın uyuyonmuu gene sennn ahhh mercimekk ahhhh uyutuyonn bu annecinii azz dürtükledee uyumasınn bu gacıııı

derdaaaaaaa kızz kuzummm sende görünmüyonn arada gel bii ceee yapp barii kuzummm özlettinnn kendiniiiii bakk bend boncukk işii alırımmmm anamm zorr işşş hakketten boncukk işii başından kalkamıyoo insann gözlerdeee gidiyoo ama o boncuguu işlerkenn allah kolaylıkk versinn kuzumm

aaaaaaaa gercii senn bursaya gidecektinn demiii kızz kafamıı kaldııı bende bakk bu günn dedi ebrarım ama vallahaunuttumm şimdii yazdıktan sonra gedi aklımaa anacım koşturmaktan akılmı kalıyooo bu gün dışarda işlerim vardı erişteydi pazardıı alışveriştii bide adam aramazmı akşama miafir varr anam koştur koştur yarım saatt falan olduu yolculadımm yoruldum da kafada kalmadı yarında kaynana niyetliymişş gelmeye bide o gelirsee tamam artıkın onlarr gider 3 gün yatarımm yorgunummm dosttlarımmm yorgunumm yorgunnn

selam canlarım eve yeni geldik bakıyım dedim kimsecikler yok haliyle
hepinize iyi geceler
azram demek yorgunluğun üstüne bide misafir geldi zaten kocişler hep son dakika haber verir .kavgalarımızı hep buyüzden yaparız bizde .gerçi şimdi benimki düzeldi fırçayı yiye yiye .kaydirigubbakcemile3

sevtun uğramamış gerçekten sonuçlar nasıl çıktı acep inşallah herşey yolundadır mercimeği çok iyidr

evet canım kontrole gittik..
oh muhabbet koyu desene çık tabi yalnız bırakma öpüyorum seni daha sonra yine gelirim bolca öptüm seni..

canım inşallah muhabbetlere devam ederiz bugecelik böyle oldu ama keyifliydi
öpüyorum senide selinimide opuyorumnanaktan

[NANELİŞEKER için dua listemiz;

Derinsu.................27
Samyeli................20
Azra.....................20
Sevtun..................20
Aleyna..................20
ugurboncugum.......20
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20
Jale.......................20
Hale......................20
bulut......................20

düzelttim canom..ama jale hayla ekli..kıss jale okumazsan silim hemen canım../B]

iyigeceler37.gif

ALEYNACIM güzel dileklerin için teşekkür edrim kardeşim sagolasın
DERİNSUCUM kız nette sorun var giremedim güzel dileklerin için sanada teşekkür edrim balım
AZRAPERİ kız ne uyuması yalan yok uyudumda girdim size baktım ama nette sorun var dedi bakımda dedikçe sinir oldum yaw
EBRARCIM kız giremedim dün site bakımda diyodu sabahtan beri dedi durdu bebek fgürlerimde çalışmıyo çalışsaydı yanaklarınıza kocaman öpücük kondurucaktım ama olmadı artık böyle öptüm kabul edin canlarım
GELELİM MERCİMEK PAŞAMA dedim rabbim test sonuçları temiz çıksın 2 rekat şükür namazı kılıcam bir çocuk sevindiricem çok şükür test sonuçlarım çok iyi çıkmış doktorum normaldende güzel demiş iyiy herşey yolundaymış yani eşim biraz agrısı kasılmaları var demiş o normal demiş olurmuş yani yatıyo istiraat ediyo demiş dışarı çıkartmıyoruz devamlı yatıyo demiş doktorda istiraat şart iyi yapıyo demiş 2 ekimde bekliyorum demiş cumartesine geliyo 2 ekim işşallah ondan önce bişey olmazda mercimegime gitmeye gerek kalmaz allah razı olsun herkez beni düşünmüş dilerim rabbimdedn tez zamanda sizlerede tattırsın anneligi tek temennim bu inananın allah yardımcınız olsun canlarım bu arada günaydın herkeze

günaydın kızlar...
şimdi doktordan geldik, yumurtalar 12 mm de kalmış. bugün yarın 100 lük yapcam. dozajı arttırdı bakalım. inşallah büyürler...ama bugün 11 .gün oldu iğneye başlayalı...

bu arada okudum 20 tane eklersin canım duası ne zaman haber verin işşallah girebilirim duaya bu kerez katılabilirim allaha emanet olun canların rabbim tez zamanda muradını versin arkadaşım işşallah AEO bir ara görüşmek üzere

günaydın kızlar...
şimdi doktordan geldik, yumurtalar 12 mm de kalmış. bugün yarın 100 lük yapcam. dozajı arttırdı bakalım. inşallah büyürler...ama bugün 11 .gün oldu iğneye başlayalı...

işşallah herşey yolunda giderde sag saglim alırsın kucagına canım canım tez zamanda tüm dileklerim sizlerle ben tattım allah ayırmasın bebegimden rabbim tez zamanda sizede nasip etsin balım benim

X