bende amin diyorum canlarım allah tez zamanda verir işşallah bu arada nette sorun vardı benim kk bakımaalınmnıştır dedi bende kız siz nasıl girdiniz bakem merak ettim şimdi he kız bugün büyük gün ya eşim mercimegin testi vardı 3 tarama testi onun sonuçlarını almaya gitti işşallah temiz çıkar kuzumun tesleri çok tırsıyorum he allah yardımcımız olsun ne deyim kız dua edinde iyi çıksın dün giremedim bir türlü topige siz nasıl girip yazdınız bilmiyorum kafam karıştı anlıcagınız kız yoksam burasıdamı beni beyenmiyop yaw sizdede oldumu merak ettim bide fgürler çalışmıyo ve çok yavaş kafayı yicem he herkez iyi muhabbet etmiş ben yoktum ama muhabbette dün 3 kadar yatmadım denedim denedim olmadı topigi yaw ben şimdi çıkıyorum mercimege kahvaltı hazırlıcam ilaçları var içicek herkeze güzel sevinçli stressiz günler diliyorum selam verdiklerimde selamımı almamış gene bir kusurmu işledim acaba kaç kere laf attım tık yok aynı derinsuyla işimize döndü he kız nanelişeker niden beni görmüyosun bakem yoksam sen beni beyenmiyomusun kız
canım haber vermemişsin bebişin testleri iyidir inşallah...
benimde kk da sorun oluyor canım bikaç gündür..zor giriyorum bide yanlış kullanıcı adı veya şifre girdiniz dedi bugün ama halbuki dogruydu ve sitedeydim öyle dedigi halde...bi önceki gün de giriş yaptım ama hiçbi sayfaya giremiyodum yetkiniz yok diyodu anlamadım gitti.bilmiyorumkismile
Derin sanada gecmiş olsun bagsurun var galiba
canım ya onun tek cagresi ameliyat diye biliyorum ihmal etme ol kurtul fazla acı cekmeden
canım çok sagol..valla ben doktorada gitmedim işin komik yanı..ama basurdan başka ne olabilirki oradabilmiyorumkismilebikaç tane şişlik var içten özellikle çok acıyor.
Derinim cok gecmıs olsun canım...basur benim esimdede vardı amalıyat oldu simdı cok iyı... sende amaliyat olda kurtul canım...optum k.i.b
sagol pelinim ya...opuyorumnanaktanbakalım ilaçlarla halledemezsek öyle olucak sanırım ileride...sen nasılsın canım..Şeniz
hayırlı cumalar kızlar
derinim bagsur için geçen sene ben tere otu varya onu bi kaşık çigneyip su ile yutmuştum günde iki kez mi neydi iyi gelmişti ama 1 ay yapmak gerekiyodu ben yapmamıştım şu marankinin sitesinde yazıyodu oraya bi bak istersen canım
evet kuşum ben onu okudum dün araştırıyodum da ne iyi geliyo diye..marankinin sitesinde okudum...ama orda dere otu yazıyodu kıss..tere otu mu yoksam senin dedigin gibi?
Allah razı olsun canım.
biraz daha iyiym çok şükür dün akşam duaya da geç kaldım
eşimle konuştum içimdekileri iyi yada kötü döktüm o rahatlattı biraz beni
sıralamayı etkilemeyeyim canım ben
sıradan gidelim inşaallah
olurmu olumunekankayizsmile
bizim 1-2 hafta sonra olsun tahillerimizin yenileneceği zaman
inşaallah sonuçlarımızı güzel çıksın
nanelişekerim çok sevindim ya inanki..dün anlatınca çok üzülmüştüm inşallah biraz olsun rahatlarsın diye dua ettik bak iyi oldu konustugun..unutma herşey eşlerle konusmakta bitiiyo aslında..onlar bizi anlarsa hayat daha güzel ..inşallah daha da güzel olur herşey canım...bu arada ebuşumun içinden sana okumak gelmiş benim için hiç farketmez tatlım sen kendini sırayı bozmuş gibi hissetme..hepimizin derdi aynı sonuçta...okuruz biter sonra başlanır bana nolcakŞeniz
kızlar iyi olmaya çalışıyorum..bende 2,3 aydır hafiften bir kasık ağrısı vardı sağ tarafımda sanki baloncuk varmış gibi hep geçer diye bekledim geçmedi..hani öyle çok rahatsızda etmiyordu...hep diyordum yumurtlama döneminde yumoşlardan oluyor..sonra hamilemiyim derken..ortada hiç bir şey yok..yarın doktordan randevu aldım...gideceğim..inşallah çok önemli birşey çıkmaz..korkmaya başladım...
tatlım yaa inşallah önemli bişey yoktur.inşallah yarın ögreniceksin iyi haberlerle gel cnmŞeniz
kızlar pc açık kalmış bende kaçayım artık bugün eskişehire gideceğiz yarın dr kontrolüm var inşallah herşey yolundadır çok merak ediyorum bebişimi ...pazar akşamı görüşmek üzere kendinize çok iyi bakınŞenizŞenizŞeniz
canım bersum inşallah herşey yolundadır tatlım..Allaha emanet ol..minigini de senide korusun rabbim..bu arada bi önce yazdıgına alıntı yapmamışım..geçmiş olsun dileklerin için sagol canım..öpüyorumŞeniz
aminnn inşaallah eboşum bu ay bebişine hamiş kalır da o da şişko olurr:Saruboceq:
ayyy derinimmm çok tatlısın yaa
işleyen demir ışıldarmışkaydirigubbakcemile3çalış kuşum boş geçmeohaoldumsmile
opuyorumnanaktan
görüşürüz tatlım kolay gelsin sanadaa
evet canım işleyen demir ışıldarkaydirigubbakcemile3napim ama dimi sizden mi saklıcam:)))benim yumurtlama günlerim mi onu bile bilmiyorum..önceden yaptıgım ovulasyon testlerinde hep adetin 17. günü koyu oluyodu çizgiler..eger gerçekten öyle yumurtluyosam geçti günler boşa çalışıyom:bbo:sen nasılsın turkuazım yaf nevar neyok ?
boncukum demekki o ağrıların çatladığı için olmuş he...
sen yine de boş geçme cnm belki tutar...
bu arada jalecim hoşgeldin aramıza send e
samyeli yumoşların büyümüş maşallah,inş aşılamanı da olurssun bu ay problem çıkmadan
saat 12den beri geçmişi okumaya çalışıyorum ama sayfalar çok geç açılıyor deli etti beni
gözümden kaçanlar olabilir kusura bakmayın cnlarım
kadeloş ne zaman gelecek yaa
canım benim,keşke herkes senin kadar okuyup alıntı yapsa valla..onca işinin arasında geçmişi önemseyip okuyorsun hepŞenizbu arada evet kardeloşum gelemedi bi türlü..inşallah iyidir delüşboshayallersmile
CANLARIM..GELELİM BANA...
eşim iki gündür rahatsız..bugün de gitmedi işe ve doktora gittik 10 buçuk gibi.
tahlilller yapıldı..3e kadar oralardaydık.yolda bir başım tuttu ki sormayın.eve gelene kadar öldüm dirildim..evde daha da azdı agrımmafoldumbenyemek zor hazırladım sofrayı zor kaldırdım..mutfagımı normalde hemen toplarım hala duruyo lavobonun içinde kirlilerim(dagınık degil ama içim rahat etmiyo işte...herneyse...yemekten sonra bi agrı kesici alıp hemen uyumaya çalıştım o şekilde çabuk geçiyo çünkü..çok şükür bi yarım saat uyuuyup kalktım baktım hafiften yine devam ediyo..yine uyudum...8:30 da uyandım çok şükür geçmişti...normlade uykum gelmezse zorla uyuyamıyorum ama başım geçsin diye zorladım kendimi...şimdi biraz daha iyiyim.bi size bakayım dedim ama kimseler yok...
yani anlıcagınız ben bugün izinliydim ama evde duramadım hiç giremedim siteye...
EBRARIM NANELİŞEKERİM için bende 20 aldım canım..Allah kabul etsin inşallah.