Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinim burdasın görüyorum ama kalamıycam kuzum bizimkiler filme başladı bile
öpüyorum canım

selam kızlar çok kalamıycam kuzenlerle toplandık haber veriyim dedim .
TUĞÇEM hoşgeldin şükür kavuşturana bitanem güzel geçmesine sevindim ama dediğin gibi her güzel şeyin sonu var .artık aramızdasın çok özledik kuzum

DERİNİM çok mutlu oldum inanki çok saol kuzum ellerine sağlık .nasıl oldun canımbirazdaha iyisin umarım

ne demek bitanem elimden geldigince yaparım artık..bakma ramazanda yapamadım geç de geliyodum eve..şimdi rahatım kuzum..bende çıkıyom şimdilik Allaha emanet olun canlar..sende otur kuzişlerle bakalım öptüm cnm.opuyorumnanaktan

ne demek bitanem elimden geldigince yaparım artık..bakma ramazanda yapamadım geç de geliyodum eve..şimdi rahatım kuzum..bende çıkıyom şimdilik Allaha emanet olun canlar..sende otur kuzişlerle bakalım öptüm cnm.opuyorumnanaktan

saol canım arkadaşım ellerin dert görmesin hadi çok öptüm seni görüşmek üzere

jalecim sagol canım hoşgeldin nasılsın?ekliyorum seni de..

ebuşum evet 20 li uymuyoda ayarlamasını yapıcaz artık kuzum.

NANELİŞEKER için dua listemiz;

Derinsu.................27
Samyeli................20
Azra.....................20
Sevtun..................20
Aleyna..................20
ugurboncugum.......20
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20
Jale.......................20

ebuş ne iş kız bi görünüyon bi kayboluyon :))üsttre ışıgın kapalı altta yazdıgında yanıyo:))))

ay ben jaleyi mi ekledim.hale miydi tamam canım..jale isterse onu da eklemiş bulundum ama..jalecim ayetel kürsülere katılır mısın canım?

bu arada ebuşum seni 26 yaptım kendimi 27..küsüratları aldık kuzu:)gerisi Allah kerim..

[NANELİŞEKER için dua listemiz;

Derinsu.................27
Samyeli................20
Azra.....................20
Sevtun..................20
Aleyna..................20
ugurboncugum.......20
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20
Jale.......................20
Hale......................20

düzelttim canom..ama jale hayla ekli..kıss jale okumazsan silim hemen canım../B]

hoşbuldum canım uyudu nihayet bugün iyiyiz maşallah sabah hastaneye gittik arabasına koydum yürüdük dönüşte eve gelincede yıkadım huzurlu huzurlu uyuyor şimdi..sen nasılsın

makbuşum cnm benim hoşgeldin canımmm..

kız ebuşşş selinin resimleri bi görsen MAAŞALLAH aynı annesi kıss:)

ebuş ne iş kız bi görünüyon bi kayboluyon :))üsttre ışıgın kapalı altta yazdıgında yanıyo:))))

ay ben jaleyi mi ekledim.hale miydi tamam canım..jale isterse onu da eklemiş bulundum ama..jalecim ayetel kürsülere katılır mısın canım?

bu arada ebuşum seni 26 yaptım kendimi 27..küsüratları aldık kuzu:)gerisi Allah kerim..

bilmemki canım ben burdayım çıkmadım daha
tamam kuzu fazlada yazabilirdin dur bakalım katılım olmazsa alırız biraz daha ellerine sağlık opuyorumnanaktan

X