- 11 Kasım 2008
- 1.767
- 84
tamam halem saol kuzum ağzına sağlık
allah kabul etsin
Amin canımm rabbim kabul etsin..Bende cıkıorum canlar snra grsrz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam halem saol kuzum ağzına sağlık
allah kabul etsin
canım herşey üst üste gelmiş anlaşılan zor bir dönem geçiriyosun istersen yardım al bazen insanlar halledemiyolar bende 6 ay tedavi gördüm bunda bişey yok hastalık kadar doğal yani .birazda kendinden daha kötülerini düşün belki biraz rahatlarsın
canım iyi geceler çıkıyosun demek çok öptüm seni allaha emanetsinAmin canımm rabbim kabul etsin..Bende cıkıorum canlar snra grsrz inşallah
öyle yapıyorum canım, benim durumumda ne varki diye kendi kendime moral vermeye de uğraşıyorum
gün içinde iş yoğunluğundan zaten hiç bişeye vakit ayrılmıyo ama eve gelince tek tek her şey ortaya çıkmaya başlıyo
şu vardı, bu neydi hepsi birden kafamın içine doluşuyo
küçük bi şehirde yaşıyorum destek almak isterdim ama yokki böyle bir imkan
psikiyatriye gidebilirim o da antidepresan verir sadece
Allah sıkıntılarımızdan kurtarsın, ferah kapılarını açsın, isyana düşürmesin
jale iyi geceler canım..sende rüyanda minigini görürsün inşallah...
ebrarım hiç bilemiyom canım bu adeti ben..bakalım nolcak:)
nanelim üzülme yaa..hayatta çok zorluklar çıkıyo insanın karşısına ama bide şöyle düşün..hani diyosun ya,görümcemler kabullenmedi vs...hiç oralı olma..senin düşünüp üzüldügün kadar onlarda üzülüyomu acaba ..onlar keyfindeyken senin onların seni kabullenmemelerini düşünüp üzülmen olmaz canım...bırak naparsa yapsınlar..isterse yüzün bakmasınlar dert mi..ben olsam hiç dert etmem..kabullenmiyolarsa onların kendi seviyesizlikleri...belkide altında başka duygular yatıyodur..şimdi fitne sokmuş gibi olmayım o yüzden bişey diyemiyorum...canını düşün sen tatlım...kimseyi kafana takma..bu dünyada eşin seni seviyomu sahipleniyo mu gerisi boş..bak ne güzel çocuk istiyosunuzz inşallah rabbim de verir herşey çok güzel olur..bu dönemi atlatıcaksın Allahın iziniyle..çünkü herşey değişsebilir..acılar aynı kalmaz bunu unutma canım..sıkıntılarda misafir gibidir gelir geçer okey?
öyle de canım işte insan üzülüyor yinede
sizin haliniz ne durumunuz ne diyen yok küçük görümcenin ünv kayıt yenilemesi varmış da para bulamamışlar da bu yüzden okuldan atılacakmış da aramış abisini ağlamış telefonda
geçen senede aynı durum oldu neyse kızın okulu boşa gitmesin eğitimi deyip verdim bu sene aynı senaryo gidince yüzüme bakan yok evimde tek bir eşyaları yok
çok ciddi maddi sıkıntılar çekiyoruz tüp bebek için para biriktirelim diye uğraşıyoruz
ama bizi anlayan yokki
kendi annem durmadan para istiyo, teyzemin kızının tuhafiye dükkanı var gidip alışveriş yapıyo sema ödeyecek diyo ben kendime o kadar para harcayamıyorum çalıştığım halde alamıyorum neymiş çalışıyormuşum ya annemim aldığı iki parçanın hesabı mı olurmuş
eşim hep bana kıymet verirdi dünya bir yana ben bir yanaydım
ama bu aralar ailesine toz kondurmaz oldu
çok doldum kızlar çoookkkk senağlama
kimseyede anlatamıyorum derdimi bunaldım iyice senağlama
dinlediğiniz için çok teşekkür ederim kızlar
hakkınızı helal edin sizinde başınızı ağrıttım öyle dolmuştum ki artık almıyordu sürahi çoooook doldu taşmaya başladı birazını boşaltmak istedim sanırım
Rabbim taşıyamacağımızı yüklemesin, sevdiklerimizle imtihan etmesin, isyana düşürmesin
canım helal olsun nedemek ya herzaman paylaşabilirsin
yanlız hissetme kendini herzaman dinleriz elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım
burda birbirimize destek olmak için varız dilerim tez zamanda ferahlarsın opuyorumnanaktan
öyle de canım işte insan üzülüyor yinede
sizin haliniz ne durumunuz ne diyen yok küçük görümcenin ünv kayıt yenilemesi varmış da para bulamamışlar da bu yüzden okuldan atılacakmış da aramış abisini ağlamış telefonda
geçen senede aynı durum oldu neyse kızın okulu boşa gitmesin eğitimi deyip verdim bu sene aynı senaryo gidince yüzüme bakan yok evimde tek bir eşyaları yok
çok ciddi maddi sıkıntılar çekiyoruz tüp bebek için para biriktirelim diye uğraşıyoruz
ama bizi anlayan yokki
kendi annem durmadan para istiyo, teyzemin kızının tuhafiye dükkanı var gidip alışveriş yapıyo sema ödeyecek diyo ben kendime o kadar para harcayamıyorum çalıştığım halde alamıyorum neymiş çalışıyormuşum ya annemim aldığı iki parçanın hesabı mı olurmuş
eşim hep bana kıymet verirdi dünya bir yana ben bir yanaydım
ama bu aralar ailesine toz kondurmaz oldu
çok doldum kızlar çoookkkk senağlama
kimseyede anlatamıyorum derdimi bunaldım iyice senağlama
Allah razı olsun canım
iyiki varsınız :1hug:
hayırlı geceler kızlar
hepinizden de Allah razı olsun
biraz olsun içini dökmek bile rahatlatıyor insanı
tekrar görüşmek üzere. Allaha emanet olun
dualarınızda bana da yer verirmisiniz ismen.
ismim sema
çok teşekkür ederim şimdiden