Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrarcım valla bugün zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bu şehirde yalnızım çok sıkılıyordum siz benim yanlızlığımı giderdiniz iyi ki varsınız.

ebrarcım valla bugün zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bu şehirde yalnızım çok sıkılıyordum siz benim yanlızlığımı giderdiniz iyi ki varsınız.

ah canım yaa kıyamam bundan sonra hep beraberiz inşallah bol bol dertleşicez .sende iyki varsın fıstığım..opuyorumnanaktan

hoşgeldın cnm aramıza umarım rabbım en kısa zamanda melegını gönderır neyaplım bızımkıler nazlı ve ınatcı cıktılar elbet kırılıcak ınatlarıgamyoncuiremsu
hoşbulduk canım sağol inşallah canım inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hemde ne naz ne inat hayırlsısı :))
canım çok mutlu oluruz bizde seni bırakmayız ona göre hadi öptüm allaha emanet ol..

canım hoşgeldin topicimize umarım sanada uğurlu gelir topicimiz besmeleyle açtık umarım herşey iyi olur .sende inşallah enkısa zamanda müjdeyi alırsın tatlım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk ebrarcım amin canım hep birlikte alırız inşallah yazdıklarını okudum rabbim bu sefer kucaklamayı kokusunu duymayı nasip etsin ebrarcım:Saruboceq:
kumsalcıgım kendınden bahsetsene bıraz

22 yaşındayım 1,5 yıldır anne olmak istiyorum çocukları çok seviyorum
klomenle yumurta takibi ve 1 aşılamam var ama hiç gebelik olmadı
hipotroidi hastasıyım adetlerim düzensiz yumurtam çatlamıyor böyle işte
inşalalh rabbim bizlerinde kucağını doldurur:Saruboceq:

kumsalcım seninle benzer yönlerimiz var bendede tiroit sorunu var ayrıca yumurtam çatlamıyo .ama inşallah birgün çatlıycak ve bizim bebişler dediğin gibi inat etmeden gelicekler canım..

kumsalcım duaların için çok saol inşallah birgün kokusunu içimize çekmeyi nasip eder rabbim..

kumsalcım seninle benzer yönlerimiz var bendede tiroit sorunu var ayrıca yumurtam çatlamıyo .ama inşallah birgün çatlıycak ve bizim bebişler dediğin gibi inat etmeden gelicekler canım..

inşalalh canım inşallah ben normal adet olamıyorum her ay ilaçla oluyorum yumurtam çatlamayıp kistleştiği için aşılamada belki olu dedik iğneyle çatladığı için rabbim nasip etmedi vardır bundada bir hayır sabırla duayla beklicez hayırlısıyla gelicekler inşallah ebrarcım troit için ilaç kullanıyormusun canım ihmal etme sakın çok önemli biliyorsundur
senin gebelikler normal yollamı oldu canım tedavimi

kumsalcım aynı sorun bendede var tatlım yumurta çatlamıyo sonra kist derdiyle boğuşuyoruz.
ben ilk yumurta takibiyle hamile kaldım sonra kendim kaldım enson tüpbebek yaptık öyle kaldım ama malesef kaybettim hepsini.
sende demek aşılama yaptın inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir canım çok zor allah yardımcımız olsun..
buarada tiroit için ilaç kullanıyorum euytroks 50 canım sen ne kullanıyosun?

kumsalcım richin şuanda problem yok gerçi eşi gitmedi sıra onda inşallah ondada çıkmazda oda biran önce kavuşur meleğine..

buarada düzenli adet olmak için ne kullanıyosun canım?bana hiç düzenleyici vermedilerokadar doktora gittim .anlamıyorum yaa bu doktorlarıda..

kıssslar kendinize iyi bakın benim mesai bitti eve gidiyorum inşAllah evde devam ederim kendinize iyi bakın....

maviş görüşürüz canım hadi güle güle git akşama görüşürüz inşallah öptüm canım..

X