Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

mızmız takma kafaya canım yaa erkeklerin hepsi aynı bizim gibi duygusal ve düşünceli olamıyolar

aleynacım olucak canım bizde görücez inşallah ogünleri çok yakın allahın izniyle..

derıncım hangı modelden yaptın gule gule kullan cnm hayırdır neden hastaneeye gıdıon
canım senin dedigin gii yaptırmadım vazgeçtim.
düz yere kadar füme demiyimde duman rengi açık koltuklara uygun yani ışıltılı hafiften..
doktor çagırmıştı adetli gel demişti..bakalım ne dicek muayene eder heralde.
derinim güzel haberlerle dön inşallah canım hadi çok öptüm iyi geceler..

amin canım inşallahh.Şeniz

derinim hayırlı olsun şeker güle güle kullan .içine sinmiştir inşallah bitanem

yok cnm yaaaaaa aglıyordum sustum sakınlestım sadeceeeeeebenneyaptımki

canım bende eskiden senin gibiydim niye benim kocam herkesinki gibi benimle gelmiyo diye ama şimdi alıştım yani alışmak zorunda kaldım erkeklerle baş etmek zor bacım hiç kendini üzme ben cok üzdüm cok agladım ama olan bana oldu

herkese merhaba,çook uzun zamandır burayı takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım.bugün yamak istedim. ben de uzun zamandır anne olmak isteyen biriyim.çok tedavi gördüm.burda sizinle yaşadıklarımızı paylaşmak isterim.

canım bende eskiden senin gibiydim niye benim kocam herkesinki gibi benimle gelmiyo diye ama şimdi alıştım yani alışmak zorunda kaldım erkeklerle baş etmek zor bacım hiç kendini üzme ben cok üzdüm cok agladım ama olan bana oldu

hıc benı anlamıyor yaa

bır bucuk senelık evlıyız elımız bıle tutmuyor

eskıden boyle degıldı

kızlar anne olmak için neler yapıyoruz paylaşacaktık hanikaydirigubbakcemile2

valla canım ben şuanda sadece soğan kürü yapıyorum oda adetlerim düzene girsin diye biray daha yapıp imncir kürüne yada bal çörekotu tarçına başlıycam..tedavide tatil dönüşü inşallah iğnelerimi aldımdolapta bekliyo temmuz sonu gibi tedaviye start vericem.
sen neler yapıyosun bakalım?

herkese merhaba,çook uzun zamandır burayı takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım.bugün yamak istedim. ben de uzun zamandır anne olmak isteyen biriyim.çok tedavi gördüm.burda sizinle yaşadıklarımızı paylaşmak isterim.

hoşgeldin arkadaşıma.s. herşeyi paylaşırız bundan sonra.kaç yaşındasın canım?

canım hoşgeldin aramıza inşallah burası sana uğurlu gelir.
kaç yıldır uğraşıyosun canım .inşallah enkısa zamanda hamiş olursun..

X