Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızzz kardeloş şimdi kardeloşlar da karışcak kardelen5233 kardeleen 5233 merkezden bekleniyorsunuz neden sesiniz çıkmıyor.... hahahaha telsiz mesajı gibi oldu ayolllll:roflol::roflol::roflol:

ben kıdemli kardelen,diğerlerine bi çözüm bulalımkaydirigubbakcemile3

ayıp olmazdı kız,keşke atsaydın ya,tüh nasıl utandım haber vermedim diye.

ya okumuştum,yazmaya girdim,o sıra başka şeyleri okurken unuttum yaa,bide bugün yoğundum,sabah misafirle uyandım sayılır,yani yoldayız dediler,yatağı anca topladım,sonrada kuzen geldi,biraz dertli,yeni bir ortamda ve etrafındakiler toplu yaşam kurallarına dikkat etmiyolarmış,dertleştik işte,bi sığıncağı ben varım burda.

ya uğradım,sonrada sayfa açık kalmış,ben gitmiştim.

hoşgeldiniz adaşlar,bugün kardelenler açtı topicte,ne güzel,inş.bizim bebeklerde kardelenlerden öğrenirlerden,sonunda kafalarını çıkarırlar dışarıya.

geldim ama geç oldu.

hoşbulduk canım,sağol.

neyse canım sağlık olsun okumuşsundur diye tahmin ettik ama insaan emin olamayınca
tuğçem okudu tekrardan saolsun

iyi geceler arkadaşlar bugün bir ay daha hüzünle geçti benim için bebişsiz...:teselli:

evlendiğimin 3ayında dış gebelik geçirdim hastanede 10 gün flan yattım iğneyle bebegimi eridi.daha sonra 6 ay korundum ve hamile kaldım oda kanda pıhtılaşma oldu ve karnımda öldü küretaj oldum veeeeeeee 3 ay korundum 1yıl sonra tekrar hamileyim ama dış gebelik veeeeeeee tüp gitti

anladım canım çok geçmiş oklsun.... evet maalesef bizim dış geçirme riskimiz hiç geçirmemiş bir kadına göre bir hayli yüksek... bende her hemiş kaldığımda 2 günde bir kan testi yaptırdım ama düştü her ikisi de... Raabim bir daha göstermesin kimseye hele ki dış ahhh ahhh ben çok çektim doktorlardan çok geç farkettiler bişeyin yok dediler eve yolladılar ölüyomusum nerdeyse artık... bi yerde bayılmadığına şükret dedi ameliyat eden dr... tüp paramparça olmuş ben de kanama falan var ama adet günüme denk gelince adet oluyom sandım ne biliym hayatımda duymamış dış gebelik.... ağrılı ve çok kanamam olunca dr a gittim bakmadı muayene bile etmedi bişeyin yoktur üşütmüşsündür dedi.... ahh canım o doktoru hala görüyom bazen de gırtlağına yapışasım geliyo inan....

bak sen ufaklığa demek utanıyo :KK1::KK1:
öyle tabiki tatlım hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
ben napıyım aynıyım değişen bişey yok bitanem
şimdi burdan devam ediyoruz muhabbete biliyosun diğer topicde hamişlerimiz çok eskisi kadar gelemiyolar .bizde burdayız canım

valla öyle canım utandı heralde kaydirigubbakcemile3 canı sağolsun.. ben bir önceki topiğe baktım izinizi takip ettim sonunda sizi buldumm:):) iyi yapmışsınız gökçenin de doğumuna az kalmış galiba

sabah görüşürüz işim olmazsa sizleriri seviyom ben cınımlarım ii vaysınız hadi byyyy allahaemanet olun

evlendiğimin 3ayında dış gebelik geçirdim hastanede 10 gün flan yattım iğneyle bebegimi eridi.daha sonra 6 ay korundum ve hamile kaldım oda kanda pıhtılaşma oldu ve karnımda öldü küretaj oldum veeeeeeee 3 ay korundum 1yıl sonra tekrar hamileyim ama dış gebelik veeeeeeee tüp gitti

senin neden gitti tüpün

iyi geceler arkadaşlar bugün bir ay daha hüzünle geçti benim için bebişsiz...:teselli:
canım oldunmu adet yoksa
üzülme yaa hayırlısı olsun
valla öyle canım utandı heralde kaydirigubbakcemile3 canı sağolsun.. ben bir önceki topiğe baktım izinizi takip ettim sonunda sizi buldumm:):) iyi yapmışsınız gökçenin de doğumuna az kalmış galiba

iyi yaptın canım
evet gökcemin çok az kaldı hayırlısıyladoğursa oda
darısı sana ve tüm hamişlere inşallah

Kardelen5233 sesim geilomuuuuuu :eek:klava:
cevap verdim kısssss.sen nasılsın.
kızlar kardelenler çoğalmış yaaaaa yeni farkediyom
evet canım,çoğaldık.
bu arada doğum gününmüş,rabbim hayırlı,sağlıklı huzurlu eşinle ve bebişlerinle uzun bir ömür nasib etsin sana inş.
neyse canım sağlık olsun okumuşsundur diye tahmin ettik ama insaan emin olamayınca
tuğçem okudu tekrardan saolsun

çok utandım gerçekten yaaa,kusuruma bakmayın nolur,hakkınızı helal edin kızlar.
bulutcum,rabbim okunan dualar hürmetine gönlünün muradını versin,karnın bebişle dolsun inş.aminnnnn.

anladım canım çok geçmiş oklsun.... evet maalesef bizim dış geçirme riskimiz hiç geçirmemiş bir kadına göre bir hayli yüksek... bende her hemiş kaldığımda 2 günde bir kan testi yaptırdım ama düştü her ikisi de... Raabim bir daha göstermesin kimseye hele ki dış ahhh ahhh ben çok çektim doktorlardan çok geç farkettiler bişeyin yok dediler eve yolladılar ölüyomusum nerdeyse artık... bi yerde bayılmadığına şükret dedi ameliyat eden dr... tüp paramparça olmuş ben de kanama falan var ama adet günüme denk gelince adet oluyom sandım ne biliym hayatımda duymamış dış gebelik.... ağrılı ve çok kanamam olunca dr a gittim bakmadı muayene bile etmedi bişeyin yoktur üşütmüşsündür dedi.... ahh canım o doktoru hala görüyom bazen de gırtlağına yapışasım geliyo inan....

şimdi tek tüpüm sağlam allahatn bekliyoruz bakalım bu ay olmazsa aşılama olcak inşallah gerek kalmaz senin diğer tüp sağlam mı

cevap verdim kısssss.sen nasılsın.

evet canım,çoğaldık.
bu arada doğum gününmüş,rabbim hayırlı,sağlıklı huzurlu eşinle ve bebişlerinle uzun bir ömür nasib etsin sana inş.

çok utandım gerçekten yaaa,kusuruma bakmayın nolur,hakkınızı helal edin kızlar.
bulutcum,rabbim okunan dualar hürmetine gönlünün muradını versin,karnın bebişle dolsun inş.aminnnnn.

İyiyim bende saol canım :hulya:

X