Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım benim cinsiyeti göremedi doktorum daha doğrusu göstermedi bebiş kendini :) sağlıklı sıhatli olusunda allahın izniyle kız erkek farketmez.. sen neler yapıyorsun konuşamadık bayadır opuyorumnanaktan
canım ben yeni alışmaya çalışıyorum sizin bana yazdıklarınızı hemen nasıl görebilirim
canım ben yeni alışmaya çalışıyorum sizin bana yazdıklarınızı hemen nasıl görebilirim
ellerine sağlık ebrarcım çok mutlu ettin beni.....
kız hale neler yapyn bakim...
kızzz kardeloş şimdi kardeloşlar da karışcak kardelen5233 kardeleen 5233 merkezden bekleniyorsunuz neden sesiniz çıkmıyor.... hahahaha telsiz mesajı gibi oldu ayolllll:roflol::roflol::roflol:
ben daha tam çözemedim yazışmayı kusura bakmayın
canımmm benim de sağ tüp gitti biliyomusun... demek bu sağ tüplerde arıza oluyo... gebelikler dedin birden çok mu oldu canım???
ayıp olmazdı kız,keşke atsaydın ya,tüh nasıl utandım haber vermedim diye.ya bi çağrı atsammı kardeloşa nedersiniz ayıp olurmu yaa
ya okumuştum,yazmaya girdim,o sıra başka şeyleri okurken unuttum yaa,bide bugün yoğundum,sabah misafirle uyandım sayılır,yani yoldayız dediler,yatağı anca topladım,sonrada kuzen geldi,biraz dertli,yeni bir ortamda ve etrafındakiler toplu yaşam kurallarına dikkat etmiyolarmış,dertleştik işte,bi sığıncağı ben varım burda.tamam canım sen nezamandır bebiş beklediğini bana yaz
bende listeye ekliyim çünkü sene sırasına göre ayetel kürsi okuyoruz
buarada aynı kaderi paylaşıyoruz bendede pıhtılaşm sorunu var malesef senin hanmgisi ?
kuzu kardeloşu duayı okumadığı için bekliyorum yani demedi galiba okudum okumadım gözüme çarpmadı
ya uğradım,sonrada sayfa açık kalmış,ben gitmiştim.tuğçem haklısın kuzum bende öyle düşünüyorum ama naapsak bilemedim
aslında bugün sitedeydi ama buraya uğramadı
merhabalar ben yeni katıldım aranıza
hoşgeldiniz adaşlar,bugün kardelenler açtı topicte,ne güzel,inş.bizim bebeklerde kardelenlerden öğrenirlerden,sonunda kafalarını çıkarırlar dışarıya.bugün kardelen günü:teytey:
geldim ama geç oldu.hoşgeldiniz kızlar... amma kardelen birikti heeee.... bi bizim kardeloş gelmedi.....
Kardelen gelmiş hoşgeldin balımmmm
evlendiğimin 3ayında dış gebelik geçirdim hastanede 10 gün flan yattım iğneyle bebegimi eridi.daha sonra 6 ay korundum ve hamile kaldım oda kanda pıhtılaşma oldu ve karnımda öldü küretaj oldum veeeeeeee 3 ay korundum 1yıl sonra tekrar hamileyim ama dış gebelik veeeeeeee tüp gitti