Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

besmele1.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ BULUTA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

slm kızlar ebrarcım beni listeye eklememişsin alındımm vallaa:KK43:( 14. haftama geldim daha listede adım yokk :dilcikar: gerçi desene uğradığın mı var :tomato:

hayırlı sağlıklı bir ömür diliyorum afed.En kısa zamandada sağlıklı bir evlat.

sebebi var tabi dış gebelikler düşük ne ararsan var anlıycağın

canım ben de dış geçirdim... senin ne zaman oldu tüplerin yerinde mi... benim biri gitti maalesef... ardından da tek tüple iki kez hamiş kaldım ama düştü ikiside.... şimdi bir kez daha diyoruz ama her hamişlikte olduğu gibi dış yüzünden ilk günden itibaren korkuyorum....

Bakıorum geziosun balımm kaydirigubbakcemile2

Çözersin canım ya kolay bişey yok aslında..Bu arada 2,5 yıl demişsin benimde 2,5 a yakın Rabbim büyük vakti zamanı var diye düşünüyorumm

kaydirigubbakcemileboshayallersmile

slm kızlar ebrarcım beni listeye eklememişsin alındımm vallaa:KK43:( 14. haftama geldim daha listede adım yokk :dilcikar: gerçi desene uğradığın mı var :tomato:

tuniş hoşgeldin canım ay kuzum valla uğramadın hiç karşılaşmayınca böyle oldu
yoksa niye eklemeyim maşallah kocaman olmuşsunuz cinsiyetiniz bellimi

[ımg]http://www.2001yayinlari.com/galeri/resim/2001%20yay%c4%b1nlar%c4%b1/besmele1.gif[/ımg]

[color="ındigo"]ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }

allahım güzel arkadasımız buluta katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...

Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin[/color]

tüm kalbimle aminnnn diyorum....

[ımg]http://www.2001yayinlari.com/galeri/resim/2001%20yay%c4%b1nlar%c4%b1/besmele1.gif[/ımg]

[color="ındigo"]ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }

allahım güzel arkadasımız buluta katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...

Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin[/color]

canı gönülden aminnn diyorum
bulut arkadaşımız tez vakitte
minişini kucağına alsın inşallah

kardelenbhr sen görmedin canım heralde yazdığımı çok kalabalığız ya... ne zaman dış geçirdsin canım... tüplerin yerinde mi???

saol halecim inşallah sanada ve tüm arkadaşlara dileğim bu ilk önxce sağlık tabi gezdircez bebişleri parklarda.....

İnşallah sekerim :KK70:

besmele1.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ BULUTA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Aminnnnnnnnnnn Bütün kalbimleeee

ebrarcım dualar çok gzel cnm tüm kalbimle amin diyorum kardeşimde dahil bulut arkadaşımıza...

tuniş hoşgeldin canım ay kuzum valla uğramadın hiç karşılaşmayınca böyle oldu
yoksa niye eklemeyim maşallah kocaman olmuşsunuz cinsiyetiniz bellimi

saol canım benim cinsiyeti göremedi doktorum daha doğrusu göstermedi bebiş kendini :) sağlıklı sıhatli olusunda allahın izniyle kız erkek farketmez.. sen neler yapıyorsun konuşamadık bayadır opuyorumnanaktan

evet rabbim hayırlısını versin. Dış gebelikler beni maffetti sağ tüp gitti malesef
canım çok geçmiş olsun
allah bidaha yaşatmasın
ebrarcım dualar çok gzel cnm tüm kalbimle amin diyorum kardeşimde dahil bulut arkadaşımıza...

saol bitanem elimden geldiğince bişeyler yapıyorum işte
kardeşinede rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat versin

X