Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cevap verdim kısssss.sen nasılsın.

evet canım,çoğaldık.
bu arada doğum gününmüş,rabbim hayırlı,sağlıklı huzurlu eşinle ve bebişlerinle uzun bir ömür nasib etsin sana inş.

çok utandım gerçekten yaaa,kusuruma bakmayın nolur,hakkınızı helal edin kızlar.
bulutcum,rabbim okunan dualar hürmetine gönlünün muradını versin,karnın bebişle dolsun inş.aminnnnn.

helal olsun canım nedemek yaa
işlerin olmasa unutmazdın heralde

ben kıdemli kardelen,diğerlerine bi çözüm bulalımkaydirigubbakcemile3

sen kardeloşsun canım ilk göz ağrımız hehehe... sana kardeloş diyelim bundan sonra zaten hep öyle diyoduk da....:roflol::roflol:

iyi geceler arkadaşlar bugün bir ay daha hüzünle geçti benim için bebişsiz...:teselli:

canım inşallah önümüzdeki aya nasip olur üzülme....:teselli:

sabah görüşürüz işim olmazsa sizleriri seviyom ben cınımlarım ii vaysınız hadi byyyy allahaemanet olun

canım sen de iyiki varsın AEO iyi geceler....

senin neden gitti tüpün
canım tamamen dr hatası yukarda yazdım.. anlamadı bırak muayene bile etmedi... 10 gün kanama ve ağrıyla geçti 10. günde gözlerim kararmaya başlayınca başka hastaneye gittik de çıktı durum ortaya....

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
haletrn, afed+, DerinSu, ebrar_53+, kardelen49, kardelen5233, kardelenbhr, ltuana, sevtun2, sunay88, tugcal+

kızlar gene selam vermeden daldım sanırım
kardelen5233, afed, DerinSu+, ebrar_53+, haletrn, kardelen49, kardelenbhr, ltuana, sevtun2, sunay88, tugcal+
böyle cümleten selamün aleyküm dostlar.

Kız sevtun selam verdim kaç kere görmedin beni :eek:klava: sanada ii geceler ifadeni alcam sonra kaydirigubbakcemile

cnm valla görmedim başında deilim koca aldı pc yi çıkarken son bi göz atim dedim yeni gördüm kusura bakma cnm yarın ifade vermeye gelirimŞenizŞeniz

ayy kıslar ya çok kalabalık yakaladım sizi o yüzden geçmişi çok az okuyup geldim..
evlilik yıldönümümüü kutlayan tüm canım arkadaslarım..hepinizi çok seviyorum saoglun var olun canlarım benimopuyorumnanaktan

FISTIKIMM güzel resimleri gördüm canım o pasta ne güzel öyle kıs kocişin bana aldıgından daha güzelkaydirigubbakcemile3

ay kıslar yaa bir sürü resim çekildim..çiçegimi falan çektim..çiçegimle resim çekildim ama pc fotoları kabul etmedi ya niye ki acep..size sürpriz yapacaktım..lunaparkta dönmedolapta fotolar çekildik ama malesef koyamadım buriyealsanaalsanasmile

şimdi tek tüpüm sağlam allahatn bekliyoruz bakalım bu ay olmazsa aşılama olcak inşallah gerek kalmaz senin diğer tüp sağlam mı

bilmiyorum aslında rahim filmi çektirmiştim ama o da olmamış hatalı çekmişler... ben küçük bir yerde yaşıyorum canım da herşeye hemen ulaşamıyos burda... bir anlatsam sana doktorlardan neler çektim... neyse... şimid tıkalı da olabilirmiş tüpüm yılbaşına kadar olmassa bebiş biz de tüp veya asılama denicez....

bu arada canım sevtuncum..ilk yazdıklarını okudum canım..Allah böyle insanları hepimizden uzak etsin..o eltin nasıl bi insanmış öyle yaa...nasıl laflar bunlar..bu ne düşüncesizlik..dogum gününe çagırıyo bide of yaaa salak mıdır nedir..Allahın verdiginle övünürse Allah da onu bildigi gibi yapmasını bilir bunu bilmiyo sanırım..Allaha havale et canım..yüce rabbim kimin ne oldugunu görüyor..sana sabır vesin o aptallara da akıl fikir...

kızlar gene selam vermeden daldım sanırım
kardelen5233, afed, DerinSu+, ebrar_53+, haletrn, kardelen49, kardelenbhr, ltuana, sevtun2, sunay88, tugcal+
böyle cümleten selamün aleyküm dostlar.
aleyküm selam canım...

ayy kıslar ya çok kalabalık yakaladım sizi o yüzden geçmişi çok az okuyup geldim..
evlilik yıldönümümüü kutlayan tüm canım arkadaslarım..hepinizi çok seviyorum saoglun var olun canlarım benimopuyorumnanaktan

FISTIKIMM güzel resimleri gördüm canım o pasta ne güzel öyle kıs kocişin bana aldıgından daha güzelkaydirigubbakcemile3

ay kıslar yaa bir sürü resim çekildim..çiçegimi falan çektim..çiçegimle resim çekildim ama pc fotoları kabul etmedi ya niye ki acep..size sürpriz yapacaktım..lunaparkta dönmedolapta fotolar çekildik ama malesef koyamadım buriyealsanaalsanasmile

ayyy çok romantik dönme dolap yaaa.....boshayallersmile

cnm valla görmedim başında deilim koca aldı pc yi çıkarken son bi göz atim dedim yeni gördüm kusura bakma cnm yarın ifade vermeye gelirimŞenizŞeniz

Anlaşıldı bebem..Ama yarın ifadeni alıcam gel olurmu olumunekankayizsmile cok öptüm canımm a.s.

derinim hoş geldin,bende geçen koyamamıştım,pc programından net ayarında küçültüp koyabildim canım,sanırım resminin ebatı büyük geliyo,şişmanlamış senin resimler.kaydirigubbakcemile3
tuğçecim,canınız ne isterse diyebilirsiniz,hiç farketmez.

canım oldunmu adet yoksa
üzülme yaa hayırlısı olsun

iyi yaptın canım
evet gökcemin çok az kaldı hayırlısıyladoğursa oda
darısı sana ve tüm hamişlere inşallah

ayy canım yaaa allah bir avazda kurtarsın sağlıklı sıhatli inşallah.normal doğum mu düşünüyor biliyormusun . amin canım allah isteyen herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir inşallah :Saruboceq:
ama ben inandım kii gerçekten vakti geldiğinde oluyor.

oh oh iyi yapmıssın balım gez toz eglen :eek:

X