Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canim bende pkoluyum hamilelik öncesi tedavisi olarak bende metformin adinda bir ilac kullandirttilar benim adetlerimde cok sükür düzenliydi hamile kalma asamasinda zaten ignelere geciliyor ve ozaman hapi biraktiriyolar zaten sonra ignelerle deniyorsun hamileligi insallah sende hemencecik kalirsin
insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun ins
amin canim biz aciz kullari rabbimin önünde istemekten cekinirken o öyle cömertki hic beklemedigin anda veriyor elhamdulillah "hepimizin dilegini muradini ver rabbim "
kizlar nasilsinz?? gec oldu sizlere haber hemen verecektim ama kusura bakmayin sabah bir ciktik evden esimle aksam ancak gelebildik .....
neyse teyzeleri benim minik kuzucum yerlesmis suan bir kese sadece gördüm
benim durumum biraz zor biliyorsunuz düsüklerim oldugu icin ne yapabiliriz onu konustuk uzun uzun sanirim kan sulandirici igneler kullanicam ayin 20 sinde tam belli olur ozaman tekrar gel dedi doktorum 20 sine kadar ananas suyu icip ,kaysi yiyebilirsin dedi düsük olasiligini azaltir dedi ....
bundan sonrasi rabbime kaldi herseyin hayirlisini versin korusun yavrumu insallah kendinize iyi bakin kizlar duacim olun olurmu??herzaman giremedgim icin dualarina alip okuyamazsam diye korkuyorum ne olur kusuruma bakmayin olurmu?? hepinizi öpüyorum
inşallahh hamilesindir canımm inşallahhhh sonucu bizlerede bildir canımmm merak ettimm rabbim inşallah bebişini koumuştuur göbişine canım
tamam canım saoll bi bakarımm
eee kuzummm gec kuşlarıyızz bizzz hahahaha allah zihin açıklıgı versin canımm öptüm
kız kuzu bende dışarı çıkarken müzigin sesini açıyom takıyom dvd ye flaş bellegi içinde 300 şarkı var bn eve gelene kadar çalıyor evde kimsenin olmadıgı anlaşılmıyo bölelikle hahaha hiç korkma kuzu yap rahat rahat bonyonu ben hiç beklemem adamı girer yaparım
tugce hanım kınadaaa döküyoo kurtlarıı tabiii insann bizide davett ederdi gelip curusyla alırdıı ama nerdeeee
bi başına bizi davetledemeden kınalarda kurt döküyooo dök dökkkkk
banada hsg den önce sadece ağrı kesici verdiler,başkada bişey demediler,hatta o ay klomen bile kullandım ben.
tuğçem kınadamı dediniz sanki öyle bişey okudum
ohh döksün kurtlarını bakalım
kınadaa kuzumm kınadaa döksünn bakalımm bidaha dökemicekk nasılsaaa 9 ayy boyunca
iyiyim kızlar sagolun
gökcede iyi teyzeleri gelmesini bekliyoruz hayırlısı ile pazartesi konrtol var bakalım dogum şekli belli olucak inşş
sizler nasılsınız
ebroşum misafirn varmış kız bu aralar ne kadar yogunsun sen :)
yarın gitmiyom ebroşum pazartesiye erteledim hafta sonu evi temizleyem ki egr dogum hafta içi olucak felan derse ev temiz olsun
günaydınnn kızlarrr cumanız mübarek olsun
Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmamızı nasip etsin
aminnnnn
elifci'den hbr var mı test yapacaktı geçmişe bakmadım daha
var cnm var ( yaptırdm ama negatif çıktı iş yerine geldm çok açık renkte pembe pembe lekeler geldi ama şimdilik bişi yok anlamadım gtti offfmafoldumben acaba üstüne mi görüyorum tam da det görmeye yakın olmuştu ya