Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selincim tadı biraz acı ama eşim ayarlıyo tatlım değişik bitkiler örneğin laavanta günlük sakızı gbi

kızlar pko tedavisinde hangi ilaçlar kullanılıyo biliyomusunuz.....

canım bana evlenmeden çok önce genç kızken pko başlangıcı var demişlerdi 6 ay diane 35 kullandım kistler gitti adetim falan düzene girdi bir daha da olmadı çok şükür....

cnm ilaç bilmiyorum ama soğan kürü çok faydalıymış işe yarıyormuş

evet canım soğan kürü iltihap için çok faydalı....

ewet turkuazcım baya bi var saolsun mesleği çok faydalarını grdüm bitkilerin kimi zararlı olduğunu düşünüyo tam tersi eşim doktora pek göndermiyo hormonların bozulcak diye yinede doktorlarımızıda allah eksik etmesin...

amin canım ne güzel eşinin böyle şeylerden anlaması....

merhaba arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim eşimde varikosel vardı ameliyatla o sorunu çözüldü. Allah doktorların eline düşürmesin ama doktorları da eksik etmesin. 1 yıldır doktor doktor geiyoruz. kimi bekleyin diyor kimi klomen dene diyor kimi aşılama diyor. ürologlar sakın aşılama yaptırmayın diyor öff çok zor bu işler çokkk

geçmiş olsun canım. eğer bir 1 yıldır olmuyorsa canım klomene falan başlayabilirsin aslında... 1 sene beklemişsin sonuçta canım.... doktorlar neden aşılama yaptırmayın diyor ki merak ettim...

turkuazcım ballı bi karışım kullanıyorum haleyi biliyosundur onada yaptırdık o kuullanmadı içi almamış

bal çörekotu tarcın mı canım??? benim de içim almadı onu....

selam kızlar ben geldim ama kalamıycam misafirim gelicek gece burda olurum galiba dua tamam değil yine yarına kalıcak anlaşılan

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............20bitti
DERİN.................20
KARDELEN..........20
HALE..................20bitti
LEYLA................20bitti
TURKUAZ............20bitti
HAYAL................20
SELİNA................20bitti
FLAN...................20bitti
MAVİŞ..................20bitti
DERDA.................20
NANELİŞEKER.......20
SAMYELİ................20bitti
PELİN.....................20
AFED......................20bitti
BİRSEN..................13

LİSTEMİZ TAMAMDIR
PERŞEMBE AKŞAMI DUAMIZ VAR

kızlar pko tedavisinde hangi ilaçlar kullanılıyo biliyomusunuz.....
merhaba canim bende pkoluyum hamilelik öncesi tedavisi olarak bende metformin adinda bir ilac kullandirttilar benim adetlerimde cok sükür düzenliydi hamile kalma asamasinda zaten ignelere geciliyor ve ozaman hapi biraktiriyolar zaten sonra ignelerle deniyorsun hamileligi insallah sende hemencecik kalirsin

kızlaaaaaaaaaaar slmlar nasılsınız bakim bugün tam tamına adetim geçeli 9 gün oldu ama ben korkudan ya negatif çıkarsa die test yaptıramıyorum. offf bana yardm edin yawkafamçokkarıştı
insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun ins

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

kızlar bu ddua çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
duayada eklemek istiyorum
amin canim biz aciz kullari rabbimin önünde istemekten cekinirken o öyle cömertki hic beklemedigin anda veriyor elhamdulillah "hepimizin dilegini muradini ver rabbim "

kizlar nasilsinz?? gec oldu sizlere haber hemen verecektim ama kusura bakmayin sabah bir ciktik evden esimle aksam ancak gelebildik .....
neyse teyzeleri benim minik kuzucum yerlesmis suan bir kese sadece gördüm
benim durumum biraz zor biliyorsunuz düsüklerim oldugu icin ne yapabiliriz onu konustuk uzun uzun sanirim kan sulandirici igneler kullanicam ayin 20 sinde tam belli olur ozaman tekrar gel dedi doktorum 20 sine kadar ananas suyu icip ,kaysi yiyebilirsin dedi düsük olasiligini azaltir dedi ....
bundan sonrasi rabbime kaldi herseyin hayirlisini versin korusun yavrumu insallah kendinize iyi bakin kizlar duacim olun olurmu??herzaman giremedgim icin dualarina alip okuyamazsam diye korkuyorum ne olur kusuruma bakmayin olurmu?? hepinizi öpüyorum

kızlaaaaaaaaaaar slmlar nasılsınız bakim bugün tam tamına adetim geçeli 9 gün oldu ama ben korkudan ya negatif çıkarsa die test yaptıramıyorum. offf bana yardm edin yawkafamçokkarıştı
inşallahh hamilesindir canımm inşallahhhh sonucu bizlerede bildir canımmm merak ettimm rabbim inşallah bebişini koumuştuur göbişine canım
canm bu konu hakkında bi topic var
tamam canım saoll bi bakarımm
kızlar gece muhabbetin dibine vurmussunuz yine... şimdi ders başına oturmam lazım ara verdiğimde okucam... öptüm canlarım...opuyorumnanaktan

eee kuzummm gec kuşlarıyızz bizzz hahahaha allah zihin açıklıgı versin canımm öptüm

kız kuzu bende dışarı çıkarken müzigin sesini açıyom takıyom dvd ye flaş bellegi içinde 300 şarkı var bn eve gelene kadar çalıyor evde kimsenin olmadıgı anlaşılmıyo bölelikle hahaha hiç korkma kuzu yap rahat rahat bonyonu ben hiç beklemem adamı girer yaparım

merhaba canim bende pkoluyum hamilelik öncesi tedavisi olarak bende metformin adinda bir ilac kullandirttilar benim adetlerimde cok sükür düzenliydi hamile kalma asamasinda zaten ignelere geciliyor ve ozaman hapi biraktiriyolar zaten sonra ignelerle deniyorsun hamileligi insallah sende hemencecik kalirsin

insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun ins

amin canim biz aciz kullari rabbimin önünde istemekten cekinirken o öyle cömertki hic beklemedigin anda veriyor elhamdulillah "hepimizin dilegini muradini ver rabbim "

kizlar nasilsinz?? gec oldu sizlere haber hemen verecektim ama kusura bakmayin sabah bir ciktik evden esimle aksam ancak gelebildik .....
neyse teyzeleri benim minik kuzucum yerlesmis suan bir kese sadece gördüm
benim durumum biraz zor biliyorsunuz düsüklerim oldugu icin ne yapabiliriz onu konustuk uzun uzun sanirim kan sulandirici igneler kullanicam ayin 20 sinde tam belli olur ozaman tekrar gel dedi doktorum 20 sine kadar ananas suyu icip ,kaysi yiyebilirsin dedi düsük olasiligini azaltir dedi ....
bundan sonrasi rabbime kaldi herseyin hayirlisini versin korusun yavrumu insallah kendinize iyi bakin kizlar duacim olun olurmu??herzaman giremedgim icin dualarina alip okuyamazsam diye korkuyorum ne olur kusuruma bakmayin olurmu?? hepinizi öpüyorum

hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah

selammm güzelllllllll hatunlarrr nasılsınızzzzzzzzzzz

ebrarım kuzum duan çok güzel canım teşekkürler paylaşımın içinn kuzucummmm

boncugumm kuzumm hadi hayırlısı olsunn tertemizz çıksın inşallah hsg

banada öncesinde kullanmam için antiyobit vermişti dr ilkinde ve ikincisindede bide o sıvıyı

enfeksiyon oluşmasın diye veriyorlar öncesinde ve sonrasında antibiyotigi canımm inşallahhh inşallahhh güzell sonuç alacaksınn canımmm inşallahhhhhh

ooooo kardlencimmmmm hoşgelmişsinizzz sefalarr getirmişsinizzz kuzummmmm

nasılsınnnnnn ben sabah beri anca atabildim kendimi buraya oda zorla kuzum benimm büyük bebişş evde biliyon hasta diye ondan giremedim 5 dk fırsat vermedikii
şimdi dedim girecem birazz tutanıı alırımm yogun bakımıma dedimm hadi tamam gir biraz dedi
korktuu zaaarrr hahahahaha çok fenadır benim yogunn bakımım hahahahah

derinimmmmmmmmmmm nerelerdesinn kuzuuu sende girmemişinnn hiçç iyisin demii kuzumm inşallah güzel haberlerle gelirsinn kuzummm

bu akşam ben karşılama komitesiyimmm
birsencimm canımmm hoşgeldinnn buyurrr seniii sag köşedeki masaya alayımm kuzum çay kahve ne içersinizz kızlarrr

kızzz aleynaaa kuzusuu kaçamıyonn gecelerii artıkınn kuzumm gel bi ceee de gitttt sabah gelmişinn gitmişinn kuzumm olmuyo böle bakk ebrarımmm kesecekk cezayııı ben bille kurtaramıcamm

derdada kayıplardaa oda gelipp gitmiyoooo özlüyozzzz kuzuuuuuuu yaaaaaaaaaaaa

slm kızlar naber nasılsınız bende okudum duamı size bişey soracam bana hsg filmi için antibiyotik falan vermedi sadece 1 saat önce ağrı kesici iç dediler oldu bitti 5 dk da anlamadım bile desem belki doğru olur

hayalim sgl canım kahve alayım ya kız kardelen niye slm vermiyon bakem..

Son düzenleme:
tugce hanım kınadaaa döküyoo kurtlarıı tabiii insann bizide davett ederdi gelip curusyla alırdıı ama nerdeeee
bi başına bizi davetledemeden kınalarda kurt döküyooo dök dökkkkk

X