günaydın canım,geçmiş olsun canımgünaydın kızlar nasılsınız öğleden sonra doktora gıtcem gıdım adet oldugumu söylüm haber ver demıstı ılac falan yazar belkı hsg den önce boshayallersmile
kızlar gece muhabbetin dibine vurmussunuz yine... şimdi ders başına oturmam lazım ara verdiğimde okucam... öptüm canlarım...opuyorumnanaktan
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
kızlar bu ddua çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
duayada eklemek istiyorum
herkese hayırlı günler kızlara.s.
gece yoktum ne kadan kaynatmışınız öyleeeeee oku oku bitmezkaydirigubbakcemile3şimdi
Allah şifa versin cnm bian önce iyileşsin inşaallahben bi sabah namazı vakti göz attıydım,ondan sonrasının yarısını demin okudum,yarısınıda şimdi,o yüzden kolay oldu okumam canım.
bugün yoğundum,bende hastanede yatan akrabamın büyük çocuğuna baktım,eve getirdim,bi zilli,bi zilli,anlatamamine akıl var zamane çocuklarında,gözündende bişeycik kaçmıyo,beni tehdit ediyo 3 yaşındaki çocuk,bidaha gelmem size diye.kaydirigubbakcemile3
ama yatma saati kesin durmadı,beni kandırdı,annemi ara görüşcem diye ve annesine hadi gel,seni bekliyorum dedi,tabi anne yüreği,dayanamadı geldi aldı.
güzel şey evde bi çocuğun olması,rabbim bizede nasib eder inş.
ayrıca bebişin sarılık yüksek,kan düşükmüş,öyle sarı şeylerle geçcek gibi değil,kan veriyolar sürekli.
geçmiş olsun diyen herkeze teşekkürler.
çok güzelmiş dua ellerine sağlık ablaopuyorumnanaktanRABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
günaydın kızlar nasılsınız öğleden sonra doktora gıtcem gıdım adet oldugumu söylüm haber ver demıstı ılac falan yazar belkı hsg den önce boshayallersmile
kardelenim ben anlamıyom o dediginden ama takma kafaya canım...herşeyin ilacı var artık ...
hoşbulduk gülhayalimŞeniz
afed keşke bursaya gitsemde ben hiç gitmedim cnm merak da ediyorum..bandırmaya gidiyoruz da blaıkesire yani bursaya gitmedim hiç...
inşallah canım sagol...,
ben bandırmayı çok seviyorum ama..yaşarım orada..bursa tabi kesin daha güzeldir..
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
selam hanımlar gününüz çoook güzel geçsinnnn
herkese hayırlı günlera.s.
meraba kızlar nasılsınız
kimseler yok,,,,,
ben geldimmmmmmmmmmm
nasıllar bakalım ...kızlar ayyyyyyyy geçmişi oku oku :bbo: :bbo: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı bitmiyor...ne çok kaynatıyorlar..
slm kızlar ben geldım doktordan haftaya cumaya gün verdı 10.gün normal dımı günü sızce
bıde antıbıyotık agrı kesıcı bıde fılm esnasında kullanıcagımız su varmıs onları yazdı bakalım hayırlısı artık esımın sonuclarınada ıyı bızım ıcın yeterlı dedıboshayallersmile