Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaptımmmmmmmmmmmmmm yaptımmmmmmmmmmmmmmmm olduuuuuuuuuuuuuuuu kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm saollll kuzummmmm benimmmm

kuzum niyeki yaa ilginç normalde silmesi gerek alıntıyımı alıyosun yoksam eğer öyleyse silmez

kuzum kızz ben yanlış yapıyomuşum hahahaha neyse buldum dogru yoluuuu silmek gerekiyomuşşş hahahaha allahım yaa saat 12 geçtii ya çalışmadıı benim kiii haaha

kuzumm hadii bizde kaçakkkkk hayırlıı gecelerrr çokk öptümmmm iyi bak kendinee kuzummmm

kızlarrr hepinizee hayırlıı gecelerrrr kimsede kalmadıı gerciii gidenlerede güle güle demedigim olduysa özür kızlarr bebişle ugramaktan anca arada kaçırdıklarım varsa kusura kalmayın emii canlarımmm

çokk öpüyorumm çıkanlarıda kalanlarıda hepinize hayırlı gecelerrrr cici bakınn kendinize emiii

benidee özleyinnn anacımmmmmm

hee iyi bari canım bazı şeyler yapoa yapa öğreniliyo
tamam bitanem çok öptüm seni iyi geceler opuyorumnanaktan

kızlar bende kaçtım yarın duayı yapıyoruz haberiniz ola
ben gündüz uğruyamam kociş evde artık akşamA görüşürüz canlarım

hee iyi bari canım bazı şeyler yapoa yapa öğreniliyo
tamam bitanem çok öptüm seni iyi geceler opuyorumnanaktan

evet canımm yapa yapaa ögreniliyyoo hahahahaha

ya bak ben ütünü mvi yapıyodum ondan silinmiyomuş sonrkini tuşa basa basa yaptım oldu hay allammm

tekrar teşekkürlerr kuzummm yardımın içinnn çokk öptümm seniii by by

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

kızlar bu ddua çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
duayada eklemek istiyorum

çok güzel duaymış canım.

nedemek kuzum herşey yavaş yavaş öğrniliyo
hadi bende çok öptüm
ALLAHA emanetsin olumunekankayizsmile

hacca gidenlerin hamile kalamayanlar için getirdiği ot. diye isterseniz sizde bi göz atın ben daha snra internettende araştırdım evet gerçekten öle bişey çıkıyo sizlerde araştırın canm öğrendiklerimizi burada birbirimizle paylaşalım tatlım allahım hayırlısıyla verir inşallah buda bizim vesilemiz olur

günaydın kızlar nasılsınız öğleden sonra doktora gıtcem gıdım adet oldugumu söylüm haber ver demıstı ılac falan yazar belkı hsg den önce boshayallersmile

su_41 cnm senı lısteye eklerım seve seve ama benımmı gözümden kactı tarıh vermemıssın ben sımdılık ekıme eklım karsısınada ? Koyum sen msjımı gördüğünde adet tarıhını yazarsın ok

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
günaydın kızlar... boncuğum hayırlı olsun canım... hsg için gün almaya gidiyormussun.....ilaç falan vereceklerini sanmam canım... adet bitiminden sonra birkaç gün içinde çağırırlar....kolay gelsin sana....

kızlar gece muhabbetin dibine vurmussunuz yine... şimdi ders başına oturmam lazım ara verdiğimde okucam... öptüm canlarım...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…