Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aminnnnnnnnnn ağzın bal yesin inşallah...Rabbim isteyen bekleyen herkese versin.çok zor beklemek

aminnnn canımmmm evet çokk zorrr beklemekkkk hemde çokkkkkkkk rabbimm daha fazla bekletmeden yollasın bebişlerimizi inşallah

sen nekadar zamandır bekliyon canım ben

eksik anladınız siz onii

Son düzenleme:
kızlar müsadenizle ben kaçtım..yarın iş var..eşim çagırıyo yatalım diyor..öpüyorum hepinizi..Allahım beklentilerinizi boşa çıkarmasın..hepinizin gönlüne göre versin canlar..kaçtım

sunaycım peki bişey sorucam ayetel kürsi okumayı biliyomusun yani dağıtım yaparken sanada yazıyım olurmu canım

sunaycım beniimkide isyan değil birz üzüntü yaşatıyo kendi adıma sen canını sıkma cnm

bilmez miyim canım biz hele ilk aylarda her ay yaptık o zamanlar bide düzensizzzzzlik vardı.testi yapıyorsunda tek çizgi olunca sanki beni öldürüyo birisi o kadar kötü oluyorum.insanoğlu işte yinede ümidini kesmiyor

kızz kuzummmm editi nasıl yapıyozzz kuzummm ben bilmiyommm şimdi yazdım diye aslında biliynuz kaç sene hani şey olmasın ikizmişik gibii ondan dedimm kıza dogruyu yazacaktım yazamadım silerim editim varsa bari

Son düzenleme:
HAYALİM burdasın kuzum eşin yanına çağırmadı galiba uyudumu yoksam kaydirigubbakcemile3

kızlar bnde çıkıyorum halecim yarn grşrz hepinizi öptüm tatlı rüyalar....

kızlar müsadenizle ben kaçtım..yarın iş var..eşim çagırıyo yatalım diyor..öpüyorum hepinizi..Allahım beklentilerinizi boşa çıkarmasın..hepinizin gönlüne göre versin canlar..kaçtım
canom öpüyorum çok görüşmek üzere iyi uykular bugece rüyanda beni değilde bebişini gör inşallah olumunekankayizsmile
kuzu yazdığın yerin yanında edıt yazıyo ona tıkla mesaj görüntüleniyo sonra düzeltip kaydet dee
ben iki yıl bir ay oldu

tamam canım sende bayadır bekliyomuşsun ekliycem listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…