Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tuğçem olsun canım sen kocişini dinle sohbet ederiz günler bizim allahın izniyle

selamm kızlarr...anca eve geldik demin..
dün gece niye böyle kalaba gelmediniz bakimmmmmklava:

he bu arada,selinanın dedigi otu bende okudum sizinle paylaşacaktım bugün hatta aklımdan gitmiş canlar...

kızlar ya bana yat borusu ötüyo içerden..tuğçeeeeeeeeeeeeeee diye sesleniyo benimki gidiyom ben.....:a015: iyi geceler canlarım öpüyorum sizleri.....

Samyeli hayırlısı olsun canım Rabbim herseyin hayırlısını versin inş.Tugcemmm özelden mesajını aldımda yazamıom 600 saniye bekle dio..hayal kuzum valla iyi estetik olmussunnnn ...Tugbacım sen okuyosun okudugunu ebrara sölüyosun hangi geceyse o gece duası yapılıo burda bizde amin diyozzz

anladım tatlım okuyanlarmı giriyo siteye herkesmi
canım müsayit olanlar giriyo
okuyan okumuyan farketmez yani genelde kalabalık olduğumuz saatte yani gece yapıyoruz
selamm kızlarr...anca eve geldik demin..
dün gece niye böyle kalaba gelmediniz bakimmmmmklava:

he bu arada,selinanın dedigi otu bende okudum sizinle paylaşacaktım bugün hatta aklımdan gitmiş canlar...

cano hoşgeldin
o ottan bana gelmişti yıllar önce içtim ama işe yaramadı
tabi bende sizleri bilemem

kızlar ya bana yat borusu ötüyo içerden..tuğçeeeeeeeeeeeeeee diye sesleniyo benimki gidiyom ben.....:a015: iyi geceler canlarım öpüyorum sizleri.....
canım iyi geceler üzülüyorum gidiyosun ama kocişleride dinlemek gerek
hadi çok öptüm balım
hoşbuldum bitanem hatta dünden daha hoş buldumklava:kaydirigubbakcemile3
neediyon canım benimŞeniz

kızlarr herkes iyidir inşallah.okudugum kadarıyla öyle ama sormak olsun maksat dimi:)))

he he evet öyle oldu dün ekdiler bizi bugün telafi ediyolar
ben iyiyim cano keyfim yerinde şükür

slm kızlar ben geldim ama hemen çıkıcam bakıyım dedim size
ebrarcım sen bana dua yazdınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…