- 27 Eylül 2010
- 328
- 0
yazdım ama yine yazıyım evet kuzum 20 tane yazdımslm kızlar ben geldim ama hemen çıkıcam bakıyım dedim size
ebrarcım sen bana dua yazdınmı canım
okudum canım allah ailesine bağışlasın darısı sanabenimkide aynısını yapıyo işte,işleri güçleri gıcıklık yapmak.
ebroşum,giremeyiş nedenim tatlı bir cadıydı canım
bende bayılırım ıslanmaya :kedi:aynen canım kıocişle cama çıktık hemen:))kafayı uzattım yüzümü gökyüzüne döndüm benimki de diyo yaw gir tamam millet bakacak napıyo bunlar dicek:roflol:
evet canım...bide kızları var onların çok tatlı..teyze diyo bana.çok alışkın bana bebekliginden beri...
offffffffffffffff alıntılarımmmmmmmmmm gitti yaaaaaaaaaaa syfa gitttttiiii offfff
derinimmm derdamm kardelenimm hoşgeldinizzz naslsınız kuzularrrr
samyelimm güle güle canımmm rabbim inşallahh duyacakk dualarınıı arkadaşınn gibi sanada yollucakk bebişleriniii canımmm
tugçemm güle gülee kuzumm kızdırmaa kocişinii benimkide bırakmıyo kuzumm
kalktı geldi bak odadann sen gelmedin ben geldimm diyooo 5 dk bir kontrole gittim yanına kızz kuzumm illa yatacamışımm yanınaa anamm nefess alamıyomm boguluyomm visk kokusunaaa napamm
açtım şimdi camını yatak odanınn hazır bu oadaya gelmişken orası hava alsın birazz şindikte buracıkta yanı başımda yatayooo hasta ama yaramazlıkk ypıyooo hahahaha baglıcam elini ayagınıı
hadi kuzum sen gitt bekletmee sorun çıkmasınn öptümm çokk
bu gidişle bende çok kalamıcamm
offffffffffffffff alıntılarımmmmmmmmmm gitti yaaaaaaaaaaa syfa gitttttiiii offfff
derinimmm derdamm kardelenimm hoşgeldinizzz naslsınız kuzularrrr
samyelimm güle güle canımmm rabbim inşallahh duyacakk dualarınıı arkadaşınn gibi sanada yollucakk bebişleriniii canımmm
tugçemm güle gülee kuzumm kızdırmaa kocişinii benimkide bırakmıyo kuzumm
kalktı geldi bak odadann sen gelmedin ben geldimm diyooo 5 dk bir kontrole gittim yanına kızz kuzumm illa yatacamışımm yanınaa anamm nefess alamıyomm boguluyomm visk kokusunaaa napamm
açtım şimdi camını yatak odanınn hazır bu oadaya gelmişken orası hava alsın birazz şindikte buracıkta yanı başımda yatayooo hasta ama yaramazlıkk ypıyooo hahahaha baglıcam elini ayagınıı
hadi kuzum sen gitt bekletmee sorun çıkmasınn öptümm çokk
bu gidişle bende çok kalamıcamm
ben çıkıyorum kızlar, çok uykum geldi, yatıyorum ben.
cümlemizden canım.
ay benimkide ara ara okumak istiyo,bende okutturemuyom,benden gizli ne yazıyon diye kızdığı bilem oluyo.
hehehe,hayır geldim işte,biraz yatak sohbetinden sonra işte geldim burdayım,ben bu işte ustayımkaydirigubbakcemile3
inşallah canım, dün arkadaşım doğum yaptı, ikizleri oldu. dün akşam hastaneye gittik. rabbim banada o duyguyu yaşat diye dua ettim.. ziyaretçileri geliyor, yanında bebişleri...
selamm kızlarr...anca eve geldik demin..
dün gece niye böyle kalaba gelmediniz bakimmmmmklava:
he bu arada,selinanın dedigi otu bende okudum sizinle paylaşacaktım bugün hatta aklımdan gitmiş canlar...
kızlar ya bana yat borusu ötüyo içerden..tuğçeeeeeeeeeeeeeee diye sesleniyo benimki gidiyom ben.....:a015: iyi geceler canlarım öpüyorum sizleri.....
yazdım ama yine yazıyım evet kuzum 20 tane yazdım
okudum canım allah ailesine bağışlasın darısı sana
bende bayılırım ıslanmaya :kedi:
seninki iyileşmiş bence görünen oki çok kalmıycan viskli viskli yerimseniben
yagmurr yağıyorrr kaççççç kaççççççççç kaçççççççççççç şemsiyeniii aççççç açççççç akıyorrr selllerrr kıvranıyorrrr belllerrr haaa babammmm deeee babammmm oynasınnn elllerrrr
süperrrrrrrrrrrrrr yagmurrrrr yagıyorrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr toprakkk koktuuuu misssssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ah senin şu şarkıların yok muuuuuuuuuu hobaaaa:dance:yagmurr yağıyorrr kaççççç kaççççççççç kaçççççççççççç şemsiyeniii aççççç açççççç akıyorrr selllerrr kıvranıyorrrr belllerrr haaa babammmm deeee babammmm oynasınnn elllerrrr
süperrrrrrrrrrrrrr yagmurrrrr yagıyorrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr toprakkk koktuuuu misssssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
derincim hiç belli olmaz yakın mesafeler
inşallah ebrarcım neresinde teyzen
:dance::dance::dance::dance:sositosositosositosositosositososito
evet çok güzel toprak koktu ohhh sefamız olsun yandan