ebrarcım aşılamadan sonra kanama olur muymuş...
aşılama dün yapıldı,,, yumurta geliştirici iğnelere rapora karşılık 600 tl verdim. bu 600 tl de çatlatm aiğneside dahil. sperm yıkamaya 80 tl verdik. aşılama için hastaneye 100 tl verdik. ama elimde iğne kaldı. rabbim bi daha gerek göstermez ama eğer aşılamam tutmazsa elimdeki iğneleri kullanıp tekrar aşılama yaılabilinir...
hayır canım olmaması iyiymiş
kanama olunca tutmuyo diye konuşuyolardı kkda
onun için sordumya inşallah tutunacak canım
tamam canım yazıyorum şimditamam ebrarcım seve seve okurum çıkınca cnm 9 ay falan
yaaa kızlar benimki uyumamış sesleniyo içerden... 10 dakkan kaldı ona göre diye... saat gibi adam yaaa offfff....
cümlemizden canım.evet kardeloium dün baya içimi boşalttım bir daha moralimi bozmamak için söz verdim kendime... hem sizin hem kocişin desteğiyle... Allah razı olsun hepinizden....
ay benimkide ara ara okumak istiyo,bende okutturemuyom,benden gizli ne yazıyon diye kızdığı bilem oluyo.benim büyük bebek de karşımda oturuyo kızlar ne yazmış bana da anlat diye tutturdu... bişey yok muhabbet ediyoz diyom selam söle diyor o da....
hehehe,hayır geldim işte,biraz yatak sohbetinden sonra işte geldim burdayım,ben bu işte ustayımkaydirigubbakcemile3kardelen bebeğine bakmaya gittiyse gelmez daha bu koca bebeklerin derdi hiç bitmiyokilmaz:
Anladım canım..İnşallah bebegin senledir..Ne zaman ögrenceksin sonucu kısmetse
inşallah canım, dün arkadaşım doğum yaptı, ikizleri oldu. dün akşam hastaneye gittik. rabbim banada o duyguyu yaşat diye dua ettim.. ziyaretçileri geliyor, yanında bebişleri...
cümlemizden canım.
ay benimkide ara ara okumak istiyo,bende okutturemuyom,benden gizli ne yazıyon diye kızdığı bilem oluyo.
hehehe,hayır geldim işte,biraz yatak sohbetinden sonra işte geldim burdayım,ben bu işte ustayımkaydirigubbakcemile3
özellinegeç oldu ama yolladım kuzummmhayalcim boşa uğraşma hale bulmuş zaten yanlız edıtlayıver kuzum onu
iyiyim kuzummm valla koşturmaca heppiyim canım sen nasılsın...
takma kafana canım oluyoo arada napacann tuzu biberii işte hayat boşş eylen çokk canımmhalecim çatlıcam valla gece vakti ssinir etti beni
haydinn halayyyaa benim adamda tam halayy yapacakk benii şimdihahahahaha:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ayy evet şimdi okokuyla imkansız yatılmaz ama yarına bişeyi kalmaz inşallah
allah şifa versin
he he he halay başı sen ol be kuzum tutuyorum elinden hayde :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bugüzel haber canım sevindim
inşallah tutuncak minişin
canımm çokk teşekkürlerrrrr öptümm yanaktanSildim canlarrr editle benim haberim yoktu nicinin deiştiginden..neyse tugba gül kız he söyle naniknanik
Hayalcimm nabıosun kız bende nerde bu diodum gözün kör olmasın hemi :roflol:
tamam canım yazıyorum şimdi
diğer listeyede sonra ekliyim şuan laptopda değilim orda kayıtlıda
yaaa olmazki haksızlık bu :sinifsinif:
cümlemizden canım.
ay benimkide ara ara okumak istiyo,bende okutturemuyom,benden gizli ne yazıyon diye kızdığı bilem oluyo.
hehehe,hayır geldim işte,biraz yatak sohbetinden sonra işte geldim burdayım,ben bu işte ustayımkaydirigubbakcemile3